Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
anasebe spune:
Alina Asa e. Cica e bine sa faci pauza de anticonceptionale. Ma bucur ca ai rezolvat problema cu Gabi si vii joi. Acum nu ramane decat sa tina si vremea cu noi!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
andiaroro spune:
Sunt cu maimutica in brate ......nici asta nu e sol f buna ca el vrea in picioare mereu, in fund e chestie fumata deja-ma rog, oricum , dar numai pe spate sa nu fie..
nu pot sa scriu mult, dar va asigur ca exista niste anticoncetionale speciale pt alaptat-nu stiu cum se cheama, dar mi-au propus mie la iesirea din spital. Eu insa nu le-am vrut ca nu-mi plac pastilele in general si mai ales de cand stiu ca o f buna prietena a mea s-a trezit cu noduli la sani imediat cum s-a lasat de ele(vroia copil) care noduli pana atunci nu au existat si s-au dovedit a fi cancerosi...........asta a fost pt mine un motiv in plus sa zic nu la anti......ceva or face ele acolo-ca orice pastila de fapt
ana si alexandre
alina80 spune:
BEE, si eu am facut amigdalite in continuu cand eram mica, injectii din plin, am facut si mare, numai cu Augmentin imi trecea si am facut si in sarcina, pe la 8 saptamani de sarcina, si mi-a trecut cu Ampicilina. Bineinteles ca mi-am facut foarte multe griji ca am luat antibiotic cu sarcina asa mica.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
alina80 spune:
ANASEBE, si eu abia astept sa ne intalnim! Sper sa vina cat mai multe fete cu bebelinii!
ANDIARORO, cu anticonceptionalele si eu am avut unele problema, in sensul ca atunci cand le-am intrerupt ca sa raman gravi aveam ovarele pline de chisturi, a trebuit sa fac tratament. Pupicei lui Alexandre! Asa facem si noi, ne rostogolim si manuta nu o tragem de sub noi!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
sim0 spune:
Acum am vazut ca e capitol nou, au tot la cel vechi scriam. Ziceam ca daca mergeti la Kidex sa-mi dati si mie de veste sa ne salutam macar pe acolo.
Alina, Bee si eu am fost amigdalicoasa pana pe la facultate cand le-am scos si nu am mai avut probleme. Inaninte nici inghetata nu mancam. Oricum dupa ce le-am scos, la o raceala mai nashpa am facut direct pneumonie. dar mai bine fara ele ca erau o sursa permanenta de infectie in organism.
Anticonceptionalele se cheama Exluton. Eu nu stiu cum e cu pilule ca nu am luat niciodata. Pot insa sa va spun ca pilula de a doua zi nu are efect...asa a aparut Clara .
poze Clara
pisoi3 spune:
Fetele, merci de urari, ingras si eu porcul in ajun, ca de obicei.
DENISA, Mark e cumintel ca de obicei, multumim frumos de intrebare. Daca are jucarii, e satul si nu il doare nimic nici nu ii aud gurita.
Pai daca o sa ai un baietel o sa fie tizul lui, mie mi-a placut super mult numele lui, mi s-a parut super masculin asa ca de aia i l-am ales, plus ca e un delfin la delfinariul din Constanta pe care il cheama Marc si de care mie imi place super mult, il stiu de cand era pui. Si cred ca de acolo m-am inspirat, ca mi-a venit ideea asta imediat dupa eco morfologica cand mi-a zis sexul lui bebe.
In ceea ce priveste posta, te inteleg, si eu am stat la coada cu bebe de nenumarate ori, ultima oara m-a lasat un tip in fata lui, dar el era cam al 7lea in rand, asa ca tot la coada am stat. Nu mai zic nimic de functionari si de necivilizatii din Romania decat:
Dupa cum am mai zis: IT SUCKS!
SIMO, concursul e de traducator la Uniunea Europeana, joi am primele doua probe, eliminatorii. Ma duc ca sa ma duc, ca la ce concurenta e, nu o sa am eu norocul sa le iau. Aia e, oi fi mai pregatita la urmatorul, sper sa mai fie.
Doctorat vreau sa fac pe antropologie culturala (in limba franceza). Acum sa vedem la ce prof ajung, ca nu am prea multe alegeri.
Tu ce master vrei sa faci?
ANA, eu fac doctorat ca sa ajung lector, ca trebuie sa fiu inscrisa la doctorat ca sa pot sa dau concurs de lector, asa ca si eu am un scop bine definit
Tu pe ce vrei sa iti faci doctoratul?
ALINA, de unde ai luat delfinul ala din filmulet, ca vreau si eu. E cumva de la Lelly? Super filmulet si super razaret Ayenus, e simpatic foc.
Hai ca nu mai stiu ce voiam sa zic, imi amintesc io. Alzheimer scrie pe mine.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
anasebe spune:
Anda Frumos job tintesti! Multa bafta!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
alina80 spune:
ANDA, delfinul l-a primit Ayan de la verisoara mea. Ii place foarte mult si stii ca el e foarte pretentios la jucarii.
SIMO, nu are efect pastila de a doua zi? Poate nu ai luat-o la timp. Si eu am luat-o de cateva ori, dar a functionat. Dar orice regula cu exceptii.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
sim0 spune:
Anda, am auzit de concursul asta pt UE, am o prietena care e traducator si cred ca se duce si ea...parca. Foarte interesant domeniul de doctorat...exista la noi profesori pe asa ceva, mai ales in franceza? Inteleg ca ai terminat limbi straine? Eu am facut romana-engleza si acum vroiam sa incerc la SNSPA, Gen si politici europene se cheama masterul. E cu egalitate de sanse, feminism etc...mie imi place sa citesc despre chestii din astea. Acum unde esti asistent universitar? Hai ca te-am innebunit cu intrebarile...
poze Clara
pisoi3 spune:
ANA, merci frumos, sa fie!
ALINA, uita-te, te rog frumos, pe eticheta de pe delfin si zi-mi ce firma e.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica