Bebelusi de iulie-august 2005 (116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Intrebare pentru cunoscatoare:
cum pot pune pe yahoo, poze, care nu au fost descarcate in calculator? De exemplu, poze alb-negru sau color, facute pe film obisnuit?
Cum a facut Gesi cu poza din copilarie a sotului?

Gesi, sa-ti traiasca fetita frumusica ce seamana cu taticul ei!
Si soacra mea a scos de la naftalina albume intregi sa-mi arate ca fata seamana numai cu sotul! Si i-a bagat si lui in cap!
Daca vine cineva in vizita la noi si zice ca seamana cu mine, se duce sotul si scoate repede pozele lui!

Cred ca intr-o zi ma duc si eu la ale mele!
Fata mea e creata , iar el nu a fost, eu Da! El a fost saten, eu blonda!
Fata e blonda!
Si pot continua!

Seamana cu amandoi pentru cine are ochi sa vada! Asta e valabil si la tine!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Hristina, trebuie sa scanezi pozele si apoi le poti pune pe yahoo. Deci tot pe calculator trebuie sa ajunga .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Asa ma gandeam si eu!
Greu si foarte greu!

Diana, mercic!
Pupam pe Iulia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

sau Hristina,daca ai aparat foto digital, faci poza la orice poza facuta pe hartie.Eu asa am facut de ex, cu pozele de la ecograf.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, asta fac acum!
Imi bubuise ideea!
Multam, oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cuscra!!!! Mai traiesti? Credeam ca te-a doborat Victoritza de tot. ma bucur ca mai dai un semn de viatza. Ce pozne mai face cretulina blonda care seamana cu mama? (am vazut si o postare de-a ta la subiectul cu soacre ... ai o soacra ... ... asa ajunge omul sa aprecieze ce are ).
Azi Rares a intrat de 2 ori in apa motanului pe care a rasturnat-o pe gresie si facea lipa-lipa in ea cand l-am gasit eu (o data a fost cand tocmai dusesem carutul jos si era imbracat de iesit afara ).... si l-am mai gasit (dupa ce il lasasem singur 40 sec, cat am schimbat o bluza fetei) in bucatatrie, sub chiuveta, scosese o punga de gunoi, matura si farasul si "muncea" la ele . Eu nu prea sunt obisnuita sa inchid usile, dar vad ca trebuie sa pun si lacat de acuma.
Mai fetelor, voi ce le mai dati copiilor sa pape seara? Ca Bianca mea s-a trezit 3 nopti la rand pe la 2 sa pape . Si ea isi scosese masa de noapte de vreo doua luni. Deci ce mananca acum nu o tine satula pana dimineata.

Dede, Anis bucurat-va ca se intarca fetitzele dragalasele asa de usor! Eu trebuie sa recurg la metoda clasica, sa il intarc brusc, lasat la bunica'sa ca e obsedat de tzitzici ... cum nu ma vede 2 ore, cum e calare pe mine ... Si noaptea se trezeste de 3-4 ori sa suga un pic ... Ziua se joaca, sta bine mersi... si odata vine la mine marait tot, trage de bluza si se pune "in pozitie". Mi-e mila si de mine, cum o sa fie o perioada dupa intarcare, ca eu inca am lapte ... aha ...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Kasi in ultimele 2 poze din albumul 8-9 puni e casa voastra?

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Eu am dormit 2 ore langa Rares ( am adormit si eu odata cu el, desi nu imi propusesem ) si acu bantui singura pe aici... nu mai e nici o somnambula?

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Da bine ca te-am citit asa proaspat, Laura, ca de mult ma tin sa-ti transmit multe complimente la adresa gemenilor ochiosi, frumosi si iubareti, i-am vizionat cu multa dragoste, pina si barbata-miu a fost tare gadilat!
Yasmin iar ma stoarce de nervi la mancare, a fost nitelus mucioasa si am zis ca de aici i s-o fi tras dar vad ca o tine tot asa, cateva linguri servite si apoi circoteca. E un copil remarcabil, nu va mai zic cum o vad ochii mei de mamica, stiti pe propria retina, insa se pare ca la capitolul asta se prognozeaza ca vom avea mereu de furca, nu o intereseaza aspectul.Ideal ar fi sa ma relaxez, sa merg in ritmul ei, cand si cat are chef, asa ma autoeduc dar nervul ma lasa de izbeliste la fata locului.
Acum s-a si smecherit, daca inainte o mai trisam la deschis gura, acum chiar de se pierde cu firea si o casca, nu mai inghite ci da afara cu limba.
Azi i-am dat cirese cu pielita dupa modelul Monai.
Apropo de biscuiti, am gasit unii fara sare si zahar de la Cow and Gate (Vaca si poarta...original nume). Aici e o varietate ffff redusa la mancare de bebei, doar sus numita vaca, hipp si heinz; Nestle cereale gasesc doar la shopuri turcesti; taman i-am luat Stage 3 si vad ca are zahar, nu pricep de ce. Citesc ca pe la voi aveti tare multe de ales, bravo.

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Somn- am- bula de serviciu, hai sa traim Laura!
Dede felicitari pt intarcat. Chiar ca fetele astea, Medeea, Sara, Ingrid sint bombonele, va scutesc de neplaceri; mamici, va doresc sa treceti cat mai usor de perioada asta, psihic si fizic!
Laura si Sorel, voi va faceti griji...eu nu. Inexplicabil, am aproape o certitudine ca va decurge f usor; e adevarat ca fata mea nu-i mare fan de tzatza dar obiceiul indelung conduce la viciu intontrolabil. Eu inca vreau s-o mai las la stupina cat m-o tine mierea.N-am priceput eu cum va dati asa bine seama daca aveti lapte sau ba,sanii acum nu se mai umfla ca la incepuri, deja stiu cat sa produca. Plansul ca semnal de foame nu cred s-o caracterizeze pe domnisoara Pogonici a mea. haltele de noapte de asemenea, sint mai mult reagasiri amoroase decit popas la Hanul yasmariei.

You may be powerless, but in your imagination you can transform the world

Mergi la inceput