Piticlonti de iulie-august 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 10
kamiska spune:
Neata fetili !
LA MULTI ANI PUIUTILOR NOSTRI, SA NE TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI ! si HRISTOS A INVIAT !

Mey cine vrea oferta pe litoralul romanesc va stau la dispozitie, da-ti mailul si va trimit oferta ca e mare si avti de unde alege. Eu lucrez la agentie de turism si va pot ajuta.
kamiska spune:
Diana, unde ti-ai facut mobila, ai un tamplar bun si eftin ?
Si eu vreau acum sa-mi fac o mobila de bucatarie si m-a spart tamplarul meu cu pretul lui, am innebunit si as vrea sa mai iau si alte oferte sa vad care-i treaba...........astea or fi preturile si eu am ramas in urma.........sau tamplarul meu stie ca eu am facut toata mobila pana acum numai cu el si imi cere ca stie ca dau............
roller025 spune:
Neatza!
In primul rand: 

tutror copiilor (si mamelor care sunt in mintea lor hihihi)
In al doilea rand: Robi - si io's in aceeasi oala, adeca fara cupil de ziua lui :((
In al treilea rand: Kmy, vreau si io oferte (in tara si afara). Daca aveti afara, m-ar interesa: Bulgaria, Croatia si Gretzia. Sar'na. Aaaa, pe mail, la roller025@gmail.com.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
cristalina spune:
Adevarat s-a Inaltat!
La multi ani piticilor de 1 iunie! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Eu i-am cumparat mandrei o papusa, pusesem de mult okii pe ea...:)...Sa vedem daca ii place si ei.
Dana, imi pare rau
. Data viitoare o sa fie bine!
La noi se precipita lucrurile cu mutarile si actele si nebuniile... Ma uit ca suntem asa de relaxati, peste doua zile ne mutam si la noi e mai balamuc decat a fost vreodata...:)
Eu ma hotarasem pentru hotelul Tomis din Mamaia, acum insa astept oferta lui Cami sa vad unde ne ducem...:))))
monica_enculescu@yahoo.com
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roberta04 spune:
Cami, astept si eu oferta de litoral, daca poti, la gabrielab_ro@yahoo.com
Multumesc!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
corianai spune:
Neata
La multi ani picilor

Vad ca se fac numai planuri de vacanta pe aici... deci nu sunt singura in cautari
Dana
data viitoare o sa fie bine, ma bucur ca tu esti ok
I-am vazut si eu pe cei doi constanteni mici
o zi buna
amironeanu spune:

puiuti mici si scumpi
Va iubim tare, tare!!!!!!
Dana
refacere rapida
Kamy, noi ne-am hotarat la Mamaia, dupa 15 august, 8-10 nopti, cu MD inclus (sau fara) la unul din hotelurile Apollo, Orfeu, Amiral sau Comandor. Adresa mea este amironeanu@yahoo.com
Suntem bine, azi sarbatorim, iesim dupa-amiaza in parc, azi dimineata s-a dus la concurs de desenat pe astfalt
, azi ii suflam mai mult in popou ![]()
Roberta, eu te pot ajuta cu date, dar cred ca inseamna o munca titanica sa o iei de la capat cu o alta firma.
Monica, spor la mutat, sper sa aveti vreme buna si nu uita, organizator sef scrie pe tine.
Dana (roller) nu ar trebui sa inveti?
Felicitari la toti copilasi care renunta la suzeta, noi adormit cu biberonul de lapte si ceai, inca nu renuntam, mai asteptam un pic.
O zi buna!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
amironeanu spune:
Am uitat, eu am finalizat fisierul cu hotelurile din Mamaia, cine vrea sa spuna.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
BLUE ANGEL spune:
LA MULTI ANI pentru copiii nostri !!!!
Sa fie sanatosi , destepti si frumosi !!!
kamy , trimite-mi si mie te rog oferta ta pe simona.dinu@orange.ro si apoi iti dau reply pe adresa ta cu oferta de tamplar bun si dc vrei iti trimit si poze cu mobila noastra ..gata de curand !!!
din pacate nu am timp sa vaz poze ...
pup pe Danuta ...va fi bine data viitoare !!!
pupici la toata lumea ..si petrecere faina azi
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
roxanaz spune:
Mah de unde ati tras voi concluzia ca Dana a perdut sarcina??? ca ea zice ca e ok....poate e bine cu totul! io tin pumnii in continuare!
Robi bafta la proiect...da de ce le faci tu singura pe amandoua? (zik si io, nu da, pls!)
Andreea complexul amiral e frumos si destul de modern. sper sa va simtit bine!