Piticlonti de iulie-august 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 8

diana21 spune:
diana21 spune:
 Marcela, du-te, mama, la  , uite ce drautz e...
, uite ce drautz e...
Poate faci ca ianca acu' ca ti-am zis ca e dragut. Ea plangea rau la dr. si am inceput o campanie ca d-na dr e draguta, ca-i da pusi, ca are un telefon la gat...si acum plange ca vrea la dr. de cate ori isi aminteste sau ne aude vorbind despre asta. super! Si insista, nu se lasa cu una, cu doua: "doto, doto"!

Roberta, io asa fac mereu, ca daca stau dupa dl. tatic, uite, trec doi ani si tot la capitolul planuri suntem. Mai nou nici nu-i mai spun inaninte, ca vrea si el sa vada! Le iau si gata!
Dana, am vrut sa vb. dar nu erai pe mess. Poate mai tarziu.
Eu ma inscriu pe lista cu Diverta maine, si-asa suntem la doi pasi de Plazza. Cine mai vine?
A! Am luat rezultatele analizelor pe care i le-am facut piticului acu trei zile. deci, n-are alergie, n-are nimic in nas, gat, totu-i ok, da' nu inteleg de ce-i curg mucii toata ziua. Am crezut ca-i alergica la ceva, da' nu-i asta. acum iar stranuta, mucaieste, tuseste...O sa merg la un homeopat si gata ca m-am saturat de Eurespal, pivalone, ophtamezone, ketof si peritol, in diverse combinatii. 
Roxana, ce inseamna usoara monocitoza? ca asa scrie, da' dr. a zis ca-i ok si nu mi-a mai explicat.
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
http://community.webshots.com/user/ianca14

philip spune:
philip spune:
 neata
mey, am vazut oradeanca mea preferata (numai mami s-a ascuns din nou)si inca o minune de fata, na, ca mi-ati mai inveselit ziua si-asa de kkt. adica, nu chiar. fost ieri, vazut gradi, ales una, de luni sa ne tineti pumnii. nu e perfecta, dar nici nu cred ca voi gasi una care sa fie suficient de buna pt copilul meu. deh, simtul critic, tendinta de supraprotejare etc sa dea Dumnezeu sa fie bine.
am zis ca nu dau amanunte ca eu-s destul de discreta, ce pot sa zic ca nu mi s-a aratat nici o urma de respect si inca nu pot dormi noaptea de ganduri. deh, facerea de bine...
incerc sa-mi revin zilele astea ca ma enerveaza si pe mine ca sunt cum sunt. adica fraiera.
mey, rox, nu-ti fa probleme, m-am obisnuit 
va doresc o zi buna si fara certuri cu soacrele. hehehe
pupici la copiii mucosi sau mofturosi, spor la treaba mamicilor ocupate cu proiecte si servicii sau decizii, sau traduceri, acomodari usoare celor ce au nevoie, felicitari celor ce renunta la suzi, sau la pampers si tot asa.
pup
philip &andreea
&andreea
copilasi dragalasi

kim222 spune:
kim222 spune:
 Saluti!Multumim pt complimente..Simo...aia este si preferata mea! Si eu cind am vazut poza..tot la aia m-am gindit....Hey, you!
Diana..cind ne arati camera? Monocitele sint alaturi de altele cele care raspund de fagocitoza...deci de distrugerea microbilor(fungi, virusuri...). Iar monocitoza inseamna ca nivelul lor este elevat. Dar asta nu inseamna nimic...daca doar ele au fost gasite modificate. Poate tocmai pt ca a fost racita papusica..Eu stiam ca nu se fac teste alergice pian la 3 ani...
Monocitele sint alaturi de altele cele care raspund de fagocitoza...deci de distrugerea microbilor(fungi, virusuri...). Iar monocitoza inseamna ca nivelul lor este elevat. Dar asta nu inseamna nimic...daca doar ele au fost gasite modificate. Poate tocmai pt ca a fost racita papusica..Eu stiam ca nu se fac teste alergice pian la 3 ani...
Marcela la dr cu tine..Nu te mai primim fara rezultate!
Vazut si Anne Marie...o frumusica...
Si Giulia...ca deobicei....
Felicia unde sa pleci din nou? Felicitari pt suzi! Ce usor a fost!
Ce usor a fost!
Ioana..deci azi nu ati avut probleme...
Multumim pt complimente..
Gabi...spot la treaba...asa este nervi mai putini dar bani mai multi Sa-mi spui si mie pina la urma cit costa arhitectul..Merci..si o sa te tot mai intreb...
 Sa-mi spui si mie pina la urma cit costa arhitectul..Merci..si o sa te tot mai intreb...
Nu mai stiu ce-am mai citit..
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

pako spune:
pako spune:
 Kmy, vazut printesa mica...pupici multi

Olivia, am vrut sa zic ca "plecam" daca ni se termina bugetul si salarul nu creste....inapoi la alemania....ce sa facem...

diana21 spune:
diana21 spune:
 Kim222, mobila o s-o vedeti pe 9 iunie, ca atunci mi-o aduc si o sa fac niste poze! De-abia astept, o taraganam de un an si ceva! 
Multumesc de informatii!
Dana, mersi mult si tie, nu am apucat sa stau pe mess mai mult ca nu ma masa piticul!

diana21 spune:
diana21 spune:
 A, in leg. cu testele pt. alergie, i-au facut ceva din sange, mi-au zis ca e prea periculos sa-i faca teste cutanate pt. ca e risc mare de soc anafilactic. Tot asa mi-a zis dr. ei, ca dupa trei ani se pot face mai multe!

Adema spune:
Adema spune:

Oricat as vrea sa intru pe aici mai des, nu reusesc...Si din cauza multor probleme si din lipsa de timp ....Maine merg si eu la control cu Codrut; a venit pediatra din concediu...O sa va scriu ce ne va spune de basicutele alea din talpici.S-au retras, dar tot ma gandesc ce si cum...Sa vedem....
Printre altele, noi ne pregatim de concediu.Plecam peste cateva zile,asa ca ne motivam absentele. Dar pana atunci, sper sa mai vorbim...
gongutza, marti seara esti de servici? Am un drum pe acolo...
Va pup pe toate si....sa nu uit...pe toti copilasii nostri pt. ziua de 1 Iunie!
Adema&Codrut

carmenp spune:
carmenp spune:
  hop si io la vreme de sara c-am avut un frecus azi la servici de nici timp sa va salut n-am avut...
hop si io la vreme de sara c-am avut un frecus azi la servici de nici timp sa va salut n-am avut...
vazut frumushata lu` kmy, frumoasa fata ai, `or sa stea baietii la rind la usa ei
in alta ordine de idei, fetili care catati ponturi pentru concediu pe litoralu` romanesc, plizzz, dati-mi si mie ideile principale ca parca vad c-ajung iar la mamaia aia in costinesti de-mi numara secundele cit curgea apa sau ii tineam deschis frigideru`
 care catati ponturi pentru concediu pe litoralu` romanesc, plizzz, dati-mi si mie ideile principale ca parca vad c-ajung iar la mamaia aia in costinesti de-mi numara secundele cit curgea apa sau ii tineam deschis frigideru`
Carmen,Ilinca&Ionut 
tzucurei de tzucurei 1,  2,   3

gongutza spune:
gongutza spune:
 Buna seara!
Adema nu sunt marti seara acolo,din pacate marti sunt pe Baneasa...ca deh acum ma plimb intre doua aeroporturi,ca cica sunt regional manager
 .Avantaje la noul job:nu am sefi in Bucuresti,nu am un program foarte fix,nu am ture de noapte si e mai bine platit.Domeniul...acelasi evident,cred ca si la batranete o sa fac acelasi lucru.
.Avantaje la noul job:nu am sefi in Bucuresti,nu am un program foarte fix,nu am ture de noapte si e mai bine platit.Domeniul...acelasi evident,cred ca si la batranete o sa fac acelasi lucru.
Multumesc pentru incurajari,stiu eu ca o sa fie bine (zice optimista din mine care trei zile a tinut-o pe sedative...naturiste,da tot sedative-s si alea)
(zice optimista din mine care trei zile a tinut-o pe sedative...naturiste,da tot sedative-s si alea)
Sa ma laud si eu...am scapat de suzi de o saptamana,o mai cere uneori dar isi aduce aminte ca a dat-o fetitei vecinei,Maria care e bebe mic mic
 A fost usor...acum urmeaza pampersu'
A fost usor...acum urmeaza pampersu'
Andreea de Pupi imi pare rau cu socrela...da tu nu stii vorba aia"soacra soacra,poama acra"?
Andrea de la Ieshi nu recomand Caraiman 2,doar cel de trei stele
Eu am cam lasat-o moale cu concediu,ca s-ar putea sa nu pup decat vreo cateva zile,cel mult 7(daca le vad si pe alea),asa ca parca vad ca iar ajung la mare la noi,cu toate ca am cautat la oferte de am innebunit,si pt Grecia si Bulgaria.
Ma duc sa mai citesc si revin.
Pupici