Albirea dintilor
Raspunsuri - Pagina 2
aiska spune:
Mie stomatologul mi-a spus ca albirea repetata a dintilor duce la demineralizari nedorite.Voi ati auzit de asa ceva?
ginutza2002 spune:
de adevarat e adevarat. nu glumesc!!
acum astept sa ma vad cu viitorul sotior ca sa imi spuna si cantitatile si de unde a luat el carbune!
o sa va spun diseara sau maine!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!
boo lina spune:
da, si mie mi-a spus ca albirea duce la demineralizare. eu am facut o data, cu opalesence. nu ai voie cafea, cola, vin rosu, in general bauturi din astea "colorante" si daca vrei un efect mai lung trebuie sa te abtii si dupa.
sincer eu n-am fost impresionata, ba chiar dintii nu s-au albit uniform...probabil ca depinde si de materialul clientului
in plus nici nu te tine f mult...una peste alta nu stiu daca as mai repeta experienta...
M&M spune:
Eu sunt dependenata de cafea!!! deci efectul albirii dintilor nu ar dura foarte mult!!!
Cred ca am sa incerc ce a zis Ginutza , cu bicarbonat si sare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
Flaflo spune:
Aveti mare grija, fetelor!! Orice procedeu de albire a dintilor afecteaza smaltul! Dintii devin porosi si de cele mai multe ori efectul albirii nu e de durata! Cit despre albul dintilor din reclame.....sa fim serioase....chiar credeti in asa ceva?
Flavia si Bianca
Bia vijelia
ingerash spune:
eu am incercat toate metodele posibile babesti, m-am tinut de ele si tot degeaba 
.
Da' acuma is curioasa de asta cu carbunele ![]()
rachel owen spune:
Sa o iau pe rand:
Oana, nu stiu 1 dinte cat e, eu am scris si mai sus, “pachetul” cu tot cu gutiere a costat 100 de euro.
Rosa Sineasis, nu afecteaza smaltul, cauta si pe net pe google dupa Opalescence, in principiu contine mai multe derivate de sodiu (adevarat e ca bicarbonatul ajuta, dar e in concentratie mica) si mai contine cam ce contine guma de mestecat. Diferenta e ca sunt in cantitati mai mari. Multi stomatologi in varsta au parerea asta, dar daca alegi un produs bun, testat, e ok. Nu incerc sa conving pe nimeni, doar sa spun ceea ce stiu eu. Fiecare isi poate stabili prioritatile, eu una mi-am dorit mereu dinti albi, chiar cu orice risc.
Opalescence este testat si avizat de Asociatia Stomatologilor Americani, deci nu tine de…reclama stomatologului meu.
Clyo, nu ai voie sa consumi mancaruri si bauturi care pot pata dintii. Adica ai voie, dar nu va dura albul atat cat se poate pastra daca nu le consumi. Ce e drept, la mine nu e cazul…
Boo Lina, albirea partiala a unor dinti depinde si de cum repartizezi gelul pe gutiere, si au am patit in prima seara cu coroana de la o maseluta si dr mi-a explicat sa pun mai mult gel pe partea gutierei care corespunde locului care a ramas mai nealbit si culoarea s-a uniformizat.
Flaflo, despre albul dintilor din reclame, de ce sa nu cred? Exista, si, mai mult, am vazut cu ochii mei, asa cum am spus, la doamna doctor, la asistenta dansei si la inca un pacient al ei. Real! Iar in cazul meu, s-a vazut schimbare chiar de la prima seara. Doar ca la mine va dura mai mult tot procedeul (am scris mai sus de ce, din pacate, si deseara iar pun si maine…vai-vai, dar sufera baba la frumusete)
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
anky spune:
quote:
Originally posted by rachel owen
Daaa, eu chiar acum fac albire cu Opalescence. Ieri am avut a treia seara.
O vazusem pe asistenta doctoritei ca avea un zambet de reclame si mi-a facut pofta. Costa 100 euro si ar trebui sa dureze 8 seri. Mi-a luat amprenta dintilor si mi-a facut gutiere. In pachet am primit 8 siringi cu gel pe care trebuie sa il distribui pe gutiere seara la culcare. Daar...in cazul meu, cei 2 dinti de jos au 2 puncte de demineralizare si dupa a doua seara eram in stare sa ma sinucid...de durere. E un caz special. Asa ca acum pun o seara da, una ba. Tot ma doare, dar e suportabila, si iau ibuprofen (rupan sau nurofen) si piafen fiole.
Rezultatul...s-a vazut inca din prima seara. Aveam un dinte pus (mi se rupsese) si era mult mai alb. Dupa prima seara nici nu se mai vedea diferenta. Dupa 3 sedinte sunt super, dar vreau albul ala "fosforescent".
Am auzit fel de fel de pareri horor...eu cred ca daca doctorita si asistenta si-au facut nu e chiar asa. Si, oricum, sufera baba la frumusete.
Parerea mea e ca merita, si ca ar fi corect ca toti cei care au nevoie sa-si permita asa ceva.
Daca mai ai intrebari, sunt aici.
Rici, cea mai fericita mamicasi omuletul ei drag
Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.
Iti recomand sa faci chestia asta ziua,sa nu inghiti gel,e foarte toxic si risti sa faci cancer.Ai grija!.Dentistul meu mi-a spus clar sa nu fac chestia asta noaptea,ci ziua.
Numai bine
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
rachel owen spune:
La mine nu mai e cazul sa inghit gel, pt ca acum folosesc foarte punti, doar o jumatate de siringa pt ambele gutiere si nu mai iese se margini. Nu cred ca as putea sta ziua cu ele in gura, apoi nici nu prea stau pe acasa. Tu ai habar cate ore ar trebui purtate pt o sedinta? Mereu imi propun sa o intreb pe dr (eu merg la ea dupa fiecare sedinta) si tot uit.
Tu ce cu ce pareri ai ramas? Banuiesc ca ai facut daca stii.
un zambet de reclama va doresc! 
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
amipreda spune:
Ginutza, am avut o revelatie!
Pana azi nu am inteles ce cauta "una bucata bunic perdut si gasit in mina de carbune". Acum stiu, cauta saracu' putin carbune sa-si albeasca si el proteza!![]()
Asteptam informatii......
Amalia &
Maria