Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 22
alinamoro spune:
Gabi, mai merg la lucru ca le mai ajut pe fete (colegele asistente) in perioada concediilor. In primele 2 saptamani din iulie voi lucra singura cu dr.Popa ca Natalia pleaca in concediu (in luna de miere).O sa fie destul de greu ca e inceput de luna si toti vin dupa retete, e harababura mare si toti vor sa intre odata ca "numai reteta vreau" (citat).Luna asta am fost multe cateva zile singura cu dr.Bulboaca ca Adriana a avut examene (e studenta la Vlaicu). In iulie voi mai avea si eu 2 saptamani concediu de odihna si apoi in august mai vad eu cum o fi, de la 1 septembrie sigur nu mai merg.
De obicei eu nu prea am rabdare la cosmetica ca tot asa stau de la 2 ore in sus, dar cred ca acum imi va face placere sa stau intinsa mai mult timp.
Tie nu ti se umfla picioarele?
Mie mi-a crescut si burta foarte mult, cu Dragos aratam asa la 8 luni(nu glumesc!).
Alina (28+) & Dragos (11.04.2002) pozici
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Mai nu stiu ce naiba a fost pe aici ca azi s-a luat curentul de nu stiu cate ori!!!Abia acum am reusit sa postez....!
Alinush nu m-am mai tuns...aveam cordeluta, poate de aia ti s-a purt scurt parul!Mey da' ce curaj pe tine sa mergi asa mult la lcuru!
Gabi, Flavia voi cum va simtiti?
Restul fetelor ce mai faceti???
Eu am arsuri si e tare nashpa...!
Pupici!
Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Feteleeeeeeeee????? Pe unde umblati????Am ajuns pe pagina 4!
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
DianaR spune:
Fete dragi, multumesc de urari. Asa cum v-au spus Flavia si Nico, suntem bine, Timeea suge la greu din sanul stang si cu celalalt doar se alinta, asa ca il mulg pentru mai tarziu cand poate o sa-l ia si pe ala...
Timp nu mai am de forum, abia apuc sa ma odihnesc, trag de mine si Timeea si Vladut...
Timeea creste bine, sper sa o tina tot asa. Vladut face numai prostii si vorbeste tot mai multe si mai clar. Incredicbil cate cuvinte a invatat in ultima luna!
Va pup si inca o data multumesc de urari!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
gabitzica spune:
Diana, ma bucur ca mai reusesti sa scrii si tu cate ceva! Ai ajutor? sau esti singura cu amandoi copiii?
Vreau sa va spun ca l-am mutat pe Tudor sa doarma in camera lui. Am stat cu el pana a adormit. Nu a avut treaba. pe la 5 dimienata cred ca a vazut masina de politie pe etajera langa el, ca l-am auzit zicand: shina politie" si am auzit ceva troncanid. Am tot amanat sa il mut ca la noi sufrageria e la mijloc si mi s-a parut prea departe sa ma pendulez. Dar acum e cazul, ca atunci cand o sa fie 2 , ce ma fac cu ei in dormitor?
www.stoc-studio.ro/tudor
flavia ramona spune:
Am scis de dimineata un mesaj lungggggg si pe cand sa-l trimit s-a luat curentul
Asa ca acum pe scurt ca sunt in toiul pregatirilor ...
Ioana noi suntem ok, nu am probleme, daca nu ar fi burta si ca obosesc mai repede parca nu as fi gravida.
Nico, au iesit foarte bune guliile.
Alina, ai grija de tine daca asa ti se umfla picioarele, ca ma gandesc ca nu e tocmai placut.
Maine mergem la pescuit asa ca acum sunt in pregatiri ca mergem la o pensiune unde nu au restaurant ci doar bucatarie unde sa gatesti, dar daca tot merg macar acolo sa nu mai gatesc, asa ca fac salate si tort de zahar ars si dovlecei pane si .... mai vad eu pana deseara.
De dimineata am facut 2 referate pt al meu sot ca maine are examen si m-a durut mana de la scis ca trebuiau de mana .
Poate mai reusesc sa intru mai tarziu, dar daca nu va doresc un weekend placut.
alinamoro spune:
Diana, acum am vazut ca aveti poze noi, eu le vazusesm doar cele din spital. Timeea e o grasunica si seamana foarte bine cu Vladut, am observat ca Vladut e tare incantat de ea.
Gabi, si noi va trebui sa-l culcam pe Dragos in alta camera(avem 2 camere) ca nu vom avea loc in dormitor toti, sper sa nu avem probleme, el vrea.
Flavia, distractie placuta si succes la pescuit!
Ioana, pai am ajuns pe pagina 4 ca nu mai prea activezi pe-aici pe la noi, doar dincolo!!!!!
Alina (28+) & Dragos (11.04.2002) pozici
Melania 14 spune:
ahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa deci asa , activati pe la alte subiecte , no las' ca-mi gasesc si eu unul
Am si uitata sa va spun ca pe 20 am facut 8 ani de casatorie, am sarbatorit cu zana , am baut vin cu cola si i-am dat si ei sa-si inmoaie degetul , i-a placut !!!!!am o betivana in devenire !!!!
Azi am fost la baza sportiva de la piciorul podului din Micalaca, am crezut ca nu mai plec de acolo si o las pe Melania in bazin .Ce tipete, ce urlete cand sa plecam , parca nu era ea.Acasa daca -i ajunge apa pe fata cand facem baie(imaginati-va cum o spal pe cap) ne aude toata Micalaca parca ar picura-o cu ceara.In schimb aici era de-a dreptul amuzant sa se stropeasca pe hata, de cate ori a cazut pe burta (in bazinul de picioare ) cu fata in apa si....no problem .Data viitoare duc si samponul cu mine .
In rest am vazut pozele Ioana, ce "burtica" ai .Ai un uter tare elastic, da-i si la al meu putin .
Flavia distractie si vreme buna !
Magdda , hello !
Cristina cand vedem poze cu fetele in maieu ?
Alina ai grija ce faci cu picioarele !cu alergia cum e ?
Alina 33 ai plecat la mare
Claudia ????????
Claudia_Maria ??????
Gabi ???
am uitat pe cineva ???
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Nico, multi inainte.Las ca o sa fiti impreuna toti(3-4 -5 ) in anii urmatori Mai un pic si facem si noi 8ani(in iulie)...Azi si-au gizele luat rochite cu bretele ( peste tricou).
Unde ati fost la bazin, ca nu am inteles?
Alinush, il mai duci pe dragos la gradi?
Flavia, distractie placuta.
Gabi, hai ca ai reusit repede mutarea.
Diana, fumoasa foc Timeea. si Vladut o iubeste mult!
Ioana, pe unde umbli?
Azi am fost cu gizele la tuns, ca nu se mai putea.... Au stat foarte cuminti, desi initial nu au vrut sa se tunda. Deocamdata nu le-am facut poze.
Azi m-au innebunit cu rolele. Au invatat sa mearga( umble) singure cu ele, asa ca azi am facut ture pe strada la maica-mea.
Iar ploua, furtuna...Pe net zic ca luni si marti o sa fie 36 grade...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
pufymic spune:
Alinush ca nu esti corecta! Pai cu cine sa ma conversez aici daca nu e nimeni???Macar la burtici am cu cine vorbi....
Dar tu pe unde umbli?
Nico multi ani inainte!Las' ca si Alesio meu e ca fiica-ta(bautor in devenire-Doamne fereste!)....daca-l intrebi ce vrei sa bei: lapte sau bere, pariez ca zice bere!
Diana ma bucur ca esti bine si tu si puii!Ma bucur ca ii merge bine lui Timeea!
Flavia week-end placut si sa prindeti pesti multi!
Fug si eu in pat ca pic de somn....noapte buna!!!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik