Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
nicoleta raducu spune:
Ana..receptionat pm...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
monica70 spune:
Dana am vazut pozele noi cu Roxanica cumintica si frumusica! Si tu ce bine arati! De surioare n-am cuvinte sunt atat de dulci!
GIOVA ce bine sta in fund Marco! Se vede ca e barbatzel fortzos! Noi inca ne balalganim,stam asa doar daca ne tinem macar de un deget a lui mami,ne e frica sa nu aterizam cred
Fetele noapte buna va zic,eu parasesc corabia ca si asa ploua cu bulbuci,de aia mi-era asa somn azi!
Si vad ca muuulta lume sta in umbra pe aici,s-au molipsit de la IRINA FBI
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA la trei-patru luni
ALBUME DIANA
teolinda spune:
Buna seara fetelor!
Mirela nu cobi ca inca nu vreau bb2. Sper sa ne dai curand vesti bune despre voi si despre Dani.
Cata - multa sanatate Biei.!
Nicole - multam de tabel, m-am linistit.. daca mai aveam nevoie de vreo confirmare ca papanasul este OK atunci ... tabelul de la tine m-a lamurit pe deplin. Sper sa iesi din depresie cat mai curand ca de nu, venim cu la tine si te lasam balta cu chestionarele alea. sa iti treaca repede.
GIO - sper ca te-ai bronzat frumos.
MONI - dupa comportament parca o vad pe micuta ta ca va renunta curand la tzitzi definitiv. In plus... vad ca s-a molipsit de la papanasul meu cu laptic putin.
Cat despre spume si bulbuci... va spuneam sapt trecuta ca a inceput papanasul sa faca "ploite" acum au devenit si ale lui spume si bulbuci. Uneori il apuca sa le faca cu mancarea in gura.
Vad ca am probleme cu curentul in seara asta, asa ca sper sa reusesc sa trimit mesajul.
Va doresc noapte buna!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Acum sunt linistita, ma uit la stiri si citesc Dc-ul.
Moni, Marco nu sta singur, trebuie sa se sprijine la spate. dar in rest nu-l tin. si noapte buna.
Liliana am mai pus ceva bronz pe mine in 6 min. Miercuri fac 9 min. mi-e o frica in solar...de numa. sa ma vezi..stau cu o mana pe usa, in caz de ceva tusti afara. ca doamne fereste daca e sa explodeze oi mai avea timp sa ies.da, de unde.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
anasebe spune:
Vroiam doar sa va spun ca Bia e mai bine, i-a scazut temperatura la 36,8!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
irinadum spune:
Bai dc tot aveti pile cine imi spune si mie cum sa ii fac certtificatul lui fiimiu adica cum sa rezolv sa il faca repede?
Hai ca vin si eu sa cersesc vreo pila dar sa il bag pe fiimiu in baie
A si Cata imi pare tare rau de bufleica sper sa se faca repede bine si sa veniti acasa .
anasebe spune:
Gio Te inteleg cu frica de solar. Io-s mai tampita: mie mi-e frica si la coafor la casca. DaCa imi ia foc parul?! Daca explodeaza?! Daca ma curentez?!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
asteryaro spune:
Ete si io la spartul targului.
Mai, m-am mutat provizoriu. adica pana la anul, cand terminam casa, caci anul asta nu prea ne este favorabil financiar . Deci am vandut apart. meu fiindca era la ultimul nivel si de la ultima ploaie s-a dus naibii izolatia pe alocuri. Gagici, l-am vandut in 2 zile, de era sa moara al meu de inima, caci ne gandeam ca nu-l vrea nimeni, chiar daca era mare si oarecum amenajat, cu centrala, bloc mai nou, Dana stie zona. ASA, si ne-am mutat in centru, apart. sotului.
Bun asa, deci va pup si de mainew incerc sa recuperz.
Pupici!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
Bee spune:
Giova, lasa prostiutele si nu te mai lua de Marco! Auzi la ea "la treburi importante suntem ultimii". Pai ce "trebi" mai importante decat sanatatea au ai nostri? Sanatosi sa fie dragutii de ei ca restul sunt nimicuri. CE conteaza care se rostogoleste, sta in fund, se joaca, vorbeste? E adevarat ca noi ca mame de minunatii ne laudam fiecare cu comoara, dar cu adevarat important e ca toti sa fie normali si sanatosi. Am vazut filmuletul. Scump de tot Marcolino! Si chiar nu baga si el o labutza in gura plina cu mancare?
Cata, imi pare rau de tot de Biuta cu infectia urinara. Sper sa se faca bine iute de tot. Saracutza, o cocea ea de ceva vreme cu subfebrilitatea.
Moni, ei pe Diana mi-o inchipui ca pe un lup flamand, la cum descrii tu scenele de lupta cu papa. Tare ash vrea s-o vad si eu mancand! Pune si tu film, ca la cat de repede papa, 2 minute de film ajung sa vizionam disparitia unui castron. Eu sunt asha de curioasa sa vad cum papa altii. Cat despre , eu am un chef nebun canca dinainte sa-mi dispara durerile de la operatie, adica de pe la 4-6 saptamani, cand inca alaptam l-a greu. N-a fost nici o legatura intre chef si alaptat, asa ca .......Problema acum e una singura: 8 zile pe luna sunt atat de indisponibila, incat parca mi-e dor sa fiu gravida. Am sperat sa se mai rezolve treaba, dar vad ca nu ma slabeste deloc problema spinoasa si curgatoare. 8 zile? Pai ce sa zic, in optimismul meu zic "bine ca nu-s 11" (ca au fost perioade si cu 11 zile). SI acum de 4 zile sunt rau de tot, atat de rau ca m-a batut gandul sa inghit ceva vitamina K, antihemoragica. Mi-e frica sa ies pe strada in asha hal sunt.
Nicole, bafta la examen.
AnaBordea, sanatate bunicului si fetelor si sa aveti bafta cu terenull sa nu fie teapa.
Astery sa va fie de bine cu mutarea in casa noua.
Fetelor, si noapte buna, ca eu iara am 2 treziri si in noaptea asta (fii-mea inca are 6 mese de lapte, dar macar sa zicem ca ne hidratam multumitor).
Bee spune:
Uite de ce n-o sa patesc eu nimic: la solar n-am fost in viata mea si nici nu intentionez, la coafor la casca, idem. Sa astept sa-mi cada vreun ghiveci in cap, daca tot ma plimb printre blocuri? .