Albirea dintilor
Nu stiu daca aici trebuia postat un astfel de subiect. Sunt si eu curiasa daca ati incercat sa va albiti dintii pana acum si daca da, a dat vreo metoda rezultatele mult asteptate!@!!
Eu acum 3 ani am incercat o crema, pasta speciala recomandata de stomatolog si nu -sa intamplat nimic. Ca sa nu mai zis de faptul ca acu vreo 2 ani mi-a albit dintii prin luarea stratului de smalt de la suprafata!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
Raspunsuri
Raza de soare spune:
Daca ai rabdare si cauti chiar in Femina, vei gasi mai multe subiecte de acest gen.
edit: personal, NU iti recomand! asemenea tratamente distrug dintii!
Mai am doar 3 zile pana la nunta !
Foto
rachel owen spune:
Daaa, eu chiar acum fac albire cu Opalescence. Ieri am avut a treia seara.
O vazusem pe asistenta doctoritei ca avea un zambet de reclame si mi-a facut pofta. Costa 100 euro si ar trebui sa dureze 8 seri. Mi-a luat amprenta dintilor si mi-a facut gutiere. In pachet am primit 8 siringi cu gel pe care trebuie sa il distribui pe gutiere seara la culcare. Daar...in cazul meu, cei 2 dinti de jos au 2 puncte de demineralizare si dupa a doua seara eram in stare sa ma sinucid...de durere. E un caz special. Asa ca acum pun o seara da, una ba. Tot ma doare, dar e suportabila, si iau ibuprofen (rupan sau nurofen) si piafen fiole.
Rezultatul...s-a vazut inca din prima seara. Aveam un dinte pus (mi se rupsese) si era mult mai alb. Dupa prima seara nici nu se mai vedea diferenta. Dupa 3 sedinte sunt super, dar vreau albul ala "fosforescent".
Am auzit fel de fel de pareri horor...eu cred ca daca doctorita si asistenta si-au facut nu e chiar asa. Si, oricum, sufera baba la frumusete. 
Parerea mea e ca merita, si ca ar fi corect ca toti cei care au nevoie sa-si permita asa ceva.
Daca mai ai intrebari, sunt aici.
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
M&M spune:
Multumesc mult Rachel
!!!
Deci asta ar fi o metoda sigura de albire. Eu am incercat cu o crema acum 2 sau 3 ani, recomandata de stomatolog si nu a functionat!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
Oana spune:
Rachel, te rog spune-mi si mie cat costa albirea unui dinte cu Opalescence? Acum vreo 5 ani era 50.000 dintele, dar acum cred ca e mult mai mult, nu?....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
prettysunshine spune:
Fetele si eu vroiam sa-mi albesc dintii,nu ca ar fi prea negri,dar nici nu-i albul ala din reclame.Din pacate,dentistul,pe care l-am intrebat ce sa fac,mi-a zis sa nu fac nimic,fiindca toate produsele de albit afecteaza smaltul mai mult sau mai putin,asa ca m-am lasat pagubasa,prefer dinti sanatosi si nu foarte albi,decat dinti albi si cu probleme.Ma gandesc ca daca tocmai dentistul mi-a zis asta,stie el ce stie.Aveti grija cu dentistii care comercializeaza ei insisi produse de albit dintii,au tot interesul sa le vanda.Pe mine oricum m-a pus pe ganduri ceea ce mi-a zis dentistul meu.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
clyo spune:
Rachel, ai voie sa consumi cafea, ceai, cola?
si eu as vrea sa-mi albesc dintii dar stiam ca sunt contraindicate bauturile care pateaza iar eu sunt dependenta de cafea.
amipreda spune:
Raza de soare,
CASA DE PIATRA! sa fii fericita si iubita!
Multumesc si eu pentru informatii!
Va doresc tuturor un zambet stralucitor!
Amalia &
Maria
ginutza2002 spune:
eu am o reteta care e veche, antica si de demult, cum era vb aia 'de cand era bunica fata' ![]()
nu o stiu eu pe toata exact in cantitatile respective, dar e ceva cu sare, bicarbonat de sodiu si carbune din mina!si bineinteles apa.
are un efect garantat si albirea se face vazand cu ochi!
o sa radeti cand o sa cititi carbune, dar e chiar pe bune!albeste mai ceva ca un tratament!iar in afara de albire iti intareste si dinti!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!
amipreda spune:
Ginutza, multumim! E chiar adevarat?
Problema este unde gasim noi carbune din mina? Stii cumva, sau trebiue sa mergem in mina sa luam asa ceva?

Amalia &
Maria
Oana spune:
De sare si de bicarbonat de sodiu am auzit si eu
, dar de carbune de mina... nu!!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul