Bebelusi de iulie-august 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Monai, sa-ti fie de bine draga! pupa la Sarici!

a facut si Paula o traznaie... a molfait o juma' de tigara de la tati din pachet! doar in gura se duce, nu? am bagat eu rapid degetul sa scot...i-am tras o clateala cu apa! offf!

Laura, sa scapati cu bine!

CUSCRAAA, cand eu apar tu dispari!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Yasmari-nu prea am timp de povestit capitolul adaptarea pt ca e fata maraita,dar promit ca povestesc cand ma apuca limbarnita si am vreme.plus ca acum sunt chiauna ca fata e inca fonfaici si se trezeste des noaptea.
mersi de info Mona,sa va mearga bine cu intarcatul.si la fel celorlalte fete.noi eram in proces de inatarcare,dar ne-a lovit raceala si s-a dus sticluta.oricum trebuie sa mai perseverez cu operatiunea formula pt ca s-ar putea sa incep munca.
multumim de felicitari(in leg cu progresele lui Oani).sunt f fericita cand o vad ca invata ceva nou,stiti si voi cum e
Emanuela-spune-mi si mie,te rog, ce multivitamine(nume si de unde le iau-farmacie,mag naturist) ii dai fetei sa iau si eu pt Oana.acum papa atat de rau cam la fel ca la inceputul diversificarii.ii dau vit C sa ii treaca raceala.masa nr3 nu o mai vrea deloc.este atarnata de sas(san).inainte de raceala imi manca f bine,luase 520 de gr in nici 3 sapt.acum e dezastru.chin, chin si iar chin.abia astept sa isi revina.
Catalina-cat mai stai in Cta?sau ati plecat deja?
vreau sa pun si eu poze,dar nu am timp.
nu am vazut poze cu scumpii,sper sa le vad.
va pup.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

si eu am lapte garla,mi se fac sanii cat capul cand nu suge,s-a intamplat intr-o zi cand era plina de mucusori, cu tot aspiratul nasucului,sa nu poata sa suga .si am facut si galme si de toate.sunt fabrica de lapte,se aude cum inghite,curge pe gat nu gluma.
acum chiar ca va las.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dede diagnoisticul a fost de bronsita acuta. Sper sa zic bine a fost.... Si eu zic ca merge inspre bine. O sa vedem sambata dupa amiaza cand mergem la cabinet sa ne vada din nou nenea dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Ella2000

a facut si Paula o traznaie... a molfait o juma' de tigara de la tati din pachet! doar in gura se duce, nu? am bagat eu rapid degetul sa scot...i-am tras o clateala cu apa! offf!

Laura, sa scapati cu bine!

ella2000 si printesele

poze

Mai Ella, zi-i fetei ca azi e Ziua internationala impotriva fumatului ... sa o lase macar pana maine. Adevarul e ca nu e de ras, dar nu ma pot abtine ... deja vizualizez Paula tragand cu sete din tzigare

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Eu am un nume nou pentru Medeea. SPIDERWOMAN ca se catara peste tot.
Si stiu ce cadou ii iau de 1 Iunie. O masinuta ca e inebunita dupa ale lui Adi. Le impinge prin toata casa. Si cand te gandesti ca Adi a inceput sa se joace cu masinute dupa 2 ani.

Cu intarcatul merge treaba dar ma cam dor sanii si o pun sa ma usureze. Nu refuza sanul asa ca mi-e tare bine. O luam incetisor sa nu patesc eu nimica si sa nu trebuiasca sa ma mulg ca nu am chef.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Dragă Nicoll-mădă nu dau cu rosii...chiar daca esti de partea ursului...cand o sa ne vezi pe viu...sunt sigura ca o sa-ti schimbi parerea...apropos ce se mai aude de intalnirea noastra?

Hristina, intredevar cu aparatul foto digital am trecut pozele sotului in calculator. Am si scaner, dar e mult mai complicat, trebuie sa sti sa-l setezi ca sa iasa poza bine...asa e mult mai simplu!

Diana.nicol am raspuns mai greu ca am avut un virus urat care nu m-a lasat sa intru pe internet (si nu a fost sotul!)
Acum ca am scapat...pot sa-ti raspund...da, ma intalnesc din cand in cad cu Ioana si a ei fetita Denisa-Maria. Pentru cat de aproape stam, ne vedem destul de rar, caci orele la care iesim nu corespund. Ultima oara ne-am vazut cam acum 7-10 zile in parcul de langa blocurile noastre...era nemultumita (cred ca e prea mare cuvantul, dar nu gasesc altul) ca fata s-a obraznicit, ca plange daca nu ii faci pe plac si era ingrijorata ca e prea slaba. Mie nu mi s-a parut nicicum...obraznica in felul asta poate fi si Alexandra cand vrea cu orice pret sa cunoasca ceva...dar daca ii distrag atentia cu altceva o castig de partea mea. Iar de slaba...nu pot fi toti copiii la fel...au si ei perioadele lor. Si Alexa a avut in luna 8 o perioada rea cand mi-a fost numai bolnavioara si mi-a luat doar 100gr...acum la 10 luni mi-a facut bucuria sa ia in greutate 700gr...ceea ce mi se pare foarte bine. A stat foarte putin ca aia mica era obosita si a plecat in casa. De obicei ne mai povestim una alteia de soacre sa ne mai racorim. Eu macar nu stau cu ea in casa!

Îngerul care mi-a schimbat viata Prima noastra poveste

„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Eu de 1 iunie ii cumpar prima papusă...stiti voi care... Abia astept. Sper sa se faca frumos afara, să ne si putem lauda cu ea in parc!

Îngerul care mi-a schimbat viata Prima noastra poveste

„Imaginatia e mai importantă decât cunoasterea!”- Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

calea lactee a soarelui,
scrisesem un mesaj mai lung despre sirop si uite ca nu s-a salvat :(
dar pt tine il scriu din nou :)

deci: ii dau la recomandarea pediatrei sirop Multi-Sanostol cu Ca. cate 1.5ml x 2 ori / zi, timp de 60 zile. are multivitamine si Ca. e posibil sa fie si varianta fara Ca dar mie mi l-a dat pe asta pt ca a mea are fontanela inca maricica si m-am tot plans la ea. asa ca acum a cedat :D

vezi ca are si vit D3. mi-a zis ca in perioada in care-i dau sirop sa nu-i mai dau si Vigantol.
pe prospect zice ca se da la copii de la 1 an, cate 10ml/zi parca. dar eu am incredere in pediatra ca si atunci cand mi-a dat Peritol tare bine a mancat.

eu i-l pun in bibe de dim si seara cate 2ml ca poate nu-l bea pe tot. e tare bun la gust dar are miros medicamentos si a mea nu suporta mirosul. dar e de preferat sa-i dai separat daca accepta.

la maria s-au vazut rezultatele cam dupa 10 zile. in primele zile a fost tare maraita ca i-a iesit primul dinte.

yasmari,
poti sa incerci si tu sa-i dai daca se gaseste si la voi si daca nu esti impotriva multivitaminelor. daca vrei iti spun ce productie e. sau poate iti recomanda pediatra ta ceva.

eu sincer va zic ca nu sunt de acord cu vitaminele la nici o varsta. sunt de parere ca trebuie sa ti le iei din alimentatie. insa atunci cand nu mananci nu poti sa le iei din alimentatie. si cum cel putin la varsta asta e f important pt copii sa manance bine carne si legume si fructe, am fost de acord sa-i dau. abia astept sa faca 1 an sa-i fac analize sa vad cum sta la capitolul asta.

sicer va zic ca a mea cu care ma chinuiam cu 50-100 gr si greu ca nu deschidea gura si dura cate 1 ora masa, acum fructele si iaurtul il mananca in 5-10 min cu gura mare deschisa. iar la pranz merge un pic mai greu (cam 30 min) dar mananca 150-170gr legume cu carne si inca vreo 50-100gr fructe. si-i mai dau si cate un coltuc de paine in mana. si cate un cotor de mar. pana acum mai bea si completare cate 100ml lapte. dar de 2 zile i l-am scos.

pofta mare la bebeii nemancaciosi!

mamica de maria, 9 luni si 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetili

Vad ca sunteti spre bine (Monica), deja intarcati, asta nu e bine, dpdv emotional, dar lasa fetelor, ca se fac ei mari si va fi bine.

Emma, un mare de la noi si o de la Luca pt Oana, sa se faca bine

Duminika, am fost la Moeciu, in sfarsit. Mona iti multumesc pt recomandare, intr-adevar pensiunea arata de nota 20, si ne-am hotarat, in august mergem o sapt acolo. Luca s-a comportat excelent tot drumul si acolo, ploua din pacate, asa ca am venit spre 3 brazi, unde am facut si un mik gratar. La intoarcere a fost mai nasol, ca vroia la mami, care din pacate era la volan, deci nu aveam cum sa-l tin (sotzul e in curs de luare carnet) In rest, Luca e bine, nu mai e racit, nic macar mucisori nu mai are. ne omoara cu mersul. Sta f bien in picioare singurel, se lasa pe vine, daca vede ca nu mai poa sa stea. Dar nu mai vrea sa mearga singur, cred ca s-a prins ca poa sa cada. Cu toate ca n-a cazut. Nu vreau sa-l fortez, il tin de o manutza, si ma plamba tot parcul In rest, papa bine, cred ca ne mai dau niste dinti sus, aseara a fost prima seara, dupa mult timp, cand a dormit la el, si s-a trezit la 7.30. Poa' isi revine la normal

In schimb tati nu e bine, am fost ieri cu el la pneomologie, si a facut radiografie, are niste noduli, dr a zis ca poa sa fie de la viroza pe care o are. Nu mai doarme noaptea, pt ca tuseste, si e pe tratament antibiotic, nu stiu cum il cheama, Aulin, si Edomed parca pt tuse

Iar eu...am 2 copii, nu?!! Maine incep si eu sala, treb de ieri dar am fost cu copilul mare la dr

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput