Bebei de Martie - Aprilie (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

welcome ROXANA!

Mariana, da, am vazutdar dupa cum zicea cineva, daca nu e o gluma proasta, bine ca macat se aduna la un loc ca sa stie lumea unde ii gaseste

nu dati cu pietre, da eu pe astia i-as condamna la moarte fara vro mustrare de constiinta

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

ultimele poze

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve!

bine ai venit Roxana
marina sunt si eu de acord cu fetele ca albumul sa fie privat. deci oricand doresti; si multumesc ca te ocupi.
kim as intra mai des, dar pana apuc sa-mi formulez gandurile, imi trece de scris si nu stiu cum sa ajung in pat.
iar cu plaja, de bine ce ne luasem un ritm, a venit vantul si ne tine la distanta, mai ales ca s-au procopsit cu o tuse amandoi copilasii mei.
cat multumesc.
catrinel sa stii ca oana e o scumpa, am vazut pozicile si tare imi plece cum doarme cu caciulita.
pispirica super pozele de la botez, si rochita f. frumoasa. dar eu stiam ca mama nu are voie in biserica la ortodoxi, cum de ai intrat?
aida ce mare s-a facut si Alexandra, si scumpa.
MP ce-ti fac cavalerii? am vazut cat de grasunel este Matei! de invidiat!
ferice de mamele care pot alapta, eu abia acum realizez ce noroc am avut la primul....
ariadna nu mai dai nici un semn? ce fac baieteii tai??
fetelor, cand voi scrieti cum mananca puiutii vostri.... noi am ajuns la ped. si pt ca fata mea papa in jur de 70 -90 ml la o masa, rar cand papa 130ml. si pt ca pana la 4 luni nu putem intra cu altceva ne-a dat permisul la biscuiti in lapte, ca sa o mai lungim asa. ce-i drept ca atunci papa cel mai mult, dar nu se poate biscuiti la fiecare masa mai are voie si fructe , mar sau para, dar se pare ca-i place numai marul. asta e, am o fata mofturoasa. ambra, la 3 luni avea abia 5 kg.
acum vedem daca dupa o luna a luat ceva mai mult.
am vrut demult sa spun ca am o nostalgie dupa odisee, si am vrut sa va multumesc pt ca am fost impreuna pt atatea luni cu incurajari si cu sustineri... si pt ca am avut cu cine vorbi.
din pacate la noi s-aincheiat definitiv cu odiseele, si mereu ma gandesc cat de frumoasa perioada a fost, cu toate problemele avute.
pup fiecare in parte si chiar daca intru mai rar, sa stiti ca suntem pe aici si macar va citim.

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Serj, e voie mama la botez, atata timp cat i-a facut preotul inainte o slujba. Normal slujba asta se face la 40 de zile dar se poate si chiar inainte de botez. Asa mi-a zis mie preotul si asa voi face si eu. Pupici

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Mariana semnez si eu pentru album privat. E mai bine asa. Pupici

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mariana este mult mai bine ca albumul sa fie privat,asa cum toate fetele au votat.

Serj,ambra este o dulce si nu-ti face griji,Thea avea la 2 luni(adica duminica),4,650.Dr. a zis ca este un copilas...cu fibra.

Roxi,bine ai venit!sa-ti traiasca puiutul!

Cameliada,Mariana,mie imi face f. bine masajul insa durerea reapare,ori de cate ori stau intr-o pozitie aiurea.

Laura Ioana,ma bucur ca ai fost o nasica...asa cum se cuvine si ca te-ai si distrat copios la petrecere.N-ar fi rau sa ne mai delectezi cu ceva poze cu mutrita ta.

Kim,ceva vesti despre concurs?Ce face alicia cea...mult votata?

In ceea ce priveste ...partidul,sper si eu sa fie o gluma proasta.Dar,daca la Eurovizion au castigat infioratorii aia care promovau uratul,zgomotul si groaza,de ce n-ar exista si un partid al pedofililor.Mi-e groaza ca puiutii nostri vor creste intr-o astfel de lume si ca noi,parintii trebuie sa ii ferim de pericole,din ce in ce mai mari.
Pe vremea cand eram in liceu,parintii nostri se temeau sa nu bem si sa nu fumam.Acum,astea sunt fleacuri.
As face orice sa avem o lume mai buna si mai sigura si,daca fiecare om ar gandi ca mine,chiar s-ar intampla o minune.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Roxana,bine ai venit in grupul nostru.

Mariana,si eu sint de acord cu album privat.
Apropo de articoul despre grupul de pedofili din olanda, l-am citit si eu ieri intr-un ziar norvegian si m-am absolut socat.Nu-ti vine sa crezi citi nebuni sint pe lumea asta.
Eu nu i-as condamna la moarte cum zicea una dintre noi, insa le-as taia la toti ....stiti voi ce.

Biuta,eu i-am cumparat lui Vivian acum ceva timp o jucarie cu o melodie f dragalsa si relaxanta.Si de fiecare data cind trebuia sa doarma ,si desi era obosita nu reusea, ii puneam jucaria sa cinte.Asa ca si-a format un reflex. Seara o pun in påtut ,ii pun suzeta in gurita si jucariuta sa cinte.(si nu numai seara si ziua). In 10 min deja doarme.
Incearca si metoda asta.
Insa gaseste o jucarie cu o melodie adecvata, pt ca sint multe melodii de numai somnul nu te apuca cu ele.
Bafta!

Mari, e mai important pt tine sa alaptezi acum.Asa ca lasa slabitul pt mai tirziu, ca stii ca exista riscul sa pierzi lapticul daca te apuci acum.
Multumesc pt urarile cu privire la botez, eu sper toata lumea sa fie multumita.

Apropo de jucarii, fetelor voi ce jucarioare mai cumpårati la bebei. Vaz ca lui Viv ii plac mult jucariile care o stimuleaza, dar pe bune ca numai nebunii sint prin magazine, unora chiar nu le gasesc rostul.

Pupici

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Fetelor, am trecut cu bine de faza cu vaccinul...chiar f. bine. Am putut sa-i fac si baitza aseara, ca n-a facut febra, dupa care a mai papat putin si a adormit, ca niciodata, la ora 10 pm. si nu s-a trezit decat la 5,30 am. Si dupa aia din 3 in 3 ore fix, ca de obicei.

Ce ma enerveaza e ca n-am reusit sa iesim afara astazi pt. ca e nashpa rau vremea, toata dimineatza a plouat , 5 minute e soare, dupa aia ploua iar...si e si frig, vreo 12 grade...

Catrinel, de la 2 luni se pot da deja sucuri de mere, portocale, morcov sau combinate. Cel putin aici toti dr. asa recomanda. Se incepe progresiv, cu o linguritza-2-3, apoi 20-50 ml. La al meu i-am dat 2-3 linguritze de suc de portocale pt. inceput, dar a doua zi i-am dat deja direct 50 ml, ca i-a placut mult si el e si "sugativa", in gen. rade tot ce intra pe guritza. Am intrebat dr. si a zis ca nu-i nici o problema, ca daca copilului ii place sa-i dau, dar deocamdata nu mai mult de 50 ml/zi. Dr. a mai zis ca in cazul lui Marc nu e necesar sa-i dau inca sucuri, ca el e bine dezvoltat si suficient vitaminizat, dar eu zic totusi ca niste vitamine in plus nu au de ce sa-i strice.
Cameliada, eu sucul de portocale il dau intre mese sau dupa ce a mancat, tocmai in ideea ca e mai acid . Eu nu am avut probleme, dimpotriva, fiind si laxativ, acum face kk zilnic. Saracutzul, sapt. trecuta a fost constipat vreo 5 zile din cauza antibioticului, de a trebuit la un mom. dat sa-i bag supozitor cu glicerina. De cand cu sucul, nu-l mai doare burtica si face kk normal. Merci de aprecieri.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupim fetele si bebelacii dragalasii!Eu vreau sa fug sa vad de pasarortul micutului ca desi am biletele pentru avion cumparate,....fara pasapotul copilului.....la rivederci Romania.Si am platit taxa de urgenta ca sa fie pasaportul gata in maxim 2 saptamani si aplicaram pe 9 mai,.....deja sincer ca am emotii,nu stiu ce fac daca nu vine pana luni,biletele sunt nerambursabile.Of,inca mai sper......sa apara actul in timp util.

Avem pozici noi,din weekend si l-am prins zambind!
Tinuta, pe unde mai esti?
Scumpelor,eu va citesc zilnic,dar stau mai .....greu cu scrisul,plus ca si Rudy s-a cam invatat in brate si....nu-l pot lasa singur o clipa caci uitai sa va spui,de o saptamana odorul meu de rostogoleste si de cand o descoperit el ce poate face o tot face si se distreaza de mama focului;,deci....nici pana la buda nu ma mai pot duce.Deci trebuie sa fiu cu ochii in paispe!Am fugit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

N-am mai revenit ieri cu detalii, fiindca eram franta de oboseala si fata cerea si ea atentie, asa ca am recuperat din timpul petrecut departe de ea ieri la spital.
Asadar...
Am fost ieri la spital sa fac ecografie si examen gine. Bineinteles ca mi-am pierdut toata dimineata pe acolo (sectii diferite, lume multa). Alicia a ramas cu tati acasa la gangurit, plans... si papat laptic (lasat la pastrare). Am tinut legatura prin telefon (desi e interzis in spital, vechea poveste).
La echograf s-a evidentiat ceva lichid (sange), mi-am dat seama ca e ceva cam nasol ca prea ma tot intreba dr. daca nu am sau nu am avut dureri (sper ca nu s-a spart iar vreun chist, dar nu se poate doar as fi stiut si eu, nu e ceva sa nu observi).
De acolo m-am dus la dr. mea care primise rezultatul ecografiei pe calculator si la telefon. Imi face mai intai un examen gine, un paptest, apoi vorbim de ecografie. In urma echografiei se banuieste o endometrioza, dar ea nu e convinsa atata vreme cat nu am nici dureri nici sangerari si nici de infertilitate nu poate fi vorba cu un bebe mic. Mi-ar recomanda o laparoscopie dar in nici un caz cata vreme alaptez, o data ca alaptatul in sine rezolva un pachet de probleme, si apoi acum nu am hormoni nici menstruatie, deci numai dupa ce vine menstruatia vom vedea ce e de facut. Ovarul drept apare super intact, zice ca-l tinem sub observatie cu mare grija in caz de un bebe no.2. Am vazut si raportul de la nastere/ cezariana si rezultatul biopsiei, - pacat ca nu mi le poate fotocopia sa le am si eu -, chistul care s-a spart la nastere era de natura hemoragica si necancerigen (sange, cheaguri si lichid galbui).
Ei, daca nu m-as simti bine si as avea dureri, cred ca as intra imediat la idei, mi-as face sange rau, dar ce rost are, deocamdata sunt ok, bebita iara, daca nu mergeam la echo traiam mai fericita si bine mersi. Ca sa vezi cum e omu’, acu’ gata, cum ma pisca un pic ceva cum ma gandesc ca oare ce-o mai fi, si ce-oi mai pati...

Ok, ma duc s-o votez pe printesa, azi e ultima zi... sper sa nu va dezamagim... apropo, care v-ati inscris pe luna iunie?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Buna seara dragi mamici si dragi pitici!

Ne bucuram ca v-au placut pozicile noastre si multumim pentru aprecieri.

Serj preotul nu s-a opus prezentei mele in biserica. mi s-a citit la 8 zile acsa si la 40 la biserica si nu mi-a zis nik. daca n-as fi avut voie mi-ar fi zis caci e cunostinta veche de-a noastra.

Roxana bine ai venit printre noi. sa-ti traiasca cavalerul

Laura Ioana felicitari pentru botez, sa-ti traiasca finutul si chiar asa mai pune si tu niste poze sa te mai vedem.

aida bebelina ta e o scumpete. si ma inebuneste in pozele alea cu palariuta aia cu boruri. e mortala draga de ea.

kim iti urez sanatate multa. cat priveste rochita nasa i-a ales-o dar ne-a adus-o s-o vedem daca ne place. multumim de aprecieri.

Noe si zi asa, esti Admin, hai?

Catrinel . felicitari lu Onika pentru kk.

adar bine ca ati trecut cu bine peste vaccin. sa nu le mai doara

alinaalex si aici vremea este tot asa. ma turbeaza vantul asta.

mariana , albumul privat.

Mari78 multumim.

Tania cumva m-ai sunat?

_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput