Bebelusi de iulie-august 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

acum o mamica m-a speriat ca lipsa de pofta de mancare poate fi de la jardia. sa ca nu-i poti tine in eprubeta si atunci pot lua de...te miri unde.
totusi nu cred. asa nu ar avea pofta nici de lapte, nici de fructe, cereale...sau?

Mergi la inceput

sa o trec pe deliuta mea printre bebelusii cei mai pletosi si zambareti nu merge, nu?
trebuie vechime, sa inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

adana.9, topul bb , e un top cu bb nou nascuti.Daca la nastere era pletoasa , de ce nu..o trec...daca i-a crescut intre timp nu se pune..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

adana,
lipsa poftei de mancare poate fi si de la giardia. in general la bebeii mai mari care deja merg si iau in mana orice gasesc de pe jos.

eu i-am facut oricum analize din pipi si kk ca sa elimin orice cauza de genul asta. in caz extrem i-as fi facut si eco la stomac dar n-a mai fost nevoie.
a mea se pare ca seamana cu sotul care era si mai mofturos la mancare decat maria. imi povesteste soacra cum i-a pregatit intr-o zi o masa plina de tot felul de bunatati, gatise femeia toata ziua. si l-a intrebat: "ce vrei sa mananci dragule?" si al meu sot s-a uitat lung la mancare si-a zis: "niste ceai." a bufnit-o pe soacra-mea plansul va dati seama.

mamica de maria, 9 luni si 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Emanuela ma bufnit rasul cand am citit patania cu masa plina. Asa e Adi al meu, nu e deloc pofticios dar cu multe tertipuri pana la urma manaca bine.
Eram o data la mare cu el pe terasa si eu cu sotul meu mancam fiecare cu mare pofta cate o saorma. Adi al nostru intre timp se juca cu o sticlca de plastic rostogolind-o pe masa. Nu stiu ce o fi zis lumea care ne-a vazut dar sigur nimic de bine..
In schimb Medeea e tare pofticioasa si se uita cu niste ochi la tine cand mananci de iti sta mancarea in gat.
Monica multa sanatate la fel si Oanei daca mai are nevoie..
sa va fie de bine pentru plimbare si succes sotului la luat carnetul.
Ankak felicitari pentru apartament, sa inteleg ca va pregatiti pentru fratiori?
Adana fa-i analiza scaunului 3 probe la o saptamana distanta intre ele, dar tot nu e sigur ca iese. Eu i-am facut lui Adi cam la fiecare 6 luni ca tot ii apar exeme si a avut si urticaria aia urata dar nu ii iese nimic. Unii medici zic ca daca are simptome sa se faca tratament orivcum dar eu nu sunft de acord.
Este si un articol aici pe site destul de recent cauta la arhiva.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ai dreptate Adana ca Adi nu a avut frate cu masinute dar nici Deliuta ta nu are si se joaca cu masinuta.

Monai i-ai dat cirese Sarei? Cum?

Anis papa Ingrid lapte formula?

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monica,
ai grija mare cand ii dai cu gel de dinti sa nu inghita. anestezicele astea puternice sunt periculoase la bebei daca inghit pt ca pot avea efecte secundare. oricum banuiesc ca scrie pe prospect cat si cum sa-i dai. dar am zis sa-ti reamintesc si eu.

Mergi la inceput

delia, masinuta deliutei este de la fratele meu. deci tot e ceva cu frati la mijloc ;)

ce alte simptome ar mai trebui sa aiba in afara de apetit scazut? mie nu mi se pare nimic ciudat la kk din pampersul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

, ma bucur ca ti-a placut acolo si noi ne gandim cu drag la zilele acelea.

Ankak , sa stapaniti sanatosi proprietatea.

Dede, ii dau cam un sfert de cireasa si ea mesteca. Are o placere fantastica sa mestece. I-as pune in fatza, sa se serveasca singura, dar nu are indemanare prea mare, nu-si nimereste gurita intotdeauna si intentia mea e sa pape. Oricum, incerc s-o las sa se serveasca si singura, dar bucatelele asa mici sunt cam grele pentru ea.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Ema contin benzocaina. De asta mi-am dat intai eu sa vad cum este si apoi i-am dat lui. Ii dau mult mai putin decat scrie pe prospect ptr ca mi s epare f puternic.

Mergi la inceput