Partidul Pedofililor!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Cumva era de asteptat sa apara in Olanda, unde prostitutia imbraca niste forme extrem de evidente iar consumul drogurilor cu risc mic este legal. Cum zicea cineva... de prea mult open mind .... o sa ramanem fara ... mind.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
[/quote]

ruxandra
hai ca deviem dar ideea care a fost la inceput eu pot sa o inteleg in mare si anume: ca daca vor legaliza drogurile usoare, iarba, marijuana, care de altfel se fumeaza numai in coffee-shopuri, caci daca sunt o gasca stransa pe strada ii ridica politia...poate vor limita folosirea in masa a celor grele, cocaina, heroina, etc, etc...insa rezultatul nu a fost tocmai cel dorit.

insa cu prostitutia e altceva, aici e o parte pozitiva, decat prostitutia mascata sau de strada, aici e legalizata, se duc lunar la control, au carte de munca, deci pensie la batranete plus asigurari sociale daca nu mai pot munci, platesc taxe ca orice om al muncii si este controlata, nu suta la suta, ca mai exista prostituate ilegale, dar le ridica mai mereu politia.

sorry de off-topic, dar nu vreau sa se creeze o falsa imagine, trebuie sa pastram limitele...sa nu trecem dintr-o extrema in alta. Si atitudinea olandezilor in general, modul de a privi viata trebuie privit prin prisma calvinismului care i-a influentat de secole si a contextului geografic si politic...thx.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

[off topic]

quote:
Originally posted by lena
insa cu prostitutia e altceva, aici e o parte pozitiva, decat prostitutia mascata sau de strada, aici e legalizata, se duc lunar la control, au carte de munca, deci pensie la batranete plus asigurari sociale daca nu mai pot munci, platesc taxe ca orice om al muncii si este controlata, nu suta la suta, ca mai exista prostituate ilegale, dar le ridica mai mereu politia.

Lena, nu m-am referit la legalizarea prostitutiei (cu care sunt de acord), ci la forma usor excesiva pe care o imbraca aceasta meserie in Olanda. Dar, bineinteles, asta este numai parerea mea.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

ruxandra asa e...e uneori foarte dificil de gasit o limita, si de asta sincer mi-este mie cumva teama...ca societatea asta de consum, inclusiv a sexului, a devenit un fel de no-limit...din pacate

bine stiu ca toata lumea inclusiv eu cred ca educatia unui copil conteaza enorm, dar totusi "presiunea societatii" conteaza si ea...si mi-as dori cumva ca pe viitor sa existe o adevarata democratie de tipul pur-grecesc...vechi nu neo-grecesc europeanizat...in care poporul sa decida ce anume legi sa existe si dupa ce principii sa se conduca tara respectiva...dar doar visez

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

iar divagati(cum era de altfel de asteptat) de la subiect.
ce legatura are coada vacii cu stampila primariei?

ceea ce trebuie voi sa intelegeti este ca oamenii sunt peste tot la fel, ii deosebeste nivelul de educatie, criminali de toate felurile exista peste tot, prostitutie exista peste tot,nu este ceva specific olandei, nici prostitutia, nici drogurile, nici homosexualitatea si nici pedofilia.

in nl prostitutia si consumul de droguri usoare impbraca o forma usor legalizata pt a fii tinuta sub control.este mai bine in ro unde se spala sume fabuloase de bani obtinuti din activitati criminale si se ascunde gunoiul sub pres pe motiv ca "nu legalizam noi asa ceva", nici usturoi nu am mancat, nici gura nu-mi miroase?

va rog frumos sa intelegeti ca aceste proble exista peste tot, important e felul cum o tzara, prin legi si institutii le abordeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:

mazzel si mirela fetelor eu va iubesc pe amandoua daca va certati de la subiectul meu ma faceti sa regret ca l-am pus aici...de iris nu zic nimic ca ea apare cu stindardul olandez orisicand se zice ceva negativ de olanda.

Freya

Nu chiar de fiecare data apar, chiar nu am intrat de luni de zile pe forum, deh, familie, vacante, servici, studiu, prieteni....
Si atitudinea mea e aceeasi cand cineva de aici imi spune lucruri neadevarate despre Romania.

Mazzel, ai inteles ce am vrut sa spun si la ce am reactionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Acum ceva timp se discuta despre fata de liceu care poza "indecent" intr-o revista de barbati. Si multe voci au "sarit"...bla, bla, cu independenta, libertatea de exprimare samd.
La cei 14 ani pe care-i avea (sau 15-16 nu stiu exact) avea acelasi consimtamant pe care l-ar fi avut daca facea sex cu cu adult.
Legea delimiteaza discernamantul la 18 ani...dar "climatul" de "libertate" si de rasturnare a valorilor in care ne crestem copiii va cobora acest prag la 14 sau mai jos...mai apar sociologi, psihologi, studii, ...etc.
Unii ar sustine dreptul la exprimare al pedofililor, in fond cine stabileste normalul?
Cred ca ne jucam cam mult si "toleranta" de care dam dovada (chiar daca de ochii lumii) va largi limitele...iar normalul acela "prafuit" si demodat va cuprinde si pedofilii, zoofilii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Iris2002

quote:

mazzel si mirela fetelor eu va iubesc pe amandoua daca va certati de la subiectul meu ma faceti sa regret ca l-am pus aici...de iris nu zic nimic ca ea apare cu stindardul olandez orisicand se zice ceva negativ de olanda.

Freya

Nu chiar de fiecare data apar, chiar nu am intrat de luni de zile pe forum, deh, familie, vacante, servici, studiu, prieteni....
Si atitudinea mea e aceeasi cand cineva de aici imi spune lucruri neadevarate despre Romania.

stai un pic ca de data asta ma bagi pe mine in ceatza...dar in fine, faptul ca au voie sa-si faca o asemenea aberatie de partid si eu trebuie de data asta sa ascund sub covor ca deh, e olanda...deci ce nu intelegi clar este ideea ca nu e perfect nici aici...si comparatia cu romania e puerila, atata vreme cat aceasta nenorocita de pedofilie e incurajata si in alte tari...nu e vorba strict de olanda versus romania sau nu ma exprim inteligibil??

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

daca exista Partidul Tampitilor, nici nu ma mira ca o sa apara si Partidul Pedofililor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mazzel spune:

elena inca nu s-a inventat statul perfect...din ;acate.

si in gluma...fa-ti si tu un partid "partidul celor care linseaza si castreaza pedofili" sa vedem cati 99% din olandezi s-ar inscrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

quote:

quote:
Originally posted by Iris2002

[quote]Originally posted by lena

Freya
[/quote

stai un pic ca de data asta ma bagi pe mine in ceatza...dar in fine, faptul ca au voie sa-si faca o asemenea aberatie de partid si eu trebuie de data asta sa ascund sub covor ca deh, e olanda...deci ce nu intelegi clar este ideea ca nu e perfect nici aici...si comparatia cu romania e puerila, atata vreme cat aceasta nenorocita de pedofilie e incurajata si in alte tari...nu e vorba strict de olanda versus romania sau nu ma exprim inteligibil??

Lena si t-rex Freya

Te-ai exprimat inteligibil. Poate eu nu.
Nu am reactionat la mesajul tau, ci la anumite reactii la el. In prima mea reactie cred ca am si spus ce simt eu si cei pe care ii cunosc eu aici despre aceasta idee sinistra.
Nu ma deranjeaza ca prezinti ca a aparut in Olanda ideea aceasta, ma deranjeaza reactiile altor forumiste, care nu sunt la infiintarea unui partid de dezaxati, ci la LOCUL unde se intimpla.

De asemenea, fara suparare, reactia ta a fost la adresa mea, nu a mesajului meu.
Comparatia cu Romania o fi puerila, pentru mine sunt insa Romania si Olanda tarile pe care sar sa le apar daca se spune ceva nedrept despre ele, si nu SUA, Danemarca, Belgia, samd...

Dintr-o discutie anterioara imi aduca aminte ca intr-adevar reactionai repede si fara sa imi citesti mesajele...some things will never change.

In ceea ce priveste ce ai scris in mesajele ulterioare sunt in mare parte de acord cu tine.
Nu voi scrie cu cine nu sunt de acord, nu sunt dispusa la discutii paralele despre homosexualitate, legalizarea prostitutiei si a drogurilor soft sau dusul si nedusul la biserica si cum afecteaza acest lucru moralitatea olandezilor.

o zi buna, mie mi s-a terminat pauza de masa

Mergi la inceput