Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela10 spune:
BEE,parca te si vad in centrul de activitate,ca goliat in tara piticilor.dar eu cred ca tu esti centrul de activitate al anei
ALINA,PAI am mai fost de doua ori la dr si nu mi-a facut nik,ca-mi vine sa mor cu ei de gat.mai rau ma Chinuie si ma trimit de la unii la altii...la rasfatel
GIOVA,lui marco.deci il lasi pe clau baby sitter
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
nicoleta raducu spune:
Fetelor...
Am vorbit cu Cata acum citeva minute:Bia are infectie urinara...si sunt internate la Budimex....Avea 39 cu 3...si au ramas acolo...
Sa dea Domnul sa se faca bine Biuta....ca e cumplit cum e acolo...
Draga de Cata...
Hai sa fim linga ea...ca era destul de ingrijorata...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
alina80 spune:
Fetelor, m-a sunat si pe mine CATA, v-a zis NICO ca e internata. Se pare ca Bia a facut infectie urinara din cauza ca nu bea destule lichide. Zicea ca i-a luat sange Biei si a plans putin, acum e cu branula in picior ca ii baga antibiotic la 12 ore. CATA era optimista, ce ma bucur! Se auzea si Bia, era vesela, se juca. Tinem pumnii sa se faca bine repede!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
asteryaro spune:
Cata, imi pare rau pt. Bia, hai ca o sa se faca bine. Se pare ca eu am dat tonul cu spitalul...
Fetele, m-am mutat de o sapt. si de azi am si net.
Va pup si mi-e dor de voi!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
nicoleta raducu spune:
Mire......imi pare rau ca si tu ai o perioada nasoala..Ia fi atenta:
http://www.clinicaefigia.ro/chirurgiegenerala/fisuraanala.html
"....o ruptura de anus pe care a tratat-o cu spalaturi cu musetel (e foarte bun dezinfectant) si unsa cu crema de galbenele."
"... tratament cu urmatorul amestec de unguente: galbenele, nalba si sunatoare, in cantitati egale, masaj local de 3-4 ori pe zi."
Incearca si tu remedii homeopate..daca medicii nu te multumesc..Daca nu gasesti unguente...pot sa-ti trimit eu...fara problema...aici sunt super ieftine...
Liliana...la multi ani..sa fiti sanatosi...sa va bucurati de papanas...si sa va dea Dumnezeu ani multi impreuna...fericiti...
Gio..sa porti sanatoasa rochia....
Clau si-a ales costumul?
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
nicoleta raducu spune:
Alina..la cum o stim pe Cata...o sa fie ok..si in citeva zile le avem acasa... si tie si la frumuselul Ayan...
DARIA STA IN PASARICA GOALA...SI NE DA SHOW...E O GURALIVA....
MAI STAU PUTIN..SI MERGEM LA BAITA....
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
nicoleta raducu spune:
CRIS......sa fie de bun augur mutarea in casa noua....
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
nicoleta raducu spune:
http://reclama/0-12.html?id=158
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
marchplayer spune:
Cata trebuie sa fii tare de dragul Biei, dar se pare ca esti optimista din cate spune Alina.suntem alaturi de tine si ii uram Biancai insanatosire grabnica si sa parasiti in cel mai scurt timp posibil locul ala urat.
Ioana se pare ca nu mai are febra dar mucisorii curg garla inca asa ca eu continui si in noaptea asta cu panadol baby sa nu avem surprize peste noapte. Am bagat un somn de vreo 2 ore impreuna cu galusca mea, cred ca daca nu venea mamaia pe la noi inca mai dormeam, recuperam noaptea nedormita.
Denisa misto ca-ti sosesc ajutoare, se pare ca pana la urma socrii nu-s chiar asa de rai, mai ales ca s-au pregatit cu cantecele si povesti de dragul emmei. M-am mai uitat si eu la pozele voastre, frumoasa emma dar si mama ei. vad ca il mananca pe ursulet:))
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
alina80 spune:
ASTERY, sa va fie de bine mutatul!
NICO, asa e, imediat vine CATA acasa, sigur va fi bine totul! Pupicei!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan