Bebelusi de sept- oct 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Fetelor, spuneti-mi si mie va rog ce pot sa-i dau in afara de calgel la gingii, ca nu mai rezistam nici unul din casa asta. E atat de suparat si scanceste de ti se rupe sufletul. Si nu doarme. A dormit adunat cam 7 ore de ieri dimineata pana acum si astea cu greu. E atat de obosit ca nici nu se mai poate tine pe picioare sau in fundulet, zici ca e beat manga. Of of.

Codruta, si Matei prefera acriturile. Eu ii pun in aproape orice iaurt si asa mananca. Sau zeama de lamaie, dar mananca mult mai bine daca simte nitel iaurt. Eu il inteleg, ca nici mie nu prea imi plac supele, in schimb sunt innebunita dupa acrituri

Mda. Sunt zombie, ieri am si lucrat un pic si ar trebui si azi sa prestez dar sa vedem ce parere are tanarul despre acest aspect. Sper sa iasa odata (Carmi, astept eventuala corectura ) dintisorul asta.

Despre concedii ... m-ati lovit la punctul sensibil pt. ca nu stiu daca vom pleca pe undeva mai mult de weekenduri pana in septembrie. Stam in bucuresti sa supraveghem asfaltarile de vara.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Locca, eu i-am dau si siropel Nurofen, cand era in culmea maraielilor. I-am dat de vreo 3 ori pana acum. Si azi ii bag in supica ori lamaie ori iaurt. Sa vad pana unde merg mofturile.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Codruta, mersi frumos . O sa-i dau si eu nurofen, cred ca nu are ce rau sa-i faca o doza, chiar daca febra nu a facut.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Vreau sa anunt fetele care au indraznit sa comande "marfa" de la TCM jermanica, ca a fost achizitionata toata, si ajunge miine in tara.

Carmi, daca tot romanul e poet, tot neamtu' e industrialist. Multumesc mult de tot. Ca idee, ca sa nu te sperii, noi nu vrem sa stam intr-un loc mai mult de o noapte (cu exceptia Munchen-ului, unde am program de shopping).
Irina spanioloaica, multumesc, esti draguta. Eu zic ca se poate organiza nunta din fata calculatorului (eu una asa am facut). Am luat de pe DC date de contact pentru DJ, coafeza, baloane, invitatii, restaurante, etc etc, de pe alte site-uri rochii de mireasa, am dat mailuri la greu, apoi telefoane, si abia la urma am fost sa ne vedem la ochi cu furnizorii; eu am organizat nunta foarte repede (2 luni), si in timpul asta mai si zugraveam in casa, si ma pregateam sa ramin gravida (diete, analize, etc). Asa ca se poate! Iti doresc succes.
Dana, mersic. Am o fosta colega de camin Dana care sta linga Paris, ar fi fost culmea sa fii tu. Dar ea abia acum trebuie sa nasca primul bebe, asa ca nu o pot deranja la vara, ca stiu cum e in primele luni, mai ales daca nu are ajutor.

Aseara a adormit copilul la 8 (mi-a zis bona azi ca nu a dormit dupa amiaza), dar intre 9 si 10 juma tot scirtziia prin somn; ca sa nu fac shantz intre dormitoare, am luat-o in pat cu mine; apoi am uitat de ea, si pe la 5 dimineata ma trezeste o bufnitura: Miru cazuse din pat; nu a plins, doar s-a trezit si a facut ture prin pat vreo 15 minute, dar apoi a adormit la loc pina la 7 juma'.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim mult, Ioana si tie si sotului.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza doamnelor,

Foarte frumos tortul Hildegard! Multa sanatate lui Stefan!

Ioana m-am distrat cu bufnitura .

Copilul meu asta noapte nu a mancat decat 110 ml laptic ..in rest nu a vrut decat ceai..ce o fi avand?

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi care isi implineste lunita

Ioana nu cumva prietena ta se cheama Stoionescu ?

Locca mie dr mi_a zis ca pot sa ii dau ceva pe baza de paracetamol din 4 in 4 ore daca este durere mare

ma duc sa mi beau cafeaua ca sint tare dormita

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

innaa - anya se trezeste din ce in ce mai rar noaptea, spre fericirea mea, iar cand se trezeste ii dau san si adoarme repede. De la 6 luni doarme singura in camera, chiar cu usa inchisa si totul este ok. Daca se trezeste noaptea,o aud cand maraie; daca nu - nu ma trezesc sa o verific (am un somn tare greu). Si eu am grija e ea tot fara ajutoare si desi este mai greu, nu regret.

Codruta - daca refuza sa manance la o masa nu o mai fortez. Recupereaza ea la masa viitoare. Dupa fiecare masa (la ceva timp) oricum papa san (nu i-am dat pana acum alt lapte), asa ca isi mai potoleste foamea. Am renuntat sa ma enervez si sa o fortez, ca daca nu vrea strange gurita si poti sa crapi cu lingurita langa ea. E drept ca de cateva zile papa ceva mai bine (mai ales piureul cu carnita de la pranz).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

locca, eu ii dau Sarei si cu Dentinox pe gingie.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da Anya, e bine ca voi mai papati san. Noi nu mai. Asa ca trebuie sa caut acum solutii..
Ioana, cred ca asa te-ai speriat...brrrr

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput