Albirea dintilor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by rachel owen

Sa o iau pe rand:
Rosa Sineasis, nu afecteaza smaltul, cauta si pe net pe google dupa Opalescence, in principiu contine mai multe derivate de sodiu (adevarat e ca bicarbonatul ajuta, dar e in concentratie mica) si mai contine cam ce contine guma de mestecat. Diferenta e ca sunt in cantitati mai mari. Multi stomatologi in varsta au parerea asta, dar daca alegi un produs bun, testat, e ok. Nu incerc sa conving pe nimeni, doar sa spun ceea ce stiu eu. Fiecare isi poate stabili prioritatile, eu una mi-am dorit mereu dinti albi, chiar cu orice risc.
Opalescence este testat si avizat de Asociatia Stomatologilor Americani, deci nu tine de…reclama stomatologului meu.
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.

Rachel,stomatologul meu are 32 de ani,deci nu cred ca din cauza varstei e contra.Si eu mi-as dori dinti albi,dar parca n-as trece peste ce spune el,mai ales ca eu am o anumita sensibilitate a dintilor,care imi provoaca dureri dese,si pentru care nu prea pot face nimic,decat sa folosesc pasta de dinti Sensodyne,care se pare ca ma mai ajuta.Oricum,eu beau cafea zilnic,asa ca nu stiu cat ar dura efectul.Oricum,data urmatoare cand merg la el ii zic de Opalescence,sa vad ce parere are.Multumim pentru informatii si te rugam pune o poza dinainte si una de dupa tratament sa vedem si noi efectul.

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am o prietena care a facut tratamentul cu Opalescence, are dintii mult mai albi si mult mai sensibili. O dor la de la orice si inainte nu avea problema asta. Asa ca a cistigat estetic si a pierdut la confort si sanatatea dintilor.
Eu ma duc la un cabinet super dotat si la un medic de nota 10, dar cind am intrebat de albitul dintilor mi-a explicat un sfert de ora de ce "mai bine nu" si asa a ramas! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_oona spune:

Am incercat o pasta de dinti din italia :DENIVIT.La mine a dat rezultate destul de bune.O flosesc regulat dupa masa si dupa ce beau cafea..Ce sa fac, nu pot renunta la ea....

Mi-e frica sa incerc opalescence,am auzit multe persoane care au avut probleme cu dintii dupa ce si-au albit dintii........

Elena & bebe Manuella 1 an si 7 luni (16.10.2004)

"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

si eu imi doresc dinti albi dar stomatologul meu mi-a spus ca mai bine imi fac detartraj si fluorurare la 3luni decat sa-mi distrug dintii.cica albitul trebuie facut periodic mai ales daca esti consumator de cafea,ceai verde,ceai negru iar faza cu sensibilitatea e cat se poate de verificata.
oricum fiecare face ce vrea

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Acum 8 ani mi-am albit dintii cu Opalescence - intr-adevar rezultatele de vad dupa prima/ a doua aplicare. In timpul aplicarii am constatat sensibilizarea anumitor zone, care dupa aprox 2 ani am constatat ca s-au cariat (sint o maniaca a spalarii dintilor, si cariile nu aveau cum sa apara decat pe fondul slabirii smaltului).Aproximativ 6 ani au tinut rezultatele - acum aproape am revenit la culoarea initiala si...ma gandesc la o noua albire. De data asta selectiv, pe anumite zone...ca sa nu-mi atac toti dintii fara sens.
Parerile sint impartite - nu stiu daca confortul psihic e mai important decat cel fizic (al dintilor)...dar si sa razi tot timpul stresata de dinti, parca nu e chiar placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Parerile sint impartite - nu stiu daca confortul psihic e mai important decat cel fizic (al dintilor)...dar si sa razi tot timpul stresata de dinti, parca nu e chiar placut.

Cata dreptate ai Hermis!! Acelasi stres il am si eu!!! Mi-e jena uneori sa zambesc!! Acum 2 ani aveam o prietena care avea dintii asa albi!!! MI-era jena sa deschid gura sa vorbesc gandindu-ma la ce diferenta e intre culoarea dintilor !!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=51ecre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Eu am lucrat ca asistenta (si) la un cab de stoma si dr cu care lucram facea si tratamente cu Opalescence pt albirea dintilor, dar stiu ca in pachetul cu Opalescence exista si un gel de desensibilizare!
Ia intrebati-i pe medicii vostri dc nu au si asa ceva (Rici tu ai putea sa-ti intrebi dentistul dc zici ca sunt sensibili tare dintii tai).

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriinutza spune:

Opalescence am folosit acum vreo trei ani. n-am avut nici o problema si s-au si albit. dar cafeaua, ceaiul negru, vinul rosu, fumatul ti-i coloreaza la loc.
sensibilitate ?
e adevarat ca acum vreo doi ani am bagat de seama ca am dintii mai sensibili, dar folosesc Sensodyne si e in regula.
vara asta vreau sa ma las de fumat si atunci imi voi face o albire cu ceva foarte nou si special la Budapesta (?!). dentistul mi-a spus de acum 1 an, dar a zis ca nu merita sa incerci daca fumezi, bei cafea, etc.
daca imi iese in vara asta, va dau de stire!

Mergi la inceput