Bebelusi de iulie-august 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si am uita sa va zic ca spune ATE (cu accent pe TE) adica LAPTE. SI tic-tac, dar nu pot reproduce. Pe langa aseta: haide, pa, mama, tata, ete...si bbeleasca lui

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

si daca tot m-am apucat de scris, sa va zic ce-am patit:
saptamana trecuta au inceput sa-i apara multe bubite mici pe ceafa mai intai. eu care ma laudam ca a mea n-a avut niciodata probleme cu pielea. am zis intial ca sunt de la caldura ca au fost zilelea alea toride.
apoi au inceput sa se inmulteasca si sa se extinda si pe piept si buritca. si dupa 2-3 zile chiar se racorise afara si ma asteptam sa-i treaca. iar in casa e racoare la mine.
deja dupa o saptamana intrasem un pic in panica, asa ca am inceput sa citesc in carti totul despre bubite. si mi-a adus aminte brusc ca ii luasem cu o zi inainte de la supermarket sampon de baie de la Johnson d-ala cu levantica de fac reclama peste tot. eu mai auzisem de la o prietena ca a avut probleme cu Johnson, dar am zis ca poate e copilul ei mai sensibil si de-aia.

vreau sa va zic ca de 2 zile de cand am revenit la sampon Sanosan i-au disparut toate bubitele. deci e clar ca de la ala a fost. ca in alimentatie nu-i bagasem nimic nou. am zis ca o sa ma spal eu si sotul cu el acuma ca sa nu-l aruncam (am mai luat si sticluta mare). sa vedem daca n-o sa ne umplem de bube :))

mamica de maria, 9 luni si 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna ziua!

N-am mai intrat de muuult si cred ca nici n-o sa mai intru multa vreme...dar acum sint in masura sa anunt ceva: NE MUTAM LA 4 CAMERE! Am facut credit si cu ce am primit pe apartamentul in care stam am cumparat altul care e super mare, acum si super demolat! Asa ca pina acum nu am intrat ca nu mai terminam de vazut apartamante, apoi am tot calcat usa bancii de s-a indoit de atita trafic... Acum sintem la cap. renovat si nu mai vad in fata ochilor decit amenajari , faianta, gresie, rigips si altele ca astea! Speram ca in 2 luni sa terminam si sa ne putem muta ca ni se termina termenul de habitatie! Apoi o sa vedem cum facem cu netul ca sa ne putem "vedea". Oricum va mai dura ceva timp. Am mai intrat acum o saptamina sa va spun vestea cea mare dar cum nu a mers netul...am renuntat!
Matei e din ce in ce mai interesat de tot ce e in jur....cu mari accese de personalitate pe care cu greu reusesc sa le infrinez si pentru acest lucru mi-am atras faima de afurisita!!! Inca nu avem nici un dinte...cred ca sintem ultimii care nu avem asa achizitii! Zice "mama" clar si stie ce spune , face "pa" dar zice ceva intre "ta" si "da" ca la el consoanele astea se pronunta cam la fel. Mincam aceleasi mese din piure de legume, si intre piure de fructe.
O sa ne fie dor de voi... Speram sa nu ne uitati!
O sa mai intru cind oi mai avea timp! ??

va pupam

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana.9 spune:

quote:
Originally posted by sorel

Referitor la metoda ta de slabit ...... sunt la vreo 280 km! Cam lunga alergatura, NU?

asa am ras....

scuze ca nu am citit de unde esti.
vroiam sa va mai intreb o data cine mai este din berceni. stiu ca mi s-a raspuns, inca de la inceput, dar nu am mai reusit sa intru la postarea aia si sa o gasesc. scuze pentru stangacie.
dar promit ca de data asta imi notez.

Ella, asa m-am cutremurat cand am citit povestea cu tigara. ce bine ca noi ne-am lasat amandoi inca dinainte sa o concepem...
si pentru ca veni vorba, mai sunt fumatoare printre mamici? si daca da, cand fumati? ca eu nu pot nici sa gatesc, nu pot mai nimic cu delia langa mine. si banuiesc ca nu fumati langa copil.
Ella, m-am mai gandit cu la fel de multa groaza la faptul ca nu reusesc sa-i umblu in gurita deliei deloc. de exemplu, cand ia bucatele mari de mar, trebuie sa astept sa se inece cu ele si sa le verse. pur si simplu nu ma lasa. se poate sa fie si faptul ca-i ies dintisori. si de obicei nu-i voie in gurita la ea atunci.

Delia, adrian nu a avut un frate cu masinute, poate ca altfel incepea si la el pasiunea mai repede.
delia are o masinuta speciala pentru bebei, cu roti zambitoare, si care nu se scot cu una cu doua pentru a fi inghitite. era la un set cu trei jucarioare. e super, asa fain fuge pe parchet....
eu i-am luat deliei mele prima mingie. de ovala ce este se intoarce inapoi la copil după ce o impinge. ceea ce e bun, pana la urma.

sanatate la bebeii bolnaviori. sa se faca ei repede bine si sa nu mai auzim de altii noi.

ieri i-am incercat deliei conopida fiarta bine, buchetele din care sa muste, dar nu au interesat-o. i le-am facut cu iaurt (pentru ca ieri a baut prima oara dintr-un iaurt si se pare ca merge) dar nu a vrut nici asa. de, iaurtul l-a baut direct din pahar, printr-o spartura facuta de ea cu dintisorii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ankak, sa fie intr-un ceas bun, si asteptam sa ne "inviti" in noua casa. Sa fiti sanatosi si fericiti Si te asteptam cat de curans...spor sa aveti

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Albinutzza, sa va fie de bine iesirea! sanatate sotzului si ptr Lucutza un mare pup!

Ankak, FELICITARI!!! o sa fie mai mult loc de plimbareala ptr . Matei!
sa il stapaniti sanatosi si spor la renovare!

Adana, ma bucur ca esti printre noi! cu fumatul la noi se fumeaza afara! mi-a fost mila de Paula... dar ce era sa fac?

la cura de slabire nu ma mai bag!stiu ca nu pot inca!am plans de ciuda inainte de a merge la nunta!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu mai pot de spate fetele.Si ma simt si aiurea.M-am hotarat maine ma duc la dr, ca nu mai rezist.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

ema.nu.ela si eu am patit-o cu uleiul Johnson cand am incercat sa inlocuiesc uleiul de masline fiert si racit...am facut-o de oaie...ca de cate ori ii schimbam scutecul, o spalam si o dadeam cu ulei...cand am trecut la Johnson...au fost suficiente vreo trei zile ca să desfac pampersul si să o gasesc carnita vie in unele locuri. Iar pe corp cum spui si tu bubite. M-am invatat minte ca Johnson nu e pentru copilul meu. Acum folosesc Sanosan. Ne merge bine si nu mai incercam altceva.

Ankak sa-l stapaniti sanatosi si sa-l umpleti cu bebei.

Îngerul care mi-a schimbat viata Prima noastra poveste

„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

asa o veste proasta am primit... a plecat intre ingerashi o fetitza de numai o luna! Doamne! mi-e sufletul trist ca am vazut-o si am tinut-o in bratze! a facut o criza de lipsa de aer , au dus-o la spital, au intubat-o si a mai rezistat micutza asa o saptamana! am sperat intr-un miracol! mi-e sufletul trist!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Dumnezeu o va primi ca pe un ingeras, frumoasa fetita ce-a plecat! Foarte trist insa.
Ankak, felicitari, ma bucur mult pentru voi, mare realizare!
Emanuela ,cand ai timp, m-ar interesa numele firmei; ac parere o avem si noi si dr despre multivitamine, dar daca nu se indreapta apetitul ei, e bine sa am informatia la indemina. Multumesc.

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput