Bebelusi de sept- oct 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana frantuzoaica, nu stiu cum o cheama acum, ca e casatorita (cu un roman); dar a facut fac. de info la iasi, si face doctorate si chestii prin franta.
codruta, mai rau m-am enervat ca m-a trezit decit speriat.

Am pus poze in albumul "Month 10", uitati aici cum se uita dragalas Maria si Miruna una la alta, aici cum o da Miruna pe Maria in leagan, aici cum o mingiie Victor pe Miruna pe cap, si aici cum il testeaza Miru pe Victor cu un deget.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Multumim frumos de laude...dar nu ne spuneti si noua la cate luni ati bagat a treia masa diversificata? Pls

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioana,foarte faine pozele.Miruna e o adevarata domnisoara.Ai castigat in batalia ochilor albastri,acum trebuie ca sotul tau sa-si faca un baiat cu ochi caprui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

latrishia - eu i-am diversificat a treia masa pe la 6 luni jumate. Defapt eu am inceput diversificarea pe la 5 luni si 3 saptamani cu o masa de cereale, apoi la 6 luni cu fructe si mai taziu cu masa de pranz cu piure de legume. Dupa cum vezi am "mers" destul de repede cu totul, pentru ca pe mine nu prea ma caracterizeaza rabdarea. Odata inceputa treaba, am vrut sa scap de o grija .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, traseul vostru! si eu sunt convinsa ca il si puneti in practica.

carmi, nu stii nimic, mamitzico! se spune "mariner", nu "marinel" multumim de urari.

simo74, Diana30, innaa, Caterinuta, Tonnia, nanadana, marinela74 multumim!

innaa, nu m-am gandit inca f clar la motzul lui radu, dar banuiesc ca la restaurant o sa facem, ca si daca vine doar familia, tot ne strangem destui. si n-am loc in casa sa ma desfasor, nu stiu eu sa gatesc pt toata lumea, sa servesc etc... iar in cazul tau mi se pare cea mai la indemana solutie cu motzu si nunta. oricum o sa vrea sa va vada o gramada de lume, ma rog, rudele voastre, familia, prietenii din tara. ce prilej frumos ar fi sa-i strangi pe toti si sa te cununi. doar ca trebuie sa te gandesti repede, ca daca vrei sa faci asa si vrei la restaurant, trebuie sa faci rezervare. s-ar putea sa nu mai prea gasesti restaurant. acum depinde si cate persoane vin, ca poti sa faci si la o terasa ceva, sunt si localuri mai micutze si care sunt dispuse sa faca din cand in cand evenimente din astea. si nu neaparat cu lautari, sarmale peste sarmale, dans toata noaptea etc. nu stiu, poti si la ai tai sau la un cunoscut care are o casa, un pic de curte... daca nu vrei sau nu ai timp de organizat nunta mare. ca pana la urma ma gandesc ca poate vrei mai mult sa fii in rochie de mireasa, sa fii alaturi de familia ta si sa te cununi in fata lui D-zeu. deci, cred ca ai destule optiuni. plus ca nu cred eu ca sotul, daca il pui cat de cat in fata faptului implinit o sa dea inapoi. nu exista! hai sa fim serioase, suntem femei, nu? il convingi tu! ii pui noeliei o pancarda pe care sa scrie "vreau sa fiu d-soara de onoare la nunta lu' mami" . sa vad io daca nu se inmoaie! iar daca nu functioneaza asa, nu-i nici o problema, aplici metoda strabuna: dormitul separat! iar de bani nu stiu daca sa-ti faci probleme, nu am prea auzit de nunta cu datorii.
pfuu, ie-te ce m-am apucat de sfaturi! hai, na, ca te las sa faci ce vrei, contrar aparentelor!

of, fetelor, de greutate... vroiam sa nu spun nimic, dar vad ca discutiile continua. asa ca zic si io. am slabit cele 15 kg luate in sarcina, dar am mai pierdut inca 15. dar asta din cauza bolii. ma gandesc acum ca mai bine eram de 100 kg, dar sanatoasa.

putem da caise la bbei?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

innaa, io zic s-o mai tragi de maneca pe ioana, ca uite ce repede si-a organizat nunta. sunt convinsa ca mai are ea ceva sfaturi si idei.

hihi, tot te maritam noi pana la urma!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kristinutza, chiar ca noi nu avem voie sa ne plangem

Valen, mersi, o sa incerc si dentinox. Cred ca e mai bine azi sau mult mai obosit pt. ca am reusit sa-l adorm a 2-a oara pe ziua asta.

Alina, mama Anyei, bine ca ai mai aparut, chiar ma gandeam zilele trecute ca n-ai mai scris de un veac. Deci si Anya e in clubul mofturosilor. Noi avem zile in care papam 3 mese diversificate si alte zile in care sunt doar 2, exceptional se intampla si numai o masa diverisficata, depinde cum se scoala Matei, de cum se culca la loc si de cat de doritor de tzatza e.

Ioana, asa zi, ce mama naibii cauta Miruna sa se plimbe prin pat la 5 dimineata in loc s-o traga pe mama de par sau si mai bine, in loc sa doarma . Serios acum, bine ca doarme cu tine in pat din cand in cand, ca Matei daca il iau la noi in pat face orice altceva numai nani nu. Nu e obisnuit sa doarma cu noi.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

eu tot ma minunez de miruna, ca pare mult mai maricica decat varsta ei. iar ochii...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

neata la amiaza,de ieri ma chinui sa pun niste poze si nu stiu ce naiba a fost ca nu mergea . Ori a fost ceva cu calcu' meu ori eu m-am prostit de tot si nu mai stiu sa pun poze, in fine am reusit abia acum, facand la fel ce am facut ieri si azi a mers .Asa ca gata, daca vreti vedeti "teo 8 luni"Eu acum ca mi-am terminat treaba, ma apuc de vizionat alti bebei revin Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Anca si Marinela v-am trimis PM

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput