Bebei de Martie - Aprilie (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Am fost cu Oana la medic, s-o cintareasca. A luat 210 gr pe saptamana, deci este OK. Serj, nu te impacienta, uite, si oana are la 2 luni jumate 4,650, si esential este ca ia bine in greutate. Ea a plecat cu 3kg din maternitate, si in afara de cele 2 sapt cind a luat numai 110gr /sapt, in rest cu 200-210 pe sapt doctoritza a fost foare multumita… asa ca nu-mi fac griji. E inalta si supla si ea maninca bine, 150ml (minim!!) la o masa, deci, ce sa mai zic. Si tot ce pune pe ea, pune la falcutze, arata ca o purcica mica

Mariana, mai zi-mi odata cum era cu Monica, parca tot asa usurica era…

Alinaalex, mai astept un pic cu suculetzele, desi abia astept sa le intorduc!!

Kim, mai, ce chestie…. Dvorba ta, daca nu mergeai, erai mai linistita, dar totusi, e bine asa, sa ai chestiile sub observatie. Pina la urma poate nu e chiar nimica! Iti tin pumnii!

Aida, tu cum te mai simti? Am inteles ca Alex e harnica la san, ce fain!!

Delia, mai pune poze cu Rudy, poate prinzi una cind se rostogoleste!!! Tin pumnii cu pasaportul – cit o sa stati?

Ile, pe mine m-a inspirit jucaria aia lui Nshiro cu bufnita aia care repeat ce ii zici si da din aripi, mi se pare genial. Dar aici nix asa ceva, numai japonezii astia inventeaza tot felul de dracii simpatice. Nshiro, pot s-o command pe net??
Eu i-am mai luat un music mobile – o stea pe care o tragi de o coada si cinta melodia aia a lui Brahms, si alte chestii de atarnat de pat pe care le pocneste din cind in cind. Si i-am mai luat o chestie de pus la carucior s-o distreze cind ne plimbam… ce idei mai aveti?

Tina, esti OK?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Catrinel,precum spuneam mai sus,Thea a avut la fix 2 luni,4.650 gr.asadar,nu-ti face griji,asa sunt piticele noastre,mai delicate si mai usurele.Da' luuuuungi!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinel, Andreea G., e ok pt. fetitze 4,650 kg la 2 luni. Nu-s slabutze deloc.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupam toate mamicile si bebeii!!!

Mariana, eu sunt de acord cu tot ce credeti voi ca e bine pt bebei.
Pispi - multumim de . Am trecut cu bine, dar imi e groaza de cel de la 4 luni...
asta e...

fetelor, va astept in continuare cu sfaturi si nu numai la "Jos burticile!!!"

pupici multi,

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

cam greu sa recuperez..s-a scris mult in 2 sapt...am citit un pic dar o sa revin cand am timp.

Andreea G, Mariana si Alina va multumim ptr urarile de la 2 luni si ca nu ne-ati uitat

Aida sanatate mult szi sper ca problemele tale s-au sfarsit.

Kim multa sanatate si tie...sper sa scapi de mersul la spital. Mult succes la concurs!

Adar bun subiectul..eu am ajuns la greutatea normala insa am burtica

Alina si eu ii dau lui bebe sucuri...mar mai putin ca fermenteaza si are probleme cu burtika...acum i-am luat si eu hipp tummy tea inainte avea anticolici tot de la hipp. Al meu are 5300gr la 2 luni si o sapt si 57 cm. oare e ok?

La multi ani bebici! ptr ziua voastra 1 iunie - sa cresteti mari si frumosi!

Mihaela, mami de Cristian

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Mari am cam avut emotii, insa am luat toata farmacia cu mine si m-am incumetat sa merg...la vagon de dormit e super am fost singuri in cabina si am alaptat in voie.

Rocsana bine ca nu ai patit nimic in accident! Ce mai face Maria?

Bun venit fetelor noi in gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Serj,Cosmina,Andreea-Geogiana,Adar,Ile,Pispirica albumele voastre sunt acum "private".

Delia tin pumnii sa-i soseasca pasaportul lui Rudy la timp! Cel american sau cel romanesc?

Catrinel,Oana a luat bine in greutate in comparatie cu fetita mea care se nascuse mititica (desi depasisem DPN).La 2 luni avea putin peste 4 kg, iar la 1 an doar 8 kg. Este in continuare foarte plapinda si scunda fata de colegele de clasa suedeze, dar bine sanatoasa,ceea ce cred eu ca este cel mai important.
Eu ma ingrijoram tot asa,in timp m-am obisnuit cu ideea ca nu e "genul" suedez

Kim m-am gindit foarte mult la tine si ti-am asteptat toata dimineata mesajul cu raportul medical.Sper din toata inima sa fie bine si nu endometrioza.(desi si cu aceasta boala se concep bebei).Am votat acum citeva ore pentru ultima zi a lunii mai.Inca o data,va doresc succes!

Serjsi eu am avut un timp probleme cu markus care minca destul de putin 80-100 ml dar foarte des.(din 2 in 2 ore si noptiile din 3 in 3).Vad ca Ileana din Norvegia a rezolvat "problema" cu schimbarea laptelui praf.La mine nu a mers,dar de teama ca nu ia cum trebuie in greutate,i-am introdus o masa de piureu zilnic.

Ile voi unde faceti botezul? Noi am inchiriat sala de ocazii festive a parohiei si acolo erau de toate+ o bucatarie complet dotata(cuptoare,frigidere,masina de spalat vasele,vesela,tavi,fetze de masa,stative de lumanari,etc)
I-ai cumparat cumva costumas de botez?

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR SI COPILASILOR

CU OCAZIA ZILEI DE 1 IUNIE!!!

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Mariana,masa de botez va fi servita la socrii.
Camasa de botez pe care o va purta e mostenita din generatie in generatie, prima data fiind purtata acum 88 de ani.Caciulitå a cumpårat soacra-mea una noua.
Sincer ma ingrozesc cind ma gindesc cite vase vor fi de spålat dupa botez, ca socrela nu are masina de spalat vase.
Mai in gluma mai in serios cred ca ii voi propune sa puna vasele intr-o cutie de carton si sa le bag in masina mea de spålat vase.
Voi cum aveti vremea pe acolo? Asa ma enerveaza ca ploua cam in fiecare zi si nu pot sa ies cu bb cu caruciorul.

Fetelor, cele care ati dormit singure cu bb in alta camera ,ati inceput sa va mutati inapoi in dormitorul comun?
Mie mi-a marturisit sotiorul ca incepe sa-i placa sa doarma singur.
Eh,si ca sa nu se obisnuiasca omul cu prea mult bine,de ieri m-am mutat cu bb in dormitor.
Oricum bb doarme acum cam intreaga noapte, asa ca husband-ul nu se mai poate plinge ca va fi obosit a doua zi.

Chiar Tina,mai da si tu un semn de viata.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

ile si la noi au fost vase de spalat la botez, insa daca aveti familia numeroasa se rezolva!
cat despre mutat din camera lui bebe...noi de 2 zile ne ciondanim...eu nu vreau sa las puiul singur

Mergi la inceput