Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

RUXMAX:parca am pornit amandoua odata de la linia de start....acum ce faci ?mi-o iei inainte? cum sa fii in 13 sapt si ceva?sau poate cine stie...calculattorul asta de pe forum nu calculeaza bine.dar pana acum la mine a coincis ce a spus medicul cu varsta calculata aici.totusi bucura-te k e mai mare k dc ar fi fost mai mic, atuci erau pb. asa k..la mai mare!!!!

Madalina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna, burticutze....

Dolores, esti fantastica...ai un caracter asa de impaciuitor cu toata lumea...nota 11 de la mine !

Ingeras, nu fii trista , nici eu nu am primit nici un fel de feed-back la cate una alta scrisa de mine, insa nu m-am suparat...fetele sunt dragutze si incearca sa raspunda si ele la ce stiu sau, poate, alteori, lipsa de timp, ne obliga sa citim doar si sa mai zicem despre propria persoana cate ceva...eu inca nu mi-am facut Chlamydia, asa ca, desi ti-am vazut intrebarea, nu am stiut ce sa-ti raspund....

Lia, nu mai fii suparata si hai inapoi cu noi, ca nimeni nu te-a barfit, a fost doar o gluma nevinovata...citeste mai atent si vei observa...treci peste asta si zi-ne de tine...Feteloooor, nu lasati hormonii sa o ia razna!

Cristina, cand ai zis de Brighton....m-au napadit amintirile si m-a apucat bocitul...acolo am petrecut un week-end minunat impreuna cu sotul meu!

Marair: super tare faza cu maica-ta...bine-am mai putut rade

Mirona si las-o usor cu munca....

Un calduros "welcome" noilor gravidutze...



10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Madaluta, durerile de care povestesti tu pot fi si de la ligamentele care se tot intind.Seamana foarte bine cu o durere ascutita de ovare,insa daca sunt de la ligamente, stai linistita, ca sunt foarte normale. daca tu simti insa ca trebuie sa iti consulti medicul, fa-o. Si eu, si cred ca toate fetele, avem dureri din astea, mai ales cand facem miscari bruste. Burtica creste, asa ca ligamentele care sustin muchii abdominali si pelvini e clar ca trebuie sa se intinda si ele, ceea ce cauzeaza , uneori, o stare dureroasa.

15+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dolores, gata, nu mai sunt suparata! Eram si eu intr-o pasa proasta din cauza analizelor...Mi-a trecut, o sa o rezolv eu cumva.
Va multumesc pt suport si scuze ca am sarit asa...
Miro, tocmai din acest motiv scriam mai mult la endometru ...

Madaluza, stai linistita, ca este normal sa te mai doara, insa ia No-spa si discuta obligatoriu cu medicul tau!

Pupicei, un Ingeras cam suparacios (astazi) 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Ingeras nu fi suparata ca si eu as dori sa ma ajute fetele in leg. cu TT, dar daca nici ele nu stiu...caut si eu raspunsuri pe toate forumurile si paginile de net... nu suntem experte dar devenim pe zi ce trece din ce in ce mai stiutoare. Nu suntem specialiste in ale sarcinii ci traim odiseea una alaturi de cealalta cu bune si rele deopotriva.

Eu am facut testul pentru Chlamydia candva demult si a iesit negativ, iar acum in sarcina nu mi-a fost recomandat deci nu prea am cum sa te ajut. Din cate am citit pe forumul DC la clinica virtuala - chlamydia trachomatis, aceasta infectie trebuie tratata de urgenta cu antibiotice (ambii parteneri in acelasi timp) de tipul amoxicilina, sumamed (1g in doza unica adica 2 tb de 500 mg) sau ofloxacin 400mg de 2 ori 400mg/zi timp de 7 zile sau amoxicilina sau doxicilina sau eritromicina. + repaus sexual pe durata tratamentului si ovule intravaginale.

Uite ce spunea o tipa din Germania : "Fii linistita, daca m-am vindecat eu in al doilea trimestru de sarcina (din sapt. a 15-a am luat antibioticul), sigur te vei vindeca si tu (daca nu esti deja vindecata) inainte de a ramane insarcinata. Important e sa depistezi boala si sa actionezi cat mai repede, pana nu face ravagii. Multa sanatate si noroc!"

Deci fuguta la medic... si tineti-va de tratament ca sa nu fie cum nu iti doresti. Succes!

Ramona 17+


Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Madaluta, nu pot sa-ti raspund la ceea ce ai intrebat, insa si eu am o durere destul de ascutita (noroc ca nu continua) in partea stanga jos, sub burta. Nu am luat nimic si momentan a trecut...Eu nu am intrat inca in panica, probabil ca e normal...insa tu, ca sa fii linistita, suna-ti medicul...poate sa nu fie de la ovare...eu in locul tau, cu siguranta as stresa medicul...Si ce-i treaba asta cu mi-e frica sa pun intrebari....in orice relatie sanatoasa exista niste "frecusuri"...Noi trecem printr-o perioada minunata si trebuie sa ne sustinem....cu bune si cu rele...asa ca hai te pup si asteptam intrebari

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

bune fetelor! va urmaresc de mult si am gasit multe lucruri interesante pe aici dar nu am reusit pana acum sa va scriu. Ma bag si eu in vorba acum cu o rugaminte. Vad ca sunt destule fete din Cta pe aici si as avea o rugaminte in special la ele, la cele care si-au facut deja triplu test. Mi-a fost recomandat si mie atat de dr. de familie cat si de dr. ginecolog si datorita varstei (34)cat si pt ca sunt la al 2-lea bb(la primul nu mi-a spus nimeni nimic)si din cate am inteles riscul la al 2-lea e mai mare. Inca nu sunt f. hotarata, dar as vrea totusi sa stiu unde se poate face in Cta si care este pretul.

Multumiri anticipate,

luly 13+ si Di 2 ani 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Madalina se mai intampla sa te doara si ovarele ,dar personal nu stiu daca este vreo problema .Si pe mine m-a durut stangul ,dar mi-a trecut .Nu-ti face probleme ca pana pe 10 mai e putin cand vei merge la dr. si aflii daca e vreo problema .Sa imi spui si mie atunci .Te rog.

Si mie mi s-a intamplat sa pun cate o intrebare si nu m-a bagat nimeni in seama ,poate am multe nelamuriri pentru ca nu am mai avut nicio sarcina pana acum si nu le stiu pe toate,pierdute da si aici va pot spune eu multe ,acest subiect e facut sa vorbim intre noi si sa invatam cate ceva una de la alta ,dar aici afli cate ceva ,dar afli daca stai in banca ta si citesti ,altfel daca mai si scrii te simti ca o intrusa .Poate voi nu va dati seama de acest lucru fiind mai vechi si va cunoasteti de la alte subiecte ,tineti legatura numai intre voi si pe cele noi nu le bagati in seama .Eu vin de la FIV acolo intradevar chiar exista cooperare intre toate fetele vechi si noi .
Cum a spus si ingeras ii dau dreptate si lu Lia
la fel ,pentru ca si mie m-i s-a intamplat acelasi lucru odata si am fost luata peste picior de cineva mai bine informat in ale PC-ului si nu mi-a cazut deloc bine.
Scuze pentru aceste randuri ,nu vreau sa supar pe nimeni ,este o parere a mea ,daca gresesc sa-mi spune-ti .

GINA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

ingeras26,eu stiu ca IgA pozitiv inseamna infectie prezenta(IgA in cazul chlamydiei e ca IgM pt toxoplasma).eu zic ca trebuie sa comunici medicului tau rezultatul.nu te speria se trateaza.riscul in cazul chamydiei este infectarea bebelusului la nastere.mai ai pana atunci asa ca vorbeste cu dr.
eu la sarcina anerioara mi-am facut si anticorpii si am facut si examenul secretiilor,acum doar secretii.
ai facut si examenul secretiilor?aici a iesit pozitiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pai normal ca gresesti Gina ... si chiar .. mai dezbatem mult acest penibil subiect?

cand am deschis acest subiect nu cunosteam pe nici una din fete. Au venit pe rand toate la fel cum ai aparut si tu. Nu cred ca te-a luat nimeni peste picior ... si aici ar trebui sa ma simt eu ... pentru ca eu sunt cea care tot da indicatii in stanga si-n dreapta in de-ale calculatorului si de-ale forumului.
Singurele cu care m-am cunoscut de la alte subiecte au fost chisr Ingerasa si Madana ... cu care colaborasem la endometru .. in rest pe toate aici v-am cunoscut si v-am tratat pe toate la fel.
Zau ca mi-am luat-o destul in freza si m-am cam saturat.
Si pana acum nici nu era vb de asa ceva pe acest topic ... chiar ma bucuram ca exista un topic pe care nu este cearta.

Zau fetelor ... chiar avem nevoie de asa ceva?

Eu ma retrag cateva zile sa-mi recapat buna dispozitie de care am atata nevoie in aceasta perioada.
Bun ramas si sper ca la intoarcere sa nu mai gasesc aceasta atmosfera pe aici. Zău ca nu meritam asta.


Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput