Piticlonti de iulie-august 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

quote:
Originally posted by speel

Nu sunt acasa,stau la soacra mea,bebe nu mai e ,Ricu e bine,eu sunt ok,mai revin zilele urmatoare,daca nu cind ma intorc acasa.Va pup pe toate si va doresc numai bine.La multi ani pentru 1 iunie la toti piticii !!!!!

Roxa, de aici.
Andrea, io invat, dar la fiecare ora - ora jumate fac o pauza, ca m,i se infierbanta creierasul Si oricum, ofertele le studiez seara, ca deh, ma plictisesc. Asa ca, trimite-mi si mie "mamaia". Sar'na.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da....am citit de 2 ori dar se pare ca nu mai sunt pe lumea asta....sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata!
la multi ani tuturor puiutilor, sa fie sanatosi si voiosi!

la doctor nu am reusit sa ajung, dar am programat-o pe lia pui la oftalmolog la medicover. am vazut ca atunci cand deseneaza si este concentrata, apropie nasucul foarte tare de foaie, iar tati zice ca parca ar avea in momentele alea si un usor strabism. asa ca o aducem in bucuresti saptamana viitoare cu tot cu mamaie si o ducem la medic. si ma gandeam sa ii fac si un set de analize pentru evaluarea starii generale, doar asa de control. voi ce analize ati facut puiutilor?

medicul ginecolog mi-a recomandat sa merg la un endocrinolog. suspecteaza probabil un hipotiroidism (cred ca asa se numeste), dar ramane sa spuna analizele care este problema. se fac prelevari de sange in a 2-a si a 22-a zi?

o zi frumoasa tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ANDREEA, saru' mana de propunerea cu datele, sa vad pana dupa-amiaza ce fac, am vorbit din nou si mi-au promis ca ma ajuta. Eu oricum fac munca de ocnas acum,am luat-o de la capat cu ambele proiecte pentru ca initial le-am facut la aceeasi firma si ni le-a facut varza pe amandoua!
Problema e ca sunt din managementul calitatii si am nevoie de o firma mare, cu sistem implementat bla, bla...
ROXI, le fac pe amandoua pentru ca asa am facut toata facultate, ca asa-s eu buna la suflet!Dar o iau razna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

wow Robi cam mult...mai ales ca totusi ai si altceva de facut. spor mult atunci! dar lasa sentimentul de vinovatie deoparte ca nu are rost.
Marcela pana in 2 ani....nu prea sunt edificatoare controalele oftalmologice. mai ales ca pentru un control amanuntit ai nevoie de cooperarea copilului....care e cam greu de obtinut de la un duracell din asta! in rest ii poti face hemoleucograma si calcemia, sumar de urina si coprocultura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Dana trimis. Sper sa intelegi.
Roberta, noi suntem destul de mari, dar nu avem implementat un sistem de management al calitatii, chiar ne-ar trebui
La oftalmologie trebuie sa ajung si eu neaparat cu Stefi si la ea se observa un usor strabism. Dar mai astept un pic. Si la ortoped ar trebui sa ajung, nu stiu daca e normal sau nu, dar calca cam aiurea, cu varfurile inaintru si parca si merge mai mult pe varfuri.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ANDREEA, nu-i bai, o rezolv eu si cu firma respectiva!
Vezi ca prietenei mele cu care eram atunci cu fetita la dr., i-a recomandat sa-i dea doar papuci cu talonet si talpa tare si asa a invatat-o sa calce pe toata talpa. Asta chiar si in casa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si LA MULTI ANI de 1 IUNIE pentru toti piticii nostri iubiti!!!!!!

Tocmai am ajuns la birou, am prestat si o masinuta cu telecomanda pentru pitic, ca doar nu ma puteam duce cu mina goala azi (am o lista cit sulul de hirtie igienica cu ce sa-i iau de la Barcelona, dar cu alea vin duminica seara si nu se face )...

Aseara am pus si pozele cu Stefan tunsulici - daca vreti le gasiti aici!

Kim - arhitectul costa in medie 10 euro/mp (fara TVA) dar depinde mult de cit este el de cunoscut. Daca e unul mai cu experienta si cu multe case contruite si prezentate prin revistele de specialitate, te poti astepta si la preturi de 13-15 euro/mp. Pretul asta ar trebui sa includa totul adica proiectul arhitectonic pentru Certif. de urbanism, apoi cel pentru Autoriz. de Constructie, proiectul de rezistenta si cele de instalatii (electrice si sanitare, climatizare). E posibil sa te intelegi cu el ca in banii astia sa intre si desgnul de interior, daca nu asta inseamna alti bani, alta distractie... Oricum, daca te mai intereseaza si alte lucruri, iti raspund la toate si te ajut cu draga inima!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am citit acum si din urma - Dana (speel) imi pare tare rau de bebe... Data viitoare va fi sigur bine!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Amironeanu, trimite-mi si mie fisierul cu hotelurile te rog frumos.
monica_enculescu@yahoo.com

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput