Bebei de Martie - Aprilie (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Pispi,tare dulce este ...crestinuta voastra.Si ce tantosa pozeaza ea!

Catrinel,eu am pt. fiecare masa a Theei un prosopel si o bavetica.Ambele ajung la spalat imediat ce se sfarseste masa.

Mari,ma bucur ca ti-am vandut pontul cu sunegii.Daca ma gandesc mai bine,n-ar fi trebuit sa fac asta,avand in vedere faptul ca mi-esti draga si sunegii...ingrasa.Toate bunatatile ingrasa.

Am trecut cu bine de vaccin,chiar daca micuta a plans si s-a incordat de mama focului.Si ochisorii ei ma implorau sa o salvez de neiertatorul ac.M-au trecut toate naduselile si deja mi-e groaza de urmatorul vaccin.Sper sa nu avem probleme in seara asta si,pt. asta tocmai iesim sa papam la un rest. in Drumul Taberei unde se papa super si bebita poate sa se ,,aeriseasca,,.
Eu nu am mai slabit cine stie ce dar,gratie masajului am pierdut 3-4 cm din circumferinte.Si ma simt minunat,chiar daca in loc sa ma si relaxez,inclusiv astazi am ascultat in timpul masajului cea mai idioata melodie(si falsa rau)a celui mai idiot carusel(cu paturica)posibil care,din pacate se afla pe locul 1 in topul preferintelor Theei.Cum aude scarbosenia,tace si vorbeste cu hidoseniile care atarna de carusel.A avut dreptate mama,care i l-a si luat,ca o va fascina coloritul si tonul muzicii.Inca mi-e rau...

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal

Fetelor, eu ma chiorasc de 3 ore pe net iar puiuta mea doarme dusa in carucior pe balcon!
Doamne ce-o fi cu ea. Mai devreme vroiam sa o trezesc, dar tati nu m-a lasat, iar eu vroiam afara ca ne asteapta prietenul nostru de 3 saptamani, Vladut.
Apropo, stie cineva ce inseamna sa inghita copilul la nastere " lichid amniotic verde"? Ca Vladut asa se pare ca a facut iar mamei nu i s-au dat lamuriri si e tare nelinistita mai ales ca bb nu prea ia in greutate.

Noi suntem bine, cu kaki stam mai prost, cam la 3 -4 zile.
In rest e o mare rasfatata vrea numai in brate dar mami nu se supara pentru ca noaptea e tare linistita si doarme de seara pana dimineata.
La masaj mergem de 3 ori pe saptamana si s-a recuperat foarte bine, asimetria faciala aproape ca nu se mai vede dar tre sa mai mergem macar o luna. Maine mergem la echo la soldulet, speram sa fie bine sa scapam de 2 pampersi pe caldura asta.
incerc sa pun poze noi dar nu prea merge netul, asa ca nu promit.

Hai pupici si poate reusesc sa intru mai des.

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Hi!
abia acum am reusit sa ma apuc de scris, am facut baita la pui si inainte sa intru sub dus am "trecut" pe la voi sa vad ce faceti .

AndreeaG, Cat, Kim, multumim de aprecieri, o sa le transmitem mai departe la tati ca sa se mandreasca si el!
AndreeaG eu am dureri de spate cam de o luna si ma "intretin " cu un massager de la mama soacra, e bun da' nu rezolva problema. Cred ca pana nu ajungem la doctor nu facem nimic.

Noe, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, da' las' ca treci tu si peste asta.

tania2, si noi ne-am nascut cu asimetrie faciala dar nu ni s-a recomandat nimic. eu una nu observ nimic si mi s-a spus ca trece de la sine.

va salut pe toate si va pup pana data viitoare cand o sa pot scrie din nou, ca de citit va citesc oricum

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Pupici

Am mai pus si io poze cu pitica mea, aici

Tania,
eu stiam ca daca lichidul amniotic a fost verde, inseamna ca bebe a facut kk cind era inca in burtica. De regula, bebelusii care inghit acest lichid amniotic am citit ca au probleme cu plaminii, dar se recupereaza. Cel mai bine e sa vorbeasca cu un medic, eu nu stiu mai mult decit ce ti-am scris deja.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aida pe mine m-au impresionat asa de tare pozele Alexandrei facute de aproape! E superba!!!!Felicitari si celor care i-a facut poze, se cunoaste ca va pricepeti foarte bine sa surprindeti momentele si pozitiile potrivite !

Mari78, multumesc tare mult pentru raspuns. Aici exista si alternativa de a plati megabitii dar si abonament lunar, dintre care a doua varianta este bineinteles,cea mai avantajoasa...
Sa nu te jenezi de cele 17 kg.Cunosc mamici care au si mai mult dar au dat jos cea mai mare parte dupa intarcatul bebeilor.
De-abia astept sa vad pozele de la botez ale Teodorei!

Ileana/Molde,hvor er du? Da, ai retinut bine,si la mine se observa de la talie in jos daca ma ingras.Din pacate,singura solutie cu adevarat eficienta pentru "aripioare" ar fi operatia...Eu am reusit de bine de rau sa-mi mai intaresc muschii fesieri cu innotul si gym-ul dar...sa dispara de tot,slaba speranta.

Pispirica,aveti niste super pozici!Sa creasca cuminte si sa va bucurati mereu de ea!

Mihaser,ce bine ca nu ati avut probleme in timpul unei calatorii asa de lungi!Trenul este in orice ca mult mai buna solutie decit masina la asemenea distante!

Andreea/Canada,da, imi amintesc ca erati foarte ingrijorati de Mia ca se nascuse prematur.Acum insa aveti toate motivele sa va mindriti ca s-a dezvoltat asa de bine!Btw,aici exista categoria numita "prematuri mici" (550-1000g) si ingrijirea lor se dezvolta mereu.

Andreea-Georgiana,da´masajul se recomanda si aici.Ai intrebat cumva daca exista vreun masaj sa-ti mai atenueze si durerile?

Micaalsa,in general bebeii incep sa doarma mai bine dupa 4 luni,desi nu exista regula.Deoarece o hranesti numai de la san, cere probabil mai des papa.Dupa ce ii vei introduce 2-3 mese diversificate pe zi, s-ar putea sa nu se mai trezeasca asa de des.

Catrinel , o sa incerc sa fac albumul privat daca nu l-a facut deja azi cineva inaintea mea! Nici aici nu a prea fost frumos afara in ultima vreme, am fost pentru prima oara la bazin cu bebe azi dimineata la niste ore speciale pe care le tine o colega de-a mea. Vad ca i-a placut!Impinsul caruciourului este considerat aici un sport al mamicilor!!Serios!

Serj te asteptam sa intri cind mai ai timp!Ce ca lumea ca puteti sa va duceti la plaja deja!

Va pe toate

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Azi a venit dr. pediatru si am facut si noi vaccinul...ce sa va zic, Marc a tipat 2 minute , i-am dat un pic de ceai si a adormit instantaneu! Si a tot dormit vreo 4 ore, de a trebuit sa-l trezesc sa pape si sa-i fac baitza. Acum doarme din nou, i-am dat Panadol(paracetamol) si i-am pus o compresa rece pe piciorus. Sper sa doarma bine la noapte. Doamne ajuta!!!
Am inceput sa-i dau sucuri de portocale si mere. Pfaiii ce-i plac! Dr. zice ca Marc e fizic dezvoltat corespunzator varstei de 4 luni!!!

La noi e o vreme de tot rahatul, noroc ca am apucat sa iesim un pic dimineatza. de nush cate zile e vreme nashpa, ploua sau sufla vantul rece si tare. E nasol.

va pup.

Noapte buna tuturor. Vise placute.

Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetele, gata, am deschi subiectul la Femina Intim, se cheama sugestiv
JOS BURTICILE!!! si va astept cu drag acolo...
Sper sa avem mai mult succes impreuna.
Va pupam cu drag si sa stiti ca noi astazi am implinit 2 luni, tot astazi am facut si vaccinul, si am suferit cumplit amandoua ca a intepat-o in ambele picioruse, ca nu aveau forma aceea 3 in 1 de vaccin ci doar separat ... vai de sufletelul ei, a plans rau si ea, si eu ...
Asistenta nu intelegea de ce plang eu ...
Ei, asta e, a trecut dar a fost tare dureros...

Pupici multi,

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mariana, da trebe fiecare folder facut private… facem noi, sau face fiecare pt albumul ei? Io m-as pune sa le modific, dar parca nu stiu daca pot sa ma bag in albumul alteia, ca sa zic asa… voi ce spuneti, fetelor?

Cat, la multi ani sotului! Ce i-ai facut dulce?

Pispi, super pozele, m-am tot uitat, sunteti niste simpatice ! A fost un botez tare frumos! Si ce rochita frumoasa avea Biaaa!

Aida, e asa de dragutza Alexandra! Foarte faine pozele, mi-au placut tare.

Mariana, si ce faci cu bebe la bazin? Ce exercitii, sau va giugiu-balaciti numa’ prin bazin?

Alinaalex, deci deja ai inceput cu suculetzele? O sa intreb si eu maine la dr…

Asaaa… deci azi fiind martzi……………. Oana a facut kk

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Catrinel si eu astept parerea fetelor cu privire la album de aceea nu m-am apucat de facut privat nimic deocamdata...
La bazin,ne-au pus muzica si in ritmul ei ne-am "jucat" prin apa cu bebeii.(i-am pus in diverse pozitii in care ni s-a aratat)

Adar,felicitari inca o data(ca ti-am mai scris si la subiectul cu burticile jos!)

Fetelor asadar astept sugestii si pareri despre cum doriti sa facem cu albumul de poze de pe contul comun!!!

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Fetelor dragi..
mi-am aruncat ieri un ochi mic la ianuarie februarie.si vreau sa va spun ca imi place, si-au facut fiecare album..cu gombotetii, in fiecare luna, deci vedeai cum se schimba fizionomia copilului..e tare draguta ideea..da..nu stiu de nu e greu cumva..
pe de alta parte..vezi o poza pe luna..cam putintel pt mamici, ca tare imi place sa ma uit la ai nostrii..si de sunt cat de multe poze..e cu atat mai bine :)
Mariana draga, al meu papa si din 2 in 2 ore cateodata..ca atare, nu cred ca din cauza de nesaturare ajunge sa nu doarma noaptea, nu stiu ce sa zic, da is cam disperata..de ati avea sugestii, tare m-as bucura
Pup toata lumeaaaaaaaaaaaaaa..
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput