Partidul Pedofililor!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Ideea e ca pedofilii pretind ca inclinatia lor sexuala e fireasca,e un dat al naturii si ca societatea,logic,ar trebui sa le permita libera exprimare a sexualitatii,asa cum este ea permisa si pentru heterosexuali si homosexuali.In sprijinul acestor idei aduc studii(!) care sa demonstreze ca pedofilia e innascuta si ca e benefica pentru copil.
De ce asta e inacceptabil pentru noi?Pana la urma cine stabileste limitele?Orice tip de comportament sexual poate fi permis de catre societate,pe baza argumentului ca,fiind innascut,se simte necesitatea de a fi si exsprimat?Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Halo Iris: tu spui:
Nu ma deranjeaza ca prezinti ca a aparut in Olanda ideea aceasta, ma deranjeaza reactiile altor forumiste, care nu sunt la infiintarea unui partid de dezaxati, ci la LOCUL unde se intimpla.

- pai scumpa mea - ne dai voie sa fim scandalizati ca se intimpla acest lucru in Olanda? sau cu asta depasim limita de dialog. Chiar acolo se intimpla aceasta aberatie! Scuze dar nu e vina noastra.
Inca o data - cunosc Olanda foarte bine - sunt aici de 13 ani - asta insa nu inseamna ca am sa gasesc o explicatie - sau sa ascund parerea mea ca partidul Pedofililor este o PORCARIE!

Ma scandalizeaza teribil ca acest lucru se intimpla in Olanda. Normal ca stiu ca Olanda este o tara toleranta - si asta e ceva de admirat - dar de la toleranta pina la statul in fotoliu si zambit in coltul gurii la auzul acestei vesti este o distanta care se numeste: nesimtire si complicitate.
Tolerenta nu inseamna ingradirea libertatilor altuia (a copiilor de exemplu) in favoarea si sub acoperirea complice a unor reguli facute de niste penali. De ce sa nu recunoastem asta?

groetjes,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Halo Iris: tu spui:
Nu ma deranjeaza ca prezinti ca a aparut in Olanda ideea aceasta, ma deranjeaza reactiile altor forumiste, care nu sunt la infiintarea unui partid de dezaxati, ci la LOCUL unde se intimpla.

- pai scumpa mea - ne dai voie sa fim scandalizati ca se intimpla acest lucru in Olanda? sau cu asta depasim limita de dialog. Chiar acolo se intimpla aceasta aberatie! Scuze dar nu e vina noastra.
Inca o data - cunosc Olanda foarte bine - sunt aici de 13 ani - asta insa nu inseamna ca am sa gasesc o explicatie - sau sa ascund parerea mea ca partidul Pedofililor este o PORCARIE!

Ma scandalizeaza teribil ca acest lucru se intimpla in Olanda. Normal ca stiu ca Olanda este o tara toleranta - si asta e ceva de admirat - dar de la toleranta pina la statul in fotoliu si zambit in coltul gurii la auzul acestei vesti este o distanta care se numeste: nesimtire si complicitate.
Tolerenta nu inseamna ingradirea libertatilor altuia (a copiilor de exemplu) in favoarea si sub acoperirea complice a unor reguli facute de niste penali. De ce sa nu recunoastem asta?

groetjes,

Hallo terug en goede dag,

Eu inteleg prin "reactiile la LOCUL unde se intimpla" reactiile total nepotrivite, in opinia mea, care contineau cuvinte ca: destrabalare, dezmat, etc si se refereau la olandezi, in general... Duidelijk nu? Evident ca si eu sunt revoltata ca se intimpla aici, insa nu cataloghez direct poporul olandez (adica printre altii familia mea iubita, prieteni dragi, colegi, vecini, etc). Logic ca sunt indignata, ca si cei din jurul meu, olandezi, pe ACEI oameni, nu pe un popor.

Nu cred ca reactia mea a insemnat "stat in fotoliu si zimbit in coltul gurii" - replica cu totul jignitoare.

Met andere woorden: e un lucru sa consideri acest partid o porcarie, sunt de acord, si alta sa etichetezi stilul de viata si moralitatea TUTUROR olandezilor.
Eu am reactionat la reactii nepotrivite.

vriendelijke groetjes en een fijne avond toegewenst,
...ben eigenlijk al onderweg naar huis

Mergi la inceput

draga Iris - e de la sine inteles ca nu ii cataloghez pe toti olandezii ... doamne fereste - te rog sa nu pui cuvinte in gura mea.
- te rog sa nu amesteci raspunsurile celor care au postat la acest topic.

ma bucur ca suntem de acord ca acest partid este o Porcarie.

iti urez o seara placuta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

desprecopii tu nu ii cataloghezi asa cum spui pe TOTI olandezii in schimb amarandina si claudia in postarile lor DA.
asta a fost toata scofala, daca imi permiti si mie sa mai "dau putin din gura" la subiectul asta.

bineinteles ca acest partid este o PORCARIE, porcarie este putin spus.

in final si eu as fii putut adauga o nota personala caci nu as fii fost singura care are o familie preaiubita olandeza cu care ma mandresc si un sotz olandez care e lumina vietii mele.

mi-ar place daca tu mirela, ai incerca sa ne tratezi pe toti care postam pe picior de egalitate.
(tot spun ca ma retrag si vad ca tot postez).

o seara placuta tuturor in ciuda atator mizerii de pe lume!

Mergi la inceput

slakje - zau ca ma mira postarea ta.
nu am stat sa citesc toate postarile de la acest topic - eu nu am vrut decit sa imi sustin punctul de vedere personal. am ce am cu pedofilii ... dar de aici pina la a face din asta o disputa intre fetele care locuiesc in olanda ... nu cred ca e cazul. de ce tii sa faci asta?
eu nu inteleg de ce trebuie sa te simti jignita cind criticam Olanda. O criticam acum pentru ca este cazul. Alteori am laudat-o. Dar nu curge numai miere si lapte pe canale. Fiecare cu parerea lui.
Iar mental, eu nu consider ca acesti perversi au dreptul sa se legalizeze in partid si ma intreb ca o toanta ce sunt - cum e posibil asa ceva? Ce legi le permit asa ceva?
Eu nu sunt decit o MAMA care locuieste in Olanda si am dreptul sa ma revolt. Cu sau voia celor care idealizeaza Olanda.

o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

da mey ajung la concluzia stupida ca nu se intelege om cu persoana ce am vrut eu sa se inteleaga si ce a ajuns acest subiect, pe de alta parte...nu stiu de ce toata lumea se simte lezata cand e vorba sa vorbim de o natiune intreaga...si eu am sot olandez, toata lumea stie asta dar asta nu inseamna ca acord circumstante atenuante tuturor olandezilor dal cappo al fine...stiu olandezi, eu cel putin sunt doar de 3 ani, care isi fac natia de rusine in aceasi masura in care si-o fac si unii romani...ce asta inseamna ca e vorba de sotii nostri sau de prieteni??!!

oricum imi pare rau sa vad ca nu am stiut sa ma exprim destul de clar, daca asta s-a inteles din subiectul meu, deci va rog eu frumos, sa-l inchideti, cu speranta mea ca se linistesc spiritele si e ok...pentru toata lumea!!

si fetele care vreti sa vorbim despre olanda ca sunt multe, haideti mai bine la subiectul nostru, il inviorez eu cu ceva spirit scandinav e ok, asa??

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

pai mirela , atunci inteleg de ce undeva in conversatie ne pierdem pe drum...pai tu ai crezut ca Iris2000 si eu nu suntem deloc revoltate de aceasta idee.
bineinteles ca suntem si ne-am exprimat revolta.

sa fiu clara, cred ca in 99% din cazuri cand ma exprim reusesc sa ma si fac inteleasa: postarile irisului si ale mele in cea mai mare parte a fost o replica(de bun simt si fara nici o tenta personala sau de jignire) la postarile amarinei si ale claudieia.
Nu o replica la postarile tale!
mie nici nu mi-a trecut prin cap sa creez o "disputa intre fetele care locuiesc in olanda" de unde aceasta idee?, asa ne intelegem de parca eu as vb tatara si tu japoneza.zau.,pe undeva mi se pare chiar o jignire, dar poate internetul si faptul ca pui pasiune si nici nu ai citit toate postarile asa cum ai zis singura, te face sa crezi asta, nu stiu...ce stiu este ca nici vb de asa ceva.cu elena ma intretin pe yahoo, si pe iris am aprobat-o in public.

DAR, si te rog sa nu te superi pe mine, tenta personala a discutiei a fost adusa de tine cand ai pomenit de fiul tau, si , inca o data, cand ai pomenit de "nesimtirea" cu care olandezul zambeste in coltzul gurii la TV cand aude astfel de vesti putin imbucuratoare.
sau gresesc eu? nu am inteles eu bine? se POATE SI ASTA, pt care imi cer scuze.

eu nu am avut de gand sa te supar, eu sunt pasnica si nu inteleg deloc, da DELOC motivele pt care in loc sa ne exprimam dezgustul pt pedofili alunecam pe alte pante.

uite o floare, stiam eu ca are rost sa "bat din gura" , esti o femeie clasa1 , da nu stiu de ce mi se pare mie ca esti f pasionala asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

norocel o inteleg pe mirela ca si io sunt la fel de pasionala, ba si mai si.
hai va rog eu frumos care vrea sa inchida subiectul ca ma enerveaza ca apar acolo io ca scaraotchi...ca ma enerva cretinoida aia de stire, of, of
Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

mazzel- da sunt foarte pasionala cind e vorba despre copii.

sau daca m-ar insela admin - sa vezi atunci :))

Mergi la inceput