Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Gata hranit bebe si papat mamica. M-am scarbosit: fasole frecata cu carnaciori si castraveti murati.
si cica vreau sa slabesc.
Anasebe eu as vrea sa ma protejez, dar nu vreau cu anticonceptionale.
Silvi cum e steriletul? doare cand ti-l monteaza?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
Bee spune:
Silvi, zile fara scancet? Ce-s alea. Bun bebe mai ai! La noi zilele fara urlete de nervi sunt zile bune. Dar de plans si marait, draga mea presteaza si in brate. Si sigur e rasfat, ca o las in pat, e mancata, schimbata si nu are nimic si ea maraie si ma duc la ea si e fericita. Eu una vreau sa fie tare fericita si eu cu ea in brate, dar macar rufele sa apuc sa le intid. Si poate mai vreau si eu sa ajung la WC, ca de dush nu poate fi vorba! Deja e prea de tot cu ea. SI e imposibil, eu o las si sa se smiorcaie in pat si sunt langa ea mereu si nu se potoleste. CAt despre CM si pastile, mai bine la mare cu CM decat cu pastile! Am incercat o singura data sa iau pastile si o luna nu mi s-a oprit hemoragia. M-am lecuit. MErg pe mana mamei natura, care m-a facut asha cu CM lung de cand ma stiu. Anul trecut am fost de 2 ori la mare fara probleme, fiindca eram gravida. .
alina80 spune:
Fetelor, multumesc de incurajari! Dar tot mama denaturata sunt!
La multi ani Alexandra!
GIOVA, felicitari pentru progresele lui Marcolino!
BEE, mai, parca sunt frati gemeni! Abia am reusit si eu sa intind doua masini de rufe azi. La prima a stat cuminte in bouncer, iar la a doua dormea. A dormit si el vreo 10 minute singur in pat si nu pot sa-ti zic ce nervos s-a trezit. Si ce as face un dus! Nu e vorba de plans numai, dar mi-e frica sa il las singur ca se agita, il gasesc pe burta cu fata in cearceaf. Si asa si noi, plangem si in brate.
Cum e cu pastilele anticonceptionale cand alaptam? E vreun risc daca luam?
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
T_Ioana spune:
Eu pana sa raman gravi am luat vreo 4 ani "Coral 21" si am fost super multumita. Nici nu m-au ingrasat nici reactii adverse plus ca erau super ieftine, vreo 48.000 lei cutia. Am inteles ca nu se mai importa (erau nemtesti sau austriece)..pe mine oricum nu ma intereseaza...traiasca prezervativul, ca dupa mintea mea e cel mai sigur si usor de folosit!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Alina Da. Sa nu iei de capul tau. O singura pastila contraceptiva e buna in timpul alaptarii, dar nu mai stiu cum se numeste, incepe cu E... Parca Ursulina lua.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Ioana Eu nu am incredere deplina in prezervativ, plus ca au darul de a raci momentul un pic. Eu am si ramas odata gravi cu prezervativ, asa ca.... Dar mi-e lene sa ma duc la doctor sa-mi dea anticonceptionale si nu pot sa iau de capul meu, ca si asa sunt cat o vaca si daca mai iau si anticonceptionale si ma mai ingras si de la alea... ma impusc. M-ar tenta un sterilet, dar mie frica sa-l pun.
Silvi A intrebat si Gio, dar intreb si eu. Doare cand iti pune steriletul? Si cat dureaza operatiunea?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Bee spune:
Alina, mie mi-e frica s-o las in patul mare fiindca o ia din loc.S-a perfectionat si in mersul de-a busilea, ca la rostogolit era as.In patul ei nu pot s-o las fiindca mai nou se agatza de zabrele si se trage, in bouncer vrea sa se ridice si mai sus decat e deja (si e legata, dar tot ar putea pica fix in nas). Eluxton se numeau parca. Moni stiu ca ia.
Eu raman fidela clasicului prezervativ. Restul nu sunt pt mine.
alina80 spune:
ANASEBE, nici mie nu-mi place cu prezervativ. Si noua ni s-a rupt o data. Anticonceptionale am luat multi ani si e ok, dar tocmai ca am luat atatia ani am inteles ca nu ar trebui sa mai iau.
SILVI, ce-i cu steriletul ala?
L-am convins pe Gabi sa iau un taxi sa venim si noi la intalneala!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
andiaroro spune:
Nu am obiceiul sa intru in discutii de genul : am stat la coada si nu m-a lasat nimeni in fata, romanii sunt needucati, asta-i cauza ca nu intram in UE, etc. …de data asta insa nu ma pot abtine sa nu o fac : am fost acum 3 ore la o posta UE cu celula foto la usa, am stat la coada cu bebe 20 de min, nu m-a lasat nimeni in fata si am ajuns la ghiseu ca sa mi se spuna ca de fapt nu pot trimite scrisoarea recomandata ca nu mai primeste curent calculatorul care facea asta-era afis, dar pe ghiseu la nasul lui tanti.Ma rog, erau 3 tanti si un singur afis Nu am avut decat sa le sugerez sa-l puna pe usa sau unde incepe coada sa nu mai stea lumea degeaba, daca efortul de face sa apara mesajul pe panoul al aca in gara in care se spuneau tot felul de traznai era prea mare ;Daca aveam timp as fi facut si o reclamatie ( asa as fi procedat si in Romania). Dar cum nu aveam, ca scrisoarea mea tr sa plece pana in pranz, mi-am luat frumos caruciorulsi am facut o plimbare de o jum de ora pana la posta din comuna vecina :posta UE fara celula foto la usa. am mai facut o coada de 30 de min fara sa-mi dea cineva prioritate, mi-am trimis hartiile de imp si m-am intors fericita acasa. Lucrurile astea se intampla peste tot in lume , asa cum exista si in Rom functionari amabili……….Concluziile le trageti voi…..
Denisa- ti-am mai zis ca te invidiez ca esti la VALCEA. Pupicei Emmei si bea un suc pe Capela si pentru mine.
Despre bucurestence ce sa mai zic……. acum m-as teleporta sa fiu prezenta pe 1 iunie acolo.
Sper ca Razvanel si Bia sa se faca repede cat mai repede si sa auzim curand povestioare cu nastrusniciile lor pe aici.
Pentru alimente reci nu stiu ce sa zic, dar pentru cele prea fierbinti existe niste lingurite care-si schimba culoarea daca mancarea e prea fierbinte si nu e prea mare diferenta de prêt intre una normala de bebei si una genul ala. intrebati la farmacie. Alina, esti o mamica muult prea grijulie
Si eu,ca si Bee am o copilarie marcata de amigdale amigdaloase……eu insa am prelungit cosmarul pana anul trecut in mai cand am ales calea exterminarii…….. dupa ce am scapat de ele a aparut bebe. Fara nici o legatura !? !
Giova – superba rochie . Cred ca o sa-ti vina f bine.Pt Marco te-ai gandit la costumatie ?
Silvi-oriunde vei alege sa mergeti va fi ok. Grecia e frumoasa, iar voi veti avea vacanta binemeritata. Doar Alain e superbebe !
Ursulina-haide cu pozicile alea importante (sau le-am ratat eu) !Sa ai bune rezultate
Anda –s-ar putea sa fim colege de suferinta cu doctoratul la toamna.Eu de vreo 2 ani tot declin propuneri de genul asta , dar cum se pare ca e cea mai sigura chestie ca sa am loc la cresa s-ar putea sa o fac si pe asta(stiu ca motivul e bizar rau, dar asta e..)…….inca ma mai gandesc…….ca eu daca ma apuc de ceva tr sa si termin si mai am si alte planuri…….vom vedea, ca deocamdata imi ajunge cat ma zbat intre proiecte, ex si ce sa fac cu bebe ca sa ma duc la scoala(ieri si-a luat Cristi liber)
Mira –sanatate multa trupei !
Mireluta- vezi ce faci cu fisura ai aca nu e de glumit….
Maraki –sper sa reusiti sa va mutati cu o chirie mai ieftina si de dif sa-i faceti bucurii lui Angelo. Si noi ne inscriem la intarziatii in ale botezului-nici macar nu am stabilit data si nasii.Inca pendulam intre ideea de ai pune pe nasii de cununie care sunt in Rom sau pe cineva care sa fie aproape de el. S-a deschis o lista, s-au anuntat candidaturi…..cred ca vom tria ca la concursurile de miss-glumesc
Frumusel foc Tiberica….
Pe la noi e scandal mare, cu urlete si lacrimi cat pumnul.Pana acum nu prea am avut noi parte de plansete.Acum……recuperam.. Daca se intoarce pe burta si uita sa scoata mana –scandal.Daca scoate mana si e perfect pe burta , dar nu stiu de ce motiv nu poate sa inainteze –scandal. Daca taraitul reuseste cu galeria (scandal) aferenta si a obosit sau a ajuns la un obstacol –scandal. Daca nu mai are enegie sa o ia de la capat-scandal. Avem urechile ferfenita……Si suntem cu ochii pe el ca pe butelie ca vrea sa se intoarca si pe comoda de schimbat , si in cadita si in brate……si……..si…..In restul timpului rade si vorbeste fara oprire……..Cred ca ne trezim cu el pe urmele lui mario curand ca nu are stare deloc.
Monica – ma intrebai de mancare. Noi inca suntem doar la san deocamdata si in principiu merge bine. Am avut eu o mica scadere de productie in jurul lui 15 cand am avut un proiect de predat si mi-am petrecut noptile si zilele in stresuri, dar acum s-a reglat situatia si inca nu am ajuns sa-mi cumpar galactogilul prescris de dr(care e pe baza de fenicul –nu stiu daca ati vb desre asta cand l-ati pus in discutie). M-am trecut pe bere fara alcool-n-am baut eu bere « cu » si am ajuns sa beau « fara ». Oricum, insuficienta am reglat-o cu congelat , iar Alexandre, precum Diana nu face mofturi cand e vb de mancare…….. ;asa ca nu imi fac griji cand va veni diversificarea pt noi……Eu nu am crezut niciodata ca o sa ajung sa alaptez atat, dar daca inca se poate .. ;de ce ……sa nu ? …..cum mai spun eu nu i-am facut niciodata proba suptului sau alte traznai. Cand sunt plecata de acasa aflu cata mancat din biberon si asa stiu ca avut mese de 50 si mese de 240……edificator nu …..daca asa a avut el chef-scriu asat pt fetele care inca isi fac griji cu mancarea
Ma duc sa sa-l mai iau pe balosial nitel in brate ca poate mai tace ca ma dor urechile – se taraie si urla la nenii de pe covorasul lui si are obrajul stang rosu –rosu de cat la frecat in intoarcerile astea.
ana si alexandre
alina80 spune:
Am pus si eu poze si un filmulet pe mail-ul contului comun.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan