FIV 76
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Tabitha spune:
Fetelor, va pup si va tin pumnii, sa reusiti in visul vostru cel mai de pret. Eu ma voi alatura voua la anul, in cazul in care pana atunci nu-mi iese pasenta cu IAD-urile astea pe banda rulanta pe care le fac.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ceciserban spune:
Tabitha ce ma bucur sa te vad din nou printre noi!Daca nu sunt indiscreta cate IAD-uri ai facut si unde,caci ma cam gandesc si eu sa incerc una.
cecilia
MRL spune:
Moniland, nu te supara pe organismul tau. Ia sa vezi tu ce surpriza frumoasa o sa iti faca, dar trebuie sa stai cumintica si sa ai grija de el. Inca putin si vei trece si tu prin emotiile celor 2 saptamani. Ma voi gandi la tine sa fie totul asa cum iti doresti, sa te vedem cat mai curand.
Pupici dulci fetelor si mult noroc!
gabiu spune:
MRL, inutil sa spun ca-mi pare rau, sper totusi ca vei reusi anul asta sa ramai indiferent de metoda folosita.
Moniland, bafta, bafta, bafta
Tabitha
Andicu mai ai putintica rabdare si testul de sange te va lumina
Pup toate fetele
Moniland spune:
MRL, multumesc pentru incurajari.
Ma enerveaza ca sunt asa sensibila si plangacioasa. Isi cam fac de cap hormonii.
Monica
KITTA spune:
Ceciserbanmultumesc de raspunsuri. Deci este asa cum banuiam IUI = IAS. Eu le ziceam IAS.
Tabithanoi eram de un leat. Eu intre timp am facut 6 IAS dupa laparo. Sotul are super-valori la gigei si uite ca nu asta e totul.....
kla78 spune:
GINA sunt bine iubita multumesc de intrebare....trebuie sa astept cateva luni de zile pt a face alt fiv ...dar ma gandesc sa iau ceva naturis ca ma manca rau in si nu pot sta sa astept o minune....
LIA bine ai venit si sper ca peste cateva zile sa ne dai o veste buna!hai incearca sa te linistesti ca sigur va fi totul ok...
ANDICU eu astept cu sufletu la gura rezultatul si tin pumnii stransi tare de tot sa fie POZITIV!
LIANA mi-e dor de un cheffff
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
andicu spune:
Da, fetelor,am comis-o nashpa! insa m-am mai relaxat; sau, mai bine zis, m-am impacat un pic cu ideea unui test negativ. Acum mai am de rezistat maine si cum o vrea Dumnezeu!
Puiramy, sper ca esti bine! astept veti de la tine!
Moni, sper din toata inima sa duci la capat FIV-ul de data asta si sa fie cu ockishori!
Tabi, ma bucur sa vad ca ne mai dai un semn! iti tin pumnii sa reusesti!
Ceci,Kla,Iliuta, Cami,Lachi,Liana,Meda,Crinuta,Gina,Monica-Elena, KITTA,Gabiu,MRL,Cristinici,va multumesc ptr sustinere si va pp cu drag, pe voi si pe toate celelalte fete!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
puiramy spune:
BUNA FETELOR!Am facut astazi punctia.Vreau sa va zic ca am avut niste emotii asa cum v-a zis si MRL.Eram terminata ca am fost si ultima dintre cele 4 fete.Dar sincer nu trebuia sa-mi fac deloc griji.Mie mi-a fost frica de anestezia generala si am optat pentru cea partiala si am facut f f bine.Am stat treaza, putin ametita dar am vazut pe monitor toata procedura si cum a scos dr foliculii.De durut m-a durut f putin burta, exact ca la ciclu.
Deci daca e sa va dau un sfat e sa optati pt anestezia partiala.Am venit din sala de operatie pe picioarele mele.
Din 11 foliculi mi-a scos 10 ovocite.Maine dimineata sun la spital sa mi se comunice cati s-au divizat.ET il fac vineri si pe 13 iunie aflu daca sunt sau nu .Sper sa fie cu noroc ziua asta .
MRL- Pupici si ne auzim vineri.Multumesc!!!!!!
CRISTINICI- Nu stiu daca ma crezi dar eu mi-am dat seama abia acum cine era fata de la spita cu MRL.Abia cand am citit mesajele am realizat.Scuze ca eram ametita dupa anestezie.Mult noroc in toamna.
MONILAND- Nu te mai stresa ca va fi ok.Ai o super productie.Ai intrat si tu pe ultima suta de metri.Mult succes si sa ne tii la curent.
Maine o sa va sciu mai pe seara ca dimineata mi-am propus sa merg la Parintele Iustin la Petru Voda.Daca aveti posibilitatea nu e rau sa o faceti si voi.
Mirela_1 spune:
Andicu, hai ca mai ai putin. Eu te inteleg ca ti-ai facut testul de urina. Imi imaginez ca trebuie sa fie tare greu sa stai si sa astepti 2 saptamani. Doar ca nu trebuie sa-i dai o importanta prea mare (testului pe care l-ai facut). La cate medicamente ai luat, si mai iei...nu poti sa-l iei in seama prea mult. Te-ai jucat si tu putin.
Te asteptam cu vestea cea buna.
Va pup pe toate, fetelor
Mirela