Bebelusi de iulie-august 2005 (116)
Raspunsuri - Pagina 3
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Yasmari, am notat, multam
.
Am o zi turbata, Sara e super nervoasa. A urlat azi cat n-a urlat in viata ei, e umflata gingia de la al 2-lea dinte de sus. Pur si simplu nu-i e nimic pe plac si la noi e vreme urata, nici la plimbare nu pot s-o scot
. Acu a adormit cu chiu, cu vai, ma duc sa-mi ling ranile
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
adana.9 spune:
monai, si delia mea e cam la fel, doar ca de la al 5-lea dinte. poate nici n-ar mai trebui sa incerc cu legumele tura asta.
sorel, am propus eu o modalitate de slabit cu mai putine frustrari
dar nu stiu pe unde stai tu.
brianamica spune:
Fetele,....... suntem pe pagina 2?
Ce faceti? Unde sunteti?
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
Irda spune:
Or fi la plimbare fetele!
Noi iesim mai pe seara, mai ales ca eu cu raceala mea.....numai de plimbare nu-mi arde
!
Multumim fetelor pentru completarea datelor in listutza!

Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
Monica-Elena spune:
Da Diana-Mirela nu a avut nimic pana acum slava Domnului pana la 11 luni la enterocolita aia.
Fetele am primit din America orajelul(adica calgelul nostru de dinti ptr bebe) vreau sa va spun ca este super misto. Prima data m-am dat eu si mi-a amortit gingia instant. De aseara d ecand il dau pe Mihnea nu mai este cu manuta in gurita si nu da semne ca l-ar mai supara dintisorii si este umflat si suu si jos f nasol. Nu mi-a mai facut febra doar transpira f mult mai ales cand doarme. Am incredere ca mergem spre bine.
Noi suntem consemnati in casa nu iesim pana sambata cand mergem la control la nenea dr 
delia grozav spune:
Buna seara!
Da vad ca slaba miscare pe aici. Ce se intampla?
Monica Elena nu am citit in urma sa vad exact ce aveti dar oricum vad ca sunteti pe calea cea buna spre vindecare. Multa sanatae va doresc.
Eu am ceva noutati despre Medeea.
Medeea e aproape inarcata.
Sa va spun cum am procedat. Ieri seara i-am pregatit 100 ml late formula. O pregatesc de culcare i iau in brate si ii dau sticluta. Ia doua inghitituri si incepe sa rada, mai ia doua si se joaca cu sticluta. Bine, zic sa nu fortez fata si ii dau sa suga.
Dimineata la 6 cand se trezeste ma duc la ea cu sticla fara prea mari sperante. Surpriza.... rade tot!!! I-am mai dat sa si suga din ambii sani.
Acuma seara i-am pregatit 150 ml si i-a ras rapid si a mai supt putin dintr-un san.
Sa vad ce vor zice sanii mei, sper sa nu am probleme ca se intarca asa repede.
Maine dimineata ii dau 200 ml.
Intr-adevar nu a fost ea niciodata asa inebunita dupa san dar nu speram sa accepte asa usor laptele formula.
In rest suntem si noi cu gingia de sus umflata, ne maraim la mese si ne plimbam mult. Incepe sa fie lingusitoare mai ales cu tati, si tati se topeste tot.
Am vazut ca va pregatit de cura de slabire. Eu slabesc incet incet doar de la miscare. Cred ca fac cam 10 kilometri pe zi cu caruciorul, nu glumesc. De doua saptamani am dat jos 2 kilograme. Mai am de dat jos 5 kilograme pana merg la serviciu ca sa nu trebuiasca sa imi fac haine de spital noi.
Am incercat sa renunt la dulciuri dar m-am simtit groaznic si cum am mancat niste biscuiti mi-am revenit. Poate dupa ce nu mai alaptez sa ma pot abtine.
Acum va las ca mi-e foameeeeee!
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
hristina spune:
Sorel, am o prietena care a facut o modificare a rochiei de mireasa tot pentru o nunta!
Maine o intreb in ce a vopsit-o si-ti spun! Mi se pare ca in vopsea pentru lana!
A iesit super! O culoare unica!
Vin maine cu amanunte!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
anis spune:
Dede ca tot vorbeai de intarcat.
Azi Ingrid a refuzat sanul cu vehementa, nu stiu exact de ce.Sa vedem daca mai vrea noaptea.De cateva zile...cand o apropii de san parca o arde..dar asa dintr-o data.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Si ma doareeeeee ...off..greu si cu intarcatul asta.Greu sufleteste.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)*** INGRID-ingerasul meu-POZE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
hristina spune:
Anis, bucura-te ca a supt asa bine, atata timp!
Victoria s-a intarcat la o luna,pt. ca nu -i era suficient laptele! Am suferit, dar pentru ea a fost mult mai bine!
Ingrid e fetita mare de acum!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos