Partidul Pedofililor!!
Raspunsuri - Pagina 9
lena spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
mazzel- da sunt foarte pasionala cind e vorba despre copii.
sau daca m-ar insela admin - sa vezi atunci :))
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
noi stim ce i-ai face de la alt subiect
Lena si t-rex Freya
mazzel spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
mazzel- da sunt foarte pasionala cind e vorba despre copii.
sau daca m-ar insela admin - sa vezi atunci :))
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
mirela e de inteles, dar ca sa evitam neintelegerile care nu duc la nimic bun poate ar trebui macar noi, romanii de bine, sa fim putin mai atenti cum comunicam, doar comunicam pe aceeasi limba si toti simtim acelasi lucru: dezgust pt criminalii acestia, dragoste pt familie si copii.
o seara buna, eu o tai acum de adevaratelea
micha08 spune:
Oare am devenit "o tara de NEBUNI"?
Prefer sa cred ca e o gluma f.f.f.f proasta!!
Daca nu.... e vai de noi!!!
Ar trebui sa ne facem si noi, oamenii normali, un partid ANTIPEDOFILI! In definitiv, nu trebuie sa ne lasam intimidati de astfel de "initiative" si sa reactionam prompt. Copiii nostri sunt ceea ce avem mai de pret pe lume si nu trebuie sa stam cu mainile in san sa vedem cum unii isi bat joc de moralitate si bun simt!!!
Inca o data intreb "Oare am devenit o tara de NEBUNI"?
liliac1 spune:
quote:
pai nu e doar intr-o tara, se pare ca ceva e putred in toata lumea...
Si ca sa revenim la subiect...imi amintesc ca acum ceva vreme stateam cu niste prieteni la masa si discutam despre homosexualitate si adoptia de copii...Eu infocata rau ca trebuie sa nu-i discriminam, ca au toate drepturile din lume, ca uite ca au avut coloana vertebrala si s-au facut auziti si intelesi...Unii au fost de acord, unii m-au contrazis dar am zis ca fiecare este liber sa se exprime cum vrea.
Citind articolul respectiv plus toate referirile la aceasta noua "miscare" impusa de pedofili, m-am revoltat atat de mult incat pur si simplu nu-mi gaseam cuvintele sa imi exprim furia. Si atunci, o voce din cele care m-au ascultat vis a vis de homosexualitate mi-a spus: daca ai putea sa mai traiesti inca vreo 100-150 de ani, ai putea vedea ca se aseamana problema cu ceea ce discutasem anterior. Si poate si acestia vor demonstra ca au coloana vertebrala...
Si stau si ma gandesc...pana unde putem merge cu toleranta?? Privesc spre mine cea de 12 ani si-mi amintesc ca INCA eram copil, privesc spre copilul meu si imi dau seama ca as vrea sa-i pot prelungi copilaria cat mai mult pentru ca nu ne putem intoarce la inocenta, orice-ar fi!
irina.c. spune:
quote:Nu cred ca va dura 100-150 de ani pana la legalizarea pedofiliei.Maxim 30,poate nici atat.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by liliac1quote:
pai nu e doar intr-o tara, se pare ca ceva e putred in toata lumea...Si ca sa revenim la subiect...imi amintesc ca acum ceva vreme stateam cu niste prieteni la masa si discutam despre homosexualitate si adoptia de copii...Eu infocata rau ca trebuie sa nu-i discriminam, ca au toate drepturile din lume, ca uite ca au avut coloana vertebrala si s-au facut auziti si intelesi...Unii au fost de acord, unii m-au contrazis dar am zis ca fiecare este liber sa se exprime cum vrea.
Citind articolul respectiv plus toate referirile la aceasta noua "miscare" impusa de pedofili, m-am revoltat atat de mult incat pur si simplu nu-mi gaseam cuvintele sa imi exprim furia. Si atunci, o voce din cele care m-au ascultat vis a vis de homosexualitate mi-a spus: daca ai putea sa mai traiesti inca vreo 100-150 de ani, ai putea vedea ca se aseamana problema cu ceea ce discutasem anterior. Si poate si acestia vor demonstra ca au coloana vertebrala...Si stau si ma gandesc...pana unde putem merge cu toleranta?? Privesc spre mine cea de 12 ani si-mi amintesc ca INCA eram copil, privesc spre copilul meu si imi dau seama ca as vrea sa-i pot prelungi copilaria cat mai mult pentru ca nu ne putem intoarce la inocenta, orice-ar fi!
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
danielac spune:
Doamne fereste! am citit si am crezut ca e gluma... nu e?
nu pot sa cred ca cineva in lumea asta poate sa faca o asa idiotenie adica sa legalizeze un astfel de organism... pai oamenii aceia sunt bolnavi, pedofilia e o boala, ar trebui sa fie inchisi in spitale speciale fara drept de iesire, nu sa fie lasati sa impuna legi...
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
Paginuta personala DC:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by liliac1
..imi amintesc ca acum ceva vreme stateam cu niste prieteni la masa si discutam despre homosexualitate si adoptia de copii...Eu infocata rau ca trebuie sa nu-i discriminam, ca au toate drepturile din lume
He, he .. ce vremuri...
Si eu imi amintesc ce tanara si idealista eram o data... si ce toleranta si intelegatoare...
Dar uite ca vremea trecu si ma schimbai...ca bine zise cine zise cu "dat nas lui Ivan".
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
RaluD spune:
Si o glumita amara - iata ce am primit azi pe messenger:
La multi ani copii ! Este ziua voastra ! Va multumim din suflet ca existati! Fara voi lumea ar fi mult mai neagra si pustie ! Multumim.(Asociatia Pedofililor)
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm

na:))) iexact.