Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
nicoleta raducu spune:
Apropos de ...la noi..dezastru...
De unde inainte era momentul magic..luminarele...spume...muzichie...
Acum e ceva ...searbad...Sper sa treaca...CHiar aseara am avut o discutie cu marius pe tema asta...in care imi spunea ca e ok...ca prefera sa fim bine si dupa ce simt eu ca e ok...sa redevenim noi...ca "pe timpuri..."
Dragul de el...s-a insurat cu o depresata...Faza e ca nici eu nu ma recunosc..eu mama optimistelor...care rasturnam muntii...pina nu demult...acum...pling ca o fraiera din orice...
..tre sa imi bag mintile in cap...mai fetelor..
Noi am facut dusulikul de seara...papat binisor...sa nu-i fie de deochi..si apoi pus in patut..adormit...
Acum eu am apuc de invatat..tati citeste Codul lui Da Vinci...
Si asa a mai trecut o zi...
Fetele..voi cum ii culcati noaptea imbracati?
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
nicoleta raducu spune:
Ana ..am pe cineva la primaria Bragadiru...daca te ajuta...
Auzi..cu cit metrul?Terenul?
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
anabordea spune:
Nico, cu 52 E, m-ar ajuta f mult, macar sa stiu daca sa fac miine precontractul...ca sa stiu daca se poate construi
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
nicoleta raducu spune:
Vad ca destul de liniste in seara asta....
Hai ca av zic si eu noptik buna...
Ne vedem dimineata..mai mari si mai cuminti..asa ii zic eu DARIEI cind o pup de noapte buna...
va ...
Noapte buna tuturor.
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
nicoleta raducu spune:
Ana..miine dim dau un tel..o pun pe tipa in garda..si te sun.da-mi telul tau pe pm...
Ok?Tipa e secretara primarului.
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
nicoleta raducu spune:
52 euro?
Ai grija.....sa nu fie ceva...ca pretul zonei...e muuult mai mare....
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
Giova spune:
Anabordea ma bucur ca e mai bine bunicul. la fete.
Nico spor la invatat. lasa ca iti revi tu, mai repede ca depresia nu tine atat de mult.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
anabordea spune:
Nico, de aia sunt si io in dubiu...Dar cica il daduse la o agentie si aia au umflat pretul...si oricum e cam la vreo 150 m de utilitati, nu e chiar "central" e cam in camp
Album
nicoleta raducu spune:
Ana...stii de ce mi s epare ceva dubios?Ca si noi am vazut acum 2 sapt u teren..tot in cimp...si cereau 85 euro..si era extravilan..trebuia sa facem noi trecerea...din extra in intravilan...
Dar..poate asa o fi...Da-mi telul tau pe pm...Ok?Te sun dimineata...dupa 9-9,30...si te pun cu tipa in legatura.
Ok?
Noptik buna..Eu ies...sa mai citesc si eu ceva la Tehnici promotionale...ca simbata..ma paste examen...
Va .Noptik buna...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
anabordea spune:
Am trimis PM. Nu a ajuns? Bafta examen! Merci mult
Album