FIV 76
Raspunsuri - Pagina 4
lia68 spune:
Dragele mele, vreau sa va spun ca sinteti niste fete minunate, ca va citesc de ceva timp din culise dar nu am avut curajul necesar de a lua si eu parte la discutii. Va apreciez din tot sufletul ca sinteti niste sufletiste si va gasiti totdeauna timp sa raspundeti la intrebarile novicelor. Eu nu sint asa novice mai bine zis sint la al doilea FIV, ET l-am facut Duminica si acum sint in cea mai stresanta perioada de asteptare. SEntimentele sint amestecate aci sper c-o sa fie bine, aci ma apuca deprimarea cind ma gindesc ca nu erau decit citeva celule, oare or fi rezistat ele? Oricum asteptarea doare si la propriu ca mi-a intepenit spatele de-atita stat in pat, dar mai ales cu psihicul e greu de luptat. Va pup pe toate si sa stiti ca-mi sinteti tare dragi. Mult succes tuturor!
cicina spune:
In ritmul care scrieti ni nu reusesc sa citesc tot, dar vad ca fiecare are problemele ei. Mi-ar face placere atunci cand vin acasa sa facem un party, sa ne mai descretim fruntile.
Iliuta, da ma intereseaza clinica unde te duci tu dar mai ales pretul.Eu incerc in Romania pentru ca nu platesc cazarea, dar daca vin in Spania ma costa si casa, masa si nu dispun de atat de mult.
Liana30 spune:
azi e marti..parca are ET cineva!!sper ca nu m'a lasta memoria???io tin pumniii!!!
andicu nu ai fost cumintica mama...si mi'ai promis!!!!lasa ca io tin pumnii si va fi bineeee!!!
oricum pumnii mei sunt stransii pentru toate!!!!macar atat sa fac..daca mai mult nu pot!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
cicina spune:
Lia in Italia se spune "la speranza e ultima a morire",asa ca nu dispera, si incearca pana cand vei reusi. Sus capul si inante soldat.
Lucia idem, stiu ca sant zile nefericite, dar in viata sant dealuri si vai si trebuie sa fii antrenat sa treci peste ele.
Ceci, spui de vecina ta, dar mie imi vine sa le pun la zid pe cele care vin aici(dupa cum spun la tv sant multe romance)nasc si-i lasa pe strada.
Kla, nu era sa fie.Toti mi-au spus chestia asta.Dar cand au ei o problema nu stiu in ce gaura sa se bage.A fost si coada soacra-mi care a vazut-o dumnezeu si a chemat-o la el.Doamne fereste, eu nu doresc nimanui asta,eu spun mereu "acolo sus cineva ma iubeste".
Mrl, esti o fata de nota 30 cum lauda.
ceciserban spune:
Cicina ai dreptate,dar vezi ca viata nu e intotdeauna cum vrem noi.Asa ca nu avem ce face si trebuie sa luptam sa luptam pana la capat!
Andicu nu te mai gandi la teste.Rezultatul final e cel adevarat,asa ca tinem pumnii in continuare !
PUP TOATE FETELE!
cecilia
Adhnana spune:
andicu tinem pumnii sa fie bine
lia68: bine ai venit printre noi si asteptam o veste cat mai buna
cicina, ceciserban, liana30, smita, MRL, medamaya, kla78 si pe restul daca am uitat din greseala pe cineva
avalon: facem gasca mare se pare pentru la toamna, o luam si pe MRL cu noi
Eu astept sa-mi iau azi si ultimele rezultate la analize si apoi ...pe 6 iunie cu Dumenzeu inainte.
sa aveti o zi buna,
Adhnana
medamaya1 spune:
Lia, bine ai venit, intr-adevar cele 2 saptamini de dupa ET sint groaznice, asteptarea asta e atit de grea, eu sper sa vii sa ne dai o veste buna la sfirsitul lor.
Multa bafta tuturor.
andicu spune:
Lia, bine-ai venit! stiu cel mai bine prin ce treci, ptr
ca si eu sunt in aceeasi situatie; joi fac testul si stau intre ras si plans. Incerc sa nu ma gandesc la testul ala nenorocit negativ de azi si sa-mi fac sperante ca nu inseamna nimic. Tu sa nu faci ca mine! sa astepti testul de sange, ca asa e cel mai bine! eu incec sa-mi fac de lucru ca-n celelalte zile, dar dupa prostia asta mi-este si mai greu! bafta! iti tin pumnii sa treci la gravidutze!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele