Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 21
alinamoro spune:
Saluatare!
Ma bucur ca v-au placut pozele, mersi de aprecieri!
Pentru fetele care m-au intrebat, noi am avut adeverinta de la medicul de familie cu care am mers la medic acolo la Praid, chiar in prima zi cand am ajuns (lucreaza si duminica).Acolo i-a facut consultatie la Dragos si ne-a dat o adeverinta cu care se putea intra in mina si cate ore recomanda sa stai, tot cu adeverinta aia am cumparat biletele pentru autobus (Dragos cu Calin au platit 600.000 lei pentru 5 zile, intrarea si transportul). La medic nu trebuia platit nimic (chiar m-am mirat!).
Flavia, concediul pre si postnatal e de 126 de zile, se da cam pe la 7 luni jumate si dupa ce nasti continuarea, obligatoriu e sa ramana 42 de zile dupa nastere. Medicul ginecolog iti calculeaza cand poti incepe si iti da primul concediu sau iti scrie doar in carnetul de gravida si iti da medicul de familie concediul,se da tot pentru o luna calendaristica, nu se da un concediu pentru toata perioada. Sper ca te-am lamurit.
Magda, ce nasol s ainveti pe caldurile astea! Succes la examene!
Fug sa termin mancarea.
Alina (27+) & Dragos (11.04.2002) pozici
Melania 14 spune:
Alina 33 , DA ,cea mai faina parte a diminetii e laptele cu cafea (la mine asta e proportia si chiar si asa tot "excitata"sunt de la ea=cafeaua).Afara stam in parcul de la intrarea in strand pe podul de barci de la Polovalenta, e umbra si e foarte fain si de acolo mai migram , oricum tot malul e super pt mamici cu pitici .
Flavia nici eu nu am avut net pana nu demult.Eu mai precizez la cele spuse de Alina ca dupa ce nasti 40 de zile nu intra in calculul celor 126,nu mai stiu cum se numesc.
Gabi am baut si eu la bere fara alcool cand am fost gravida, am prins toata vara , incepand cu 1 mai, ca dupa ce am nascut mi se parea ca cea cu alcool e .Gabi cu sau fara sot tot melancolica sunt, asa suntem noi astia din martie, facem confuzii intre vis si realitate
Maggda succes in toate actiunile intreprinse !!!ca nu duci lipsa
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Flavia nici eu nu am avut net pana nu demult.Eu mai precizez la cele spuse de Alina ca dupa ce nasti 40 de zile nu intra in calculul celor 126,nu mai stiu cum se numesc.
poze
Salutica!
E tarziu, v-am citit, va pup pe toate la gramada
Nico, ba intra...cele 42 de zile sunt obligatorii dar fac parte din post natal, deci fac parte tot din cele 126 de zile
Flavia, mai exact...ai 126 de zile calendaristice din care obligatoriu 42 dupa nastere...dupa aceste 42 de zile poti sa faci o cerere sa intri in CIC
Alina, superbe pozele voastre! Ma bucur ca v-ati simtit bine
pufymic spune:
Neata fetelor!
Alinush am vazut pozele din concediu!Ce fain se jucau pruncii in sare!Super si burtica ta!
Ma duc ca face Alesio prostii!Revin!
Pupici!
Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
flavia ramona spune:
Am mai scris o data si am dat Reset .........
Na, cred ca am inteles cu concediul, sunt 126 de zile, din care 42 de lauzie dupa si restul pot sa le iau cand vreau, nu?
Alina33, eu scobesc guliile destul de mult si ieri am facut din 4 de exemplu. Asa ca mi-au iesit 8 jumatati. Le pun la cuptor in apa cu legume, dupa gusturile mele, adica morcovi taiati, conopida, ceapa, etc., si le las sa fiarba. Dupa de fierb arunc apa si pun ulei si mai dau un pic la cuptor. La sfarsit pun deasupra oua batute cu smantana si condimente si mai dau la cuptor pana se intareste compozitia asta. Le servesc cu rosii, fara altceva si sunt bune, bune. In total iti ia cam o ora sa le termini.
Din cat am facut eu am mancat 3 persoane si mi-au mai ramas.
M-am intalnit cu Diana, Timea, Vladut si buni, cred. Sunt bine. Timea e frumoasa foc. Nu-mi vine sa cred ce mici sunt, am uitat de cand a fost Lisa mica. Zicea Diana ca Timea are acum kg cat avea Vladut la 2 luni, deci e bine. Nu prea are timp din pacate sa intre pe la noi.
Va admir pe cele care aveti un bb si asteptati un al doilea. Nu stiu eu cum m-as descurca.
flavia ramona spune:
Sunt zapacita .... guliile le umplu cu carne pe care o pregatesc ca si pt perisoare.
gabitzica spune:
Flavia, nu e musai sa iti iei toate cele 126 zile. Daca iti convine mai mult indemnizatia CIC, adica cele 8 milioane, atunci din a 43-a zi de la nastere poti intra in CIC.
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Flavia , Claudia are dreptate ,in legatura cu cele 40 de zile (42), se pare ca eu am uitat deja..... mai si induc lumea in eroare.Cum au iesit guliile ???
Restul lumii ??? Ioana ,Alesio inca mai face prostii ???ca nu mai nu ai mai revenit
poze
alinamoro spune:
Saluatare!
Ce liniste pe-aici!
Eu nu prea pot sta la calculator, ar trebui sa stau mai mult intinsa ca imi sunt foarte umflate picioarele, nu mai stiu ce sa fac. Dimineata ma trezesc cu ele umflate, cat timp sunt la lucru sa nu va spun cat se fac, abia ma pot incalta cand vin acasa, acasa mai fac mancare, una alta si tot in picioare stau, cand am timp liber mai stau si eu intinsa (pentru mine e un chin). Daca tot asa o tin pana nasc fac cu nervii!!!!
Poate daca nu as merge la lucru nu s-ar umfla asa tare, dar acolo umblu non stop.
Ioana, am vazut si eu pozele voastre, e tare misto Alesio in poza cu ochelari. Tu te-ai tuns? Mi se pare ca ai parul tare scurt.
Alina (28+) & Dragos (11.04.2002) pozici
gabitzica spune:
Alina, tu ai de gand sa faci pe eroina si de data asta? sa mergi la lucru pana inainte sa nasti?
vezi ca este ceva crema de masaj pentru picioare umflate de la Mustela. La Sensiblue am vazut.
Eu am fost la cosmetica, dar am intepenit acolo pe spate doua ore jumate!
www.stoc-studio.ro/tudor