Bebei de Martie - Aprilie (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor, multumesc mult pentru suport!, inca mai am nervi dar sunt sigura ca exista ac de cojocul fiecaruia..oi fi eu ardeleanca pasnica, da' exista o limita

Aida, superbe pozele!!!!!!!!!

Mariana, daca ma intrebai alaltaieri, iti spuneam ca mi-e egal daca e privat sau public; acu' tre' sa zic ca as prefera sa fie privat, desi e destul de greu sa se faca legatura cu pozele (de ale mele , vorbesc )...asa ca sunt de acord cu ce se hotaraste de restul fetelor care pot fi obiective acum

hehe, mai nou cica sunt Admin pe culinar.ro (jur ca nu fac reclama, ci doar ma dau mare si ma laud singura )

by the way, o sa imi schimb si nr de telefon ( tot din aceleasi motive) si o sa va anunt care e; apropo, pe la alte tari- exista vreo reglementare legata de hartuirea telefonica?..la noi nu am auzit de asa ceva

noapte buna, fetele!!!!!!!1

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

ultimele poze

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

mi-am activat PM, sper sa mearga acum!!!

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

ultimele poze

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">uite cum cresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Catrinel,
eram aproape sigura ca e vb de Wella, sa-mi spui nuanta numai daca o afli usor, nu e foc.
Sa-ti spun cate grade sunt azi: 29, dar deja nu se mai poate fara AC, si la momentul papa ne transpiram lipite una de alta de nu-i adevarat.
Deci e zi de kk la voi, bucura-te ca e previzibil evenimentul. La noi se poate intampla in cele mai nedorite momente...

Pispi,
ma bucur ca ai revenit cu mesaje proaspete si zglobii, mi-a placut tonul tau, si desigur ochisorii crestinutei in biserica (uitandu-se la candelabre zici?), iar rochita m-a dat pe spate, sper sa avem si noi ceva asa frumos la botez...

Serj,
mai vino pe aici dupa ce va intoarceti seara de la plaja (ce pofta mi-ai facut...).

Aida,
misto ca ai fotografiat detalii cu micutza Alex. Cam totul se invarte in jurul papicii, cred ca e tare mancacioasa...

Mariana,
eu cred ca toate fetele sunt de acord ca toate albumele sa fie puse pe privat. Pt mine ai acceptul.

Am fost azi la examenul ginecologic. Revin mai tarziu sa va povestesc.

pup

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mariana, Catrinel_17, Noe, Kim,
multzam, toti copiii sunt frumosi (si mamicile lor, of course)

Eu mai am de dat jos 13 kg, ca am dat pina acum numai 15kg. Si cred ca am sanse, la cit de putin apuc sa maninc. Plus ca ma suge asta mica de-mi face sinii franjuri.

Mariana,
Faci cum vrei cu albumul. Eu oricum mai am si alte site-uri unde mi-am pus poze, pt prieteni si rude. Dar sunt de acord cu ce zicea cineva (iertare ca nu mai stiu cine), cum ca nu e ok sa-ti pui pe net poze cu bebe in pielea goala, ca ma trec frisoanele stiind ce nenorociti sunt pe net...

Ciuf, ce mai faci?

Zuzilici? Mara?

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Buna dimineata!

e o zi superba la noi si astept sa se trezeasca bb sa pape si apoi sa plecam la plimbare.

Alinaalex, felicitari pentru bb. si noi bem suculetz de fructe- mar morcov (mai ales ca au aparut cei noi) si portocala. mie medicul mi-a spus ca suculetzul de portocale se da doar in combinatie cu cel de morcovel ca sa-i ia din aciditate... prima data cand i-am dat sucul de portocale a facut saracu' niste crampe de se facea covrig de durere... acum bem cam 60ml de suc pe zi si avem o masa cu mar ras in care adaug sucul de la un manunchi de morcovei noi, si ne place nevoie mare!

Mariana, si eu zic sa pui pozele pe privat, ca stam linistite.

Noe, nu stiu daca exista vreo reglementare cu hartuirea telefonica in mod special, dar te poti adresa politiei si sigur se rezolva.

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

AndreeaG m-am descurcat la botez. Am rezistat eroic fara sa plang, desi am avut momente in care era cat pe ce... Finutzul e un cumintel, cumintel A fost bine, frumos, la cumatrie am dansat de ma dureau picioarele

Pupici tuturor. Ma duc si eu sa vad subiectul cu burticile jos

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_filip spune:

M-am nascut pe data de 12 Aprilie in Bucuresti la maternitatea Polizu.
Ma chiama Filip Alexandru, m-am nascut la ora 8 si 25 de minute avand greutatea de 3750g, lungimea de 51 cm iar scorul apgar a fost 9.Dar doctorita a spus ca sunt de 10 numai ca-si rezerva o marja de eroare.Mamica a nascut natural, desi era stabilit sa nasca prin cezariana.Dar pana la urma totul a fost OK, si acum suntem bine amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Fetelor, daŽ ASTA o vazuseti??!!

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Bine ai venit in grupul scutecistelor Roxana!
Felicitari pentru nasterea lui Filip!
Va voi trece pe listuta in seara aceasta,mi-ar mai trebui data nasterii mamicii si nr. de saptamini + zile la care s-a nascut Filip.
Va asteptam sa mai scrieti!

Mariana

Mergi la inceput

Cameliada,Catrinel,Kim,Aida,Noe
Am retinut parerile voastre si va multumesc mult ca ati rapuns la intrebarea mea.
O sa fac private albumele celor care vor dori acest lucru.
Revin diseara si voi scrie mai detaliat.

Mariana

Mergi la inceput