FIV 76
Raspunsuri - Pagina 5
Kariris spune:
Andicule, ai comis-o cu testul ala! Dar stai linistita, ca marea majoritate asa facem: ne propunem sa nu facem test de urina dar nu avem rabdare pana la cel de sange! si la sfaturi ne pricepem: "nu fa test de urina, bla, bla, bla..." Io-s convinsa ca daca as mai face vreodata fiv la fel as face. Insa cred ca nu as mai incepe cu testele de urina chiar din ziua a 10-a! Ca anul tecut am inceput din a zecea zi si inca mai faceam teste si dupa rezultatul negativ!!
Eu oricum, sper ca maine sa ai un rezultat pozitiv... si nu trebuia sa faci testul!!!!! Iti va trece timpul foarte greu acum! Te pup si sunt alaturi de tine!
nucutza spune:
Cicina, nu dispera. IAD se face la Giulesti, donorii sint bine selectati, cu analize si tineri. Stiu ca daca esti casatorita sotul tre sa dea o declaratie ca e de acord. Nu stiu cum se face daca nu esti casatorita. Costa 2 mil. lei si e cu gigei congelati. Tre sa-ti faci programare la un dr. de la Giulesti, cel mai bine la prof sau Moisa, la cab. part., le expui problema si vedeti ce solutii gasiti. Nu stiu cum e cu prog. la Moisa, da la prof. se face abia peste o luna si jumatate, dar in august intra toti in concediu. Sansele sint mai mici la IAD decit la IAS pt ca sit congelati, dupa cum ti-am spus.
toate fetitzele si continuam cu pumnii strinsi pt. toate.
lia68 spune:
Ce v-am mai scris dar din pacate fara sa ma loghez, n-am stiut ca asa trebuie. Va multumesc la toate pt. incurajari. Cum va spuneam eu sint la a doua incercare mi-au transferat 2 embrioni cu cite 4 celule mai multi nu am avut dar oricum aici nu se transfera mai multi. As fi fost bucuroasa daca as fi putut pune ceva la congelat dar n-a fost sa fie. Duminica mi-a explicat embriologul ca nu toti foliculii vin in contact cu sperma ci vin selectati si numai cei care sint mai buni sint folositi mai departe. Voi stiati de chestia asta? Asa a fost si la voi?
Va pup si numai bine, ma bucur sa va am alaturi ca ma simt tare singura.
MRL spune:
Liana, eu trebuia sa fac astazi ET. Dar tot am fost pe la spital sa ma intalnesc cu fetele puiramy si cristinici. Puiramy a iesit foarte bine dupa punctie, dar o las pe ea sa va povesteasca. A avut ceva emotii. Cristinici este o superfata, o pui la suflet imediat. Eu sper sa fiu coleguta cu ea in tomana.
Puiramy, iti tin pumnii si iti mai trimit un pupic dulce si special. Pregateste burtica pentru puiuti si sa fi cumintica. Poate ne vedem si vineri, inca nu pot sa promit.
Cristinici, cand mai vi in Bucuresti sa ma anunti ca vreau neparat sa ne vedem. Sa mai stam la o vorba mica si cateva glumite. Te pup dulce si sa ajungi cu bine acasa. Tinem legatura.
Astazi la spital cand stateam cu cristinici si puiramy in salon am aflat o alta veste naspha. Era o fata de 30 de ani care din 10 foliculi nu a obtinut nici un ovocit. Nu stiu de ce spun dr. ca sunt cazuri rare ca din cate citesc pe net si din ce am vazut aceste cazuri incep sa se indeseasca. Imi dau seama ca a trecut prin clipe groaznice, mai ales ca nu te astepti la asa ceva. Chiar discutam cu fetele ca ar trebui sa existe cineva pe acolo care sa te pregateasca cat de cat si de situatii dintre cele mai grele. dar ei iti dau doar vestea si te lasa sa te descurci.
fetelor, va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune.
Andicu, iti tin pumnii in continuare sa fie +
iliuta spune:
Cicina, la noi in Romania Fiv-ul cu ovule donate este ilegal. Iti zic din start ca nu ai ce cauta acolo. Medicii de la noi sunt niste.......nu vreau sa generalizez..Eu am patit-o anul trecut cand m-am dus la doamna protopopescu la medsana sa fac Fiv cu ovule donate. Am ajuns pana la tratamentul de stimulare al donantei, am cheltuit bani........de faceam un Fiv aici...bilete de avion, drumuri Suceava-Bucuresti, analize pentru 3 persoane, m-am lasat de serviciu si eu si sotul aici in Spania, am purtat doanata pe drumuri, am ajuns sa fac acte la notar precum ca sotul meu de acord sa iau ovule de la ea si ca ea nu va avea nici un drept asupra copilului, tratamente, consultatii, ecografii, 4 luni pierdute si de timp si de bani. Dupa cum ti-am mai zis am ajuns pana in momentul in care era totul bine cu analizele si ne-a fost dat tratamenutl de stimulare al donantei si al meu pentru pregatirea uterului. In momentul in care ne-am dus la administratie sa platim prima jumatate din pretul Fiv-ului, doamna Laura Butunoi a ramas socata si ne-a zis. aSA CEVA ESTE ILEGAL IN rOMANAI. nU EXISTA LEGE PENTRU fIV CU OVULE DONATE. Poate in 3 luni de zile se va da legea......au trecut 4 luni de zile, legea nu s-a dat. Am sunat-o eu pe protopopeasca si mi-a zis ca da, asa este, ca e ilegal dar ea a vrut sa ma ajute pe mine. Intrebarea mea este: CUM????Sa-mi frec banii mai usor, si visul de-a avea un copilas???Ca altfel nu vad. Am tot timpul din lume sa-i dau in judecata. Am toate actele la mana, tot ce am facut pana acum, toate semnaturile ei.Deocamadata vreau sa fiu linistita si sa ma gandesc la Fiv-ul pe care-l voi face aici. De aceaa iti recomand si tie cu cea mai mare caldura sa te gandesti bine de tot inainte de a lua o decizie. In Romania este ilegal Fiv-ul cu ovule donate, si nu exista banci de ovule, desi sunt o gramada de fete ce donaeaza ovule pentru a li se scuti bani din pretul Fiv-ului.
In Spania este fff legal Fiv-ul cu ovule donate. Se vorbeste despre el foafte deschis, normal si natural. La clinica unde merg eu e un pret destul de rezonabil( Barcelona- Eugin). Costa 4200€ Fiv-ul, plus 1000€ tratamentul donantei. Tu va trebui sa mergi doar de 2 ori la clinica. La prima consultatie si la ET. Atat.
Iti dau nr. de tel: 0034 93 322 11 22, si adresa: www.eugin.net. Suna si vorbeste tu. Iti raspund in italiana, franceza, engleza si germana.
Oricum pana la urma va fi alegera ta, dar sincer n-as mai vrea sa aud ca s-a mai fript vreo fata cum am patit-o eu.Mai ales tu ca n-ai timp de pierdut din cauza varstei. Te pupic si mai vorbim.
Andicule o sa fie bine, trebuie sa fie bine. O sa vezi ca joi ne dai vestea cea mare.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
crinuta71 spune:
Andicule eu o sa te bat pe tine. Nu are rost sa faci teste din urina. Iti tin pumnii pe maine sa vii cu o veste buna. Am sa mai intru mai tarziu sa-ti mai scriu, acum trebuie sa plec imediat de acasa.
poze
saftoiu_gina spune:
Andicu Nu a fost testul bun ,eu iti tin pumnii in continuare .O sa fie bine .
Lia bun venit si bafta .
Kla chiarca nu te-am mai vazut de mult ,esti bine nu ?
Iliuta iti doresc bafta si tie, sa ti se indeplineasca dorinta de a avea un bebe .
Cate un pentru fiecare
GINA 11+
saftoiu_gina spune:
Bety cei cu tine ,sper ca esti bine nu ?
Lucia imi pare rau ca s-a oprit sarcina din evolutie .Nu ti-a spus care a fost cauza ?
GINA 11+
cicina spune:
Mersi mult de informatii Iliuta, dar ma intreb cum in site-ul de la Giulesti este in program asa ceva? am sa ma interesez exact de lege.Ca sa vin in Spania costa mult, dupa cum spui, mai bine incerc la Kiev, costa 5500,casa masa pentru 5 zile ,traducator,deplasare taxi catre clinica, interventie.In plus 300 e pentru donatoare.De aceea spun eu ca in alte tari, e mare transparenta pe site si afli tot, in schimb la noi....
Moniland spune:
Puiramy, sper ca a fost bine astazi. Iti tin pumnii ca si mai departe sa fie bine. Pe cand ET? Ai ramas in Bucuresti? Cum vei face?
MRL, ai noroc ca ai asa oameni sufletisti langa tine.
Andicu, uite inca o . Nu te descuraja. Testul de joi va fi cel bun. Inca sunt cu pumnii stransi pentru tine. Sa dea Dumnezeu sa se fi prins .
Cristinici, tu ai fost doar in vizita la Giulesti sa te intalnesti cu blondinele sau ai avut si alta treaba
Eu maine din nou la control . Vreau sa trec si eu prin emotiile din cele doua saptamani. Nu sunt prea optimista din pacate. De fapt sunt mai mult nervoasa pentru ce se intampla cu organismul meu . E stimularea mai mica decat data trecuta si in acelasi timp continui si cu supresie si totusi sunt peste medie la nr. foliculilor si la limita superioara cu nivelul estradiolului.
Oricum de data asta ma duc pana la capat indiferent de riscuri. Macar sa vad daca se formeaza ceva embrioni mai ales ca infertilitatea la noi este de cauza masculina. Dar uite ca la mine sunt complicatiile. Nici nu stiu daca si-ar face treaba. Of,of,of......
Monica