Piticlonti de iulie-august 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 9
philip spune:
adina si carmen, chiar la voi m-am gandit azi, carmen ca nu semneaza condica si la tine, adina, sa te felicit cu slujba, sa fie cu noroc asa cum vrei tu. ma gandesc ca munceai asa mult si tu o fetiscana slabuta acolo. pupici amandurora, eu-s lesinata de foame, azi ies la restaurant la lunch ca sa-mi mai recreezb creierii si mai e juma de ora.
ce e cu dana ema?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
speel spune:
Buna seara,intru numai sa va salut,n-am citit nimic,sper ca in zilele urmatoare sa recuperez.Nu sunt acasa,stau la soacra mea,bebe nu mai e ,Ricu e bine,eu sunt ok,mai revin zilele urmatoare,daca nu cind ma intorc acasa.Va pup pe toate si va doresc numai bine.La multi ani pentru 1 iunie la toti piticii !!!!!
philip spune:
bine c-ai mai venit pe la noi, jocule, ca mi-era dor. imi pare rau de bebe, las' ca va fi bine data viitoare.
pupici
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Dana..ne faceam griji pentru tine...bine ca sinteti ok...Dupa hemoragia avuta..ma gindeam ca asa o sa se intimple...Dar daca-ti doresti cu adevarat..sigur o sa fie bine data viitoare!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
diana21 spune:

Gata, cred ca ajunge!Hi, hi, hi...
LA MULTI ANI, DRAGI PITICI, AZI E ZIUA STRUMFILOR DRAGUTZI SI VESELI!!!
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
http://community.webshots.com/user/ianca14
g_ioana spune:
LA MULTI ANI PITICLONTI,SA CRESTETI MARIFRUMOSI SI SANATOSI!!PUPICI DULCI DE LA MARIA PENTRU RESTUL PITICLONTILOR!!!,

Am vazut poze cu o domnisoare foarte,foarte frumoasa si am murit de ciuda cand am vazut o casutza intreaga,cred ca numai noi detinem casutza accidentata fara usa,si plimbatoare,ca daca o asamblez Maria se plimba cu ea prin casa.
Si ca sa ma omorati definitiv,mai povestiti-mi cum ati scapat voi de suzeta,noi cum si cand scapam de degetzel???
AndreeaM,agentia se numeste Discovery Turism si este langa Casa Cartii.
Dana speel

Olivia care este AMR-UL??
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roxanaz spune:
neatza!
la multi ani pentru toti piticii!
Diana a zis Olivia ff bine....nu inseamna nimic special monocitoza. (pls mai da cate un enter intre emoticonurile alea....ca e latit ingrozitor pagina!!! ok?)
Cori ce ai mai gasit?
Kmy pupici printesei!
Carmen e ok Ilinca? succes azi lui Ionut la serbare!
Andreea bafta la gradi de luni...sa fie totul bine!
o zi super tuturor cu distractie....aci vine ploaia!
roberta04 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI LA TOTI COPIII NOSTRI MARI SI FRUMOSI!
si o umbra de suparare la mine, ca puiul meu e plecat chiar de 1 Iunie.
Eu sunt again cu nervii la pamant, ma rog de patru zile la una din firmele din cadrul grupului in care am lucrat din '98 sa-mi dea niste materiale si ma duc cu vorba, am incercat orice, rugaminti, trafic de influenta, nik!
Faza e ca am terminat proiectul meu, zic eu ca acum seamana a lucrare de doctorat, dar nu am materiale pentru al barbatului si parca ma simt vinovata.
Gata, m-am descarcat!
ANDREEA, nu te omora cu soacra, in opinia mea, daca e sa fie o soacra ca-n povestile urate, poti sa stai si-n cap ca nu o schimbi. A mea e monumentala, incepe fraze de genul "Nu vreau sa te jignesc, dar...." si da cu bata in balta urat de tot. Dar o iau asa cum este, mai nou am invatat sa o iau peste picior si vad ca a inceput sa se mai controleze.
CARMEN , intru si eu in categoria "concediu unde da Domnul", cand ma hotarasc eu unde si ce, probabil nu voi mai gasi cazare decat la babe dubioase.
Dar noi suntem legati de maini si picioare cu concediul, azi semnam contractul pentru un nou spatiu, de data asta in buricul targului, daca nu se razgandeste proprietarul pana dupa-amiaza, asa ca vara asta e destinata punerii din nou pe picioare a afacerii.
M-am lungit......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
pako spune:
buna dimineata!
La multi ani tuturor copiilor!Sa aveti o zi plina de bucurii si rasfaturi!
Dana, sa inteleg ca ai pierdur sarcina?!
Imi pare atat de rau.Refacere rapida....multi pupici

Si noi ca Adina am renuntat la suzeta....avem 2 nopti si o zi fara :))

Giulia (2004 08 16)