Bebelusi de sept- oct 2005 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, taaare dragute poze !
Sa-mi spui cand veniti (sper sa nu fie la inceputul lui august, ca suntem in Sicilia).
Ruxandra
Kristinutza, na, ca ´marinel´ suna mai frumos, mai de bebelush, asa..
Fetelor cu bebeii dintzoshi, in cat timp iese dintele complet? Fabiano are un ciot mic si ascutit (ma composteaza mereu) si vad ca nu creste.
Ma uitam la stiri la romani si spuneau ca s-a racit vremea, cand arata harta...oops, la Bucuresti 26 de grade. Pai eu cu cele 5 grade de dimineata si cele 7 de acum, ce sa mai zic? Ca a veit iarna, probabil...
Rog minti luminate sa ma lamureasca si pe mine, de ce cand conectez camera video la pc vad inregistrarea, dar nu am sonor. Unde sa fie buba? Multumesc.
Gata.

Carmi la greu.

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

AA, vroiam sa-i raspund Tonniei - si Teodora are ursuletul ei de plus fara de care nu poate adormi, decat foarte greu. Si vreau sa zic ca deja l-am spalat de 2 ori, crem fiind iti dai sema cum se face. Avea la un moment dat pe el lapte, urme de pufuleti si alte porcarii., Asta e, daca ea s-a atasat de el ce sa fac??Ce mai stiti de Sofia?? Eu sunt cam in urma si nu am citit decat ultimele 2 capitole, si nu am "vazut-o"...Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

kristinutza - da, putem da caise la bbi

Ruxandra - . Si tu tot cu tzatzele aliniate la apel....
Si Matei, tot asa de frumos sau s-a mai facut? Desi ador fetitele, am o slabiciune pentru baietei (poate pentru ca mi-am dorit sa am un baietel).

Da, si eu ma intreb ce-o fi cu Sofia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Valen si Tangerine, v-am trimis email.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Kati ti-am trimis mail ca PM nu pot.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Merci frumos Carmi; imi este suficient in franceza. Abia astept sa citesc......si sa ma apuc de treaba, evident. Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

zua'

Si Stefan inca papa titi dimineata, seara de la 10 incolo si nopatea cand are chef.
Eu mai am lapte. Sa stiti ca daca sar peste o masa sau nu pap consistent nema lapte. Deci nu pot face cura
dar asta nu e o problema. Puiu sa pape inca lapte este cel mai important.
Cea mai importanta pentru titi e berea, tuco mama..... Traiasca berea!
Noi avem multe jucarii, nici una preferata sa zic....dar nici nu vreau sa fie asa.

Noaptea a dormit pana nu i s-a infundat nasucul.Am pus la Karvol si pe bluza lui ca altfel nu stiu ce se facea saracutul...
dar da semne de vindecare...
Baga-mi-as ceva in vaccinurile astea care intorc copii pe dos.....si nervii nostri ii pun la incercare.
si timupl tine cu noi...ca e innorat afara rau de tot. Oricum nu puteam iesi afara. nici azi nu-i fac baie.
Acum doarme de 35 min...sper sa pape...am fiert supita cu piept de pui.

Ioana, super poze. Ai o fata pe cinste
Si mi mi-ar trebui un leagan din acela.Cat costa?
Si eu am castigat batalia ochilor albastri.
Cred ca de abia astepti sa vezi cumparaturile!!!

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ruxandra nici Alex nu doarme in pat cu noi ..l-am luat in weekend pe la 7 si nika, incepe sa dea din picioare, se dezveleste si se foieste, face ture prin pat, se urca pe mine, pe taica-su..

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Anya multam de raspuns..promta ca de obicei, esti o scumpa. Si mie mi se pare ca am mers cam repede cu diversificarea si mi e ca daca ii dau de mancare si la mic dejun n o sa mai bea lapte deloc. Si asa mananca f putin lapte, nu stiu unde baga unii bebei si lapte si mancare ca a mea dupa o juma de castronel de piure nu mai vrea lapte.Nici noaptea nu mananca, de la o luna doarme noaptea de n are aer.Doctora mi a zis ca arata bine si ca nu se vede ca nu mananca. Dar eu stiu mai bine, rar mananca cei 500ml pe care ar trebui sa i pape zilnic. Uneori seara abia suge 30 de ml si se culca.

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim, multumim.

irina spanioloaica, eu am excel-ul de la nunta, cu absolut tot ce am luat, inlcusiv acele cu gamalie de prins florile in piept la nuntasi. Deci daca te intereseaza, da-mi un semn (preturile o sa le sterg, ca noi am fost cam mina sparta; dar chiar si asa, nu am iesit in pierdere).
Kristina, Calapod recomanda cu caldura si piersicile si caisele, cica sint cea mai buna sursa naturala de ... fier parca, dar nu sint sigura.
Latrishia, Miruna are 4 mese: lapte, prinz, cina, lapte. N-am intrebat dr daca trebuie sa scot laptele de dimineata sau seara, dar nu cred ca se va intimpla curind.
Diana, da, asa viseaza si sotul meu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput