Bebelusi de iulie-august 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Svety, felicitari pt medalia baiatului, mare si brav!
Ella, parca si tu iti propusesei sa mergi la Baby expo, aud c-ai dansat sarbe; la fel si bunicii acasa, cu Paula in cap(de sarba)
Stati ca poate imi mai amintesc pe parcurs cine si ce s-a mai scris pe forum, traiasca multivitamina si-i astept efectul. Am degustat-o de ieri, prea paream ca le servesc. O combin si cu o detoxifiere, aia gustoasa cu ulei clatind gura 5 minute.
sa va zic ce mi s-a intimplat acum vreo 3 ziulici. Pe strada ne preumblam cand numai vad zvrrrrr, o tigara aprinsa aterizeaza la un pas de carut, chiar in fatza. Un nemernic neatent si f grabit sa intre intr-un shop, fumase afara si l-o fi chemat cineva inauntru. Nici nu s-a uitat unde o arunca, era deja intors pe jumatate, a nimerit cum va zic la un metru de fata Yasminei. Nu va mai zic ce-am simtit! O imensa recunostinta fata de Dumnezeu ce mi-a pazit fata de asa nenorocire!

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Yasmari, bine ti-ai amintit! doar ca am fost "hopa-tzopa" de la nunta... cu Iulia ca a avut prezentare si spectacol cu gradi!
Paula a fost in alta zi dar nu i-am dat drumul in 4 labe ca nu am pe cine... eventual... eu in patru labe ca gaza mea merge in picioare si ii trebuie patruped sa o pazeasca!

vad ca reusiti cu intarcatul! inca nici nu am inceput!
nu aveti probleme cu tzitzii?

noi ne-am trezit mari si frumosi ca in fiecare dimineatza!
noutati: am renuntat la patutul Paulei care statea degeaba si ocupa spatiu... si i-a facut tati in tarc si "dormitor" !

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Yasmari, ce cretin! si nu te-ai luat de el?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata

Ella, eu de 1 luna ma chinuii s-o intarc.Acum de cateva zile nu mai vrea ea (pt mine e tare ciudat) sau s-a lasat convinsa ,habar n-am.A supt doar noaptea, dar e pe departe de a fi numit supt.
Fiindca am luat-o usurel, a avut timp sa se regleze productia de lapte.
Azi noapte la fel a supt...eu zic ca s-a prefacut ca suge.Vad ca tzaticile s-au intarit...sa vedem cum evolueaza.
Intr-un fel e mai bine ca nu mai vrea ea...deci daca renunta si la suptul de noapte...e intarcata.Asa ca nu ma grabesc.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Yasmari...ar fi trebuit sa te iei de el.
Ce sa zic de pe la noi prin Romania zboara acm orice din balcone.De ex pe Dorobanti,cica zona civilizata, de cate ori trec cu carutul ,risc sa facem amandou dus.Isi spala mah balcoanele, ziua in amiaza mare..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Adana, si eu ii dau lui Radu morcov la rontait, dar crud. Are o ocupatie. Eu cred ca e mai bine crud decat fiert ca nu se rupe asa repede. Am cumparat morcovi din piata si cand a vazut baiatul meu a inceput sa urle sa-i dat si lui. I-am cerut omului cutit sa-l curat ca nu mai tacea copilul.
Referitor la metoda ta de slabit ...... sunt la vreo 280 km! Cam lunga alergatura, NU?
Hristina, astept cu interes vesti despre vopsiria rochiei mele. Intreaba te rog si de unde a procurat vopseaua.
Voi mai incerca cu coji de ceapa rosie fierte sau frunze de nuc fierte. Pana acum am incercat cu vopsea de oua la rece si tus violet pt. stampile ... dar s-au decolorat la spalare. Daca vine vreo ploaie si nasei incepe sa-i curga vopsea dupa ea?
Fetelor sa nu-mi ziceti careva ca si azi e cald la voi ca inebunesc. E un frig si bate un vant de imi i-a copilul pe sus. Dezavantajul de a sta la munte!!!!!!!! Cand va aud ca va plangeti de cald .... ma apuca toate frigurile. AC imi mai lipseste!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata!
In primul rand trebuie sa multumim Dianei ca ne-a adaugat si pe noi la listuta.
Astazi ne propusesem sa mergem la Dr. dar acum nu stiu daca sa mai mergem sau nu. Ieri ii iesisera lui Sebi niste bubite pe spate pe burtica si pe la coate dar astazi vad ca nu le mai are. Sa fie oare de la caldura? In rest suntem bine(Trezitul noaptea ne termina of)
Succes la intarcat! Noi nu stim ce e aia intarcat.La mine si Sebi si Cata au supt pana la 5 luni, nu am mai avut eu lapte suficient pt ei. Apoi am trecut pe Milumil si la unul si la altul, le-a mers foarte bine.
Cu slabitul ce sa va spun ca si eu ajunsesem la 86 kg iar acum am 72(inaltime am 1,70)Sper sa reusesc sa mai dau jos pana cand mergem la mare.
Ne vedem mai tarziu. Pupici mergem sa mancam

Baietii mei iubiti
Sebastian <18.07.2005>
Catalin <06.03.1997>
Fotografii de baietei cucuieti si frumusei
Alte fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Eu am lasat regretele si am ajuns sa apreciez o noapte dormita integral. Pentru mine asta a fost cel mai cumplit, oboseala acumulata a fost cel mai greu de dus.

Yasmari, eu am stiut ca nu mai am lapte din faptul ca fata sugea, dar nu inghitea. Sanii mei vad ca nu au nimic, in continuare, semn ca am avut dreptate.

Zilele astea am facut si lucruri demult uitate: am baut vin, mi-am scos parfumurile din frigider(eu am folosit doar antiperspirant de cand am nascut). Va spun de pe acum, ca poate ma veti intreba, parfumurile se pastreaza cel mai bine la frigi, stiu asta de cand am fost la Grasse, in Franta, unde am vizitat o parfumerie.
Sariciul e bine, in continuare, multumesc lui Dumnezeu. Are episoade mai urate cand o dor gingiile, dar in rest nu da semne cumplite ca i-ar fi dor de tzitzi, ea, care era asa indragostita de ele.
Ieri am patit o chestie care ma face sa stau ca pe jar. Eram cu fata afara si a venit un baietel la noi(avea cam 4-5 ani). Sara, innebunita de fericire, ne-am dus aproape de el, sarea fata mea de bucurie. Si nu va spun ca incepe copilul sa tuseasca la un moment dat ca un magarus. Mi-am luat copilul si-am plecat, dar am injurat in gand parintele care nu se gandeste sa-si tina copilul bolnav departe de altii, mai ales asa mici. Stau cu inima stransa, dar poate ne ajuta Dumnezeu si scapam.
Va pup acum, trebuie sa-mi fac programul pe care-l am cand fata doarme(voi sunteti intotdeauna primele pe lista).

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Yasmari, multumim de complimente! Asnoapte am cedat inainte sa apari tu, ca mi-a picat net-ul ... ca as mai fi stat eu la dicutii . Eu stiu ca mai am mult lapte, ca de fiecare data cand incepe sa traga, curge si inghite mult ... deci este .. .si daca suge la un san, vine laptele si se umfla si celalat. Adica e cam ca atunci cand avea 5-6 luni...si o singura masa solida.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Dania.nicol, bine ai venit in grupul nostru!
am vazut frumoshii baieti! cred ca esti tare mandra! sa va traiasca!

Anis, oare ce interval de timp e voie sa lasam intre doua supturi? sau, mai exact dupa cate ore nu-i bine sa le dam fara sa ne mulgem? intreb deoarece merg mai mult de acasa cu nuntile astea!

Ella2000

Mergi la inceput