Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Flavia asteptam pozele cu burtica bronzata!

Magda si de la tine vrem poze!!!Bia cum s-a obisnuit sa doarma singura?

Vad ca e sezonul dormitului singur in camera la prunci: Tudor, Alesio, Bia....cine urmeaza?

Restul fetelor ce faceti cum sunteti?

Pupici!

Ioana(28+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Alina si Ioana am uitat sa va spun ca am vazut pozele,super!
Ioana in privinta dormitului singura Biutza nu a avut ce comenta(eu sunt un pic cam dura,dar nu strica ),in primele 2 nopti insa i-am lasat becul aprins pe hol.Oricum noaptea nu se trezeste deloc ca e tare obosita. Dupa prima noapte a fost incantata ca are loc mult(i-am deschis coltarul),ca se poate desfasura.
Fetelor dar ce arde soarele,de-abia am putut sa stau o ora.In 2 zile sper sa ma lase rusii sa pot sa ma balacesc in bazin .Pe cand vreti intalnirea?Saptamana asta nu pot marti si joi.Saptamana viitoare nu pot joi.Asta din cauza examenelor.
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Ma bate gandul sa merg pe strand sa fac mancarica acolo, la casuta.

Flavia, fa mai multa ca venim si noi.. glumesc.
Noi ieri dimineata am fost la Ghioroc, si am facut prostia sa nu ma dau cu crema. Nu o aveam numai pe-a lui Tudor si am zis ca are factor de protectie prea mare 15, asa ca nu m-am dat numai pe fata si pe burtica. Asa ca m-am prajit putin pe ici pe colo iar pe labele picioarelor am facut alergie. Asta sa imi fie invatatura de minte sa nu ma mai dau cu crema protectoare. Am vrut sa ma bronzez mai repede ca sambata merg la nunta, dar se pare ca pot sa uit de bronz vreo 2 zile.
Tudor a cazut azi dimineata din pat dar nu s-a lovit. A plans putin si a adormit la loc.
Magda, ati tinut-o cu voi in pat pe Bia pana la varsta asta??? Si voi pe unde v-ati rezolvat problemele?! Ca in patul conjugal nu ati prea avut cum... Banuiesc ca dormea intre voi.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No ca schimbara stelutele... Iar am stele rosii

Da, am mai pus niste poze la Timeea dar am uitat sa anunt. Multumim de aprecieri...
Vladut, Timeea si noi dormim toti in dormitor. Si e ok. Vladut noaptea n-are treaba cu plansetele Timeei, el doarme cuminte la el in pat. Azinoapte l-a apucat dorul de mama, ma mir, ca acum tata e pe primul plan asa ca la un moment dat eram toti patru in patul mare.
Gabi, ma ajuta mama si soacra, cu schimbul altfel n-as scoate-o la liman cu Vladut, ca nu sta locului si face numai prostii.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Diana ce scumpa si grasuta e Timeea!

Gabi te faci cu ceva pe arsuri?Pathenol spray e fff bun!(si pt arsurile solare si restul arsurilor(de cand cu Alesio am tot timpul in casa!)

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

quote:
No ca schimbara stelutele... Iar am stele rosii

Si eu am retrogradat pentru a doua oara in membru junior
Diana, eu am crezut ca Vladut si Timeea dorm singuri.
Fetelor e o adevarata nebunie afara! La mine la lucru la fel, dupa ora 11 nu mai am nici un randament, sunt ca o gaina beata... mai un pic! Saptamana asta si gata, nu mai merg!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!

Gabi, sambata sunteti nasi?
Voi (Flavia si Gabi) cum stati la soare, in costum de baie, va acoperiti burtica? Si eu m-as duce sa ma bronzez putin, dar nu stiu daca e bine sa ma expun la soare cu burtica.

Ioana, urmatorul care va dormi singur e Dragos, dar numai dupa ce vine bebelusha facem mutarile, nu cred ca vom avea probleme. Acum doarme cu noi in dormitor in patutul lui, il culc pe la 21,30 si nu se trezeste noaptea, el merge singur la culcare si nu stau cu el in camera.

Magda, probabil prima noapte a fost mai greu, cred ca ii va placea la Bia singura in camera.

Diana, ce bine ca ai ajutor. Timeea doarme cu voi in pat sau are si ea patut? Asa am vrut si noi sa facem, dar nu incap 2 patuturi in dormitor.

Flavia, ar fi fain sa va mutati la casuta pe strand pana trece caldura.

Merg sa ma inting ca-mi sunt foarte umflate picioarele.
Vineri mi-am cumparat niste saboti (foarte comozi) marimea 38, eu port 36.

Alina (28+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Alina, nu mai suntem nasi sambata.
Alina, poti sa stai linistita la plaja, dar sa te dai cu crema protectoare si sa nu stai intre orele critice. Eu cand am avut 6 luni jumate cu Tudor cand am fost in Croatia, si nu am avut nici o treaba. Mie imi place foarte tare sa stau la soare.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, pana la urma nu m-am mai dus pe strand ca a lasat-o maicamea pe Lisa la mine de pe la 1 si pe la 2:30 a adormit si s-a trezit abia dupa aproape 3 ore. A dormit in patul lui Bgdan , ce sa mai, nu a mai vrut sa se dea jos . Dupa ce s-a trezit ne-am mai jucat prin casa si apoi am mers in parculetul de la Banc Post la hinta, unde am stat pana la 21:30 ca era plin de copii. Nu mai vroia acasa. A spus ca ea doarme la mine.

Alina, eu am stat la soare in dres de baie, dar m-am facut cu crema de protectie. Totusi, cu crema cu tot, m-am inrosit pe piept si pe partea de sus a burticii, da vad ca azi e ok, nu mai e asa rosie pielea.
Sa stii ca ar fi mai bine la casuta decat in casa. Eu am putin noroc ca am o parte pe umbra si una pe soare si nu e exagerat de cald, dar totusi ....

Ma duc sa aspir prin toata casa ca mai tarziu chiar o sa fie cald.

Mergi la inceput

Ceau fetelor!

Cine stie cand mai baga marfa la Teba?imi ziceti si mie?Ca am fost sapt. trecuta sa-i iau niste body-uri la bb mic si a fost cam gol...abia am gasit 2!

Cum sunteti azi?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput