Iasule, mandra cetate (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andreea,eu am facut prajitura cu lamaie cu lapte condensat si e buna si asta.Laptele l-am luat de la o moldoveanca,care vine cu diverse chestii la cumnata mea la servici.Am facut comanda.In piata am cautat si n-am gasit.

Raluca
,sanatate multa mamei tale!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani, Iustin!!!! si petrecere frumoasa!!!!

Nicoleta, eu i-am facut lui Vladut hemoleucograma la Profamilia din degetel si tot a planssssss, d'apoi din vena...si uite ce ne-a zis pediatra, ca valorile de pe bilet nu sunt cele ptr copii, asa ca nu et ingrijora, ei trec valorile generale, la copii multe intervale difera. Oricum te va linisti medicul. SA natate multa!

Raluca, wow ce bine ca ti-ai luat...auzi da unde e nunta, ca poate venim sa te vedem ...si mai ales cand? sanatate muuuuuuulta la mami tau

Miha te si pe Robert la fel

Herra, pe unde esti? Ce face Vladutu tau, i-a trecut raceala?

Darria va Pe cand botezul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Am fost si eu la ProFamilia dar acolo aveau gratuitati numai pentru trei zile care erau deja ocupate. Si cum stam cam prost cu banii a trebuit sa mai caut. Asta e. Am fost la dr. si Matei e anemic si rahitic... foarte tare. Si colac peste pupaza a facut si febra 39.2. Dimineata a facut kk de 3 ori, si ultima oara urit de tot. Dar nu a mai facut de atunci, ce-i drept nici nu a mincat nimic, ca e lat. Cred ca stiu si de la ce, mi-a adus cineva brinza cu smintina si lapte de la tara si i-am dat si lui. Am avut incredere ca-mi sint neamuri si a mai mincat de la ei. Cine stie ... Of, acum doarme, sper cind se scoala sa manince ceva si sa nu mai aiba scaune proaste.

Cu mii de scuze, LA MULTI ANI IUSTIN! Sa ai parte numai de bucurii si sanatate.
V-am pupat.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Am revenit pentru ca am uitat sa va intreb ceva. Recomandati-mi va rog un ortoped pentru copii bun. Matei calca foarte prost, are si platfus si cu rahitismul asta al lui trebuie sa am mare grija. As prefera sa merg la cineva care are si cabinet. Aveti vreo idee?

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nicoleta, multumim de urari.
Imi pare rau pentru Matei, atata timp cat nu mai face febra si nici scaune moi, nu e motiv prea mare de ingrijorare.
Ortoped nu cunosc, imi pare rau.
Sanatate multa!

Multumim pentru urari, sunteti dragutze!

Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

LA MULTI ANI, IUSTIN!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cu intarziere dar .........intelegere.
LA CAT MAI MULTI ANISORI FERICITI IUSTIN. Sa cresti mare si sanatos

Nicoleta: insanatosire grabnica mititelului.

Aime, hai ca spun eu unde si cand are Ralu nunta(Ral sper ca nu te superi ca mi-am bagat nasul dar oricum e scris la miresici): cununia religioasa la biserica din spatele cinema Republica(aici intentionez si eu sa vin daca nu-mi face stumfi alte planuri) la ora 17(pe 17.06.2006) iar petrecerea la rest. Orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
frumos subiect, ce sa zic..... toate din Iasi,vad ca aveti si listuta.....
Ma treceti si pe mine pe ea? Eu sunt stabilita in Londra,cu familie cu tot,insa sunt ieseanca de loc, si tare mai imi este dor de Iasi. Citeam paginile subiectului astuia,si m-au busit lacrimile de dor. Am fost acasa in martie,anul asta, insa am stat foarte putin,doar noua zile,din care vreo patru pe la Vatra Dornei.
Am sa ajung iar in Iasi, la anul viitor, poate in perioada Pastelui. Mai devreme nu pot, pentru ca sunt insarcinata in 16 saptamani, iar sarcina este cu risc crescut,decai daca Doamne fereste, se intampla ceva, as vrea sa fiu aici.
Va doresc numai bine si sper sa imi vad si eu numele pe listuta. Daca mai trebuie sa va dau informatii despre mine, cu cea mai mare placere, numai sa imi spuneti ce.
va pup

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna seara,
Intai La multi ani Iustin! Sa cresti mare si sanatos si fericit! Si e valabil si pentru parinti! - mai putin chestia cu crescutul, Carmen!

Cristina bine ai venit! Si sarcina usoara.

BelNicol, un ortoped bun nu stiu insa stiu ca dr. Iordache i-a dat lui Alex un tratament f bun pt rahitism si am reusit sa scapam de el. Sunt solutii si cea mai la indemana este soarele.
Pupici lui Matei si sanatate multa. Ce ai mai facut cu Siemens?

Raluca, e bine ca in sfarsit te-ai inseninat... A mai intrebat cineva pe aici, de ce nu o aduci in Iasi pe mama ta? Nu stiu cata incredere ai tu in dr de acolo insa aici poate ar fi mai bine ingrijita si mai competent si in plus ar fi langa tine si ai vedea-o! Am putea sa te ajutam pe aici cu cateva relatii.

Eu am ajuns azi sa imi platesc darile si cum aveam nevoie de certificate de neurmarire fiscala am platit si taxa de caini comunitari! Iar la Finantele publice, contabila mi-a spus ca am de platit 842 ron daca vreau certificatul pt ca dintr-o eroare de program nu au inregistrat niste deconturi - pe care eu le am stamoilate si cu nr de inregistrare - si m-am trezit datoare desi aveau de rambursat! Auzi, eroare de program! Mai tata, intr-o tara civilizata mi s-ar fi cerut scuze, aici trebuie sa le duc documente justificative, sa astept inca 7 zile si sa pierd licitatia sau sa platesc in plus daca vreau sa particip la licitatii!
Sa mai spuneti ca nu am dreptate cu tinutul de capul meu ...
Da

Dar am si vesti bune: Alex face la olita si de abia 2 saptamani i-am introdus-o! Sunt tare mandra! In plus, ieri la pranz si asta noapte a dormit fara pampers!!! Si azi la pranz! Si mai am 2 pachete cu pampers let's go! Dar sunt mandra! Si stit ce mi-a spus? Ca el de acum e mare si ca e deja baiat nu mai e baietel!

Pa

Mergi la inceput

Salutare fetelor. Noi inca facem febra, nu prea inteleg de ce, fiindca nu a mai facut caca, doar un pic la amiaza si nici ala nu a fost diareic. Ma cam ingrijoreaza noaptea ce urmeaza.
l_carmen, cei de la Siemens mi-au trimis un email in care m-au refuzat foarte politicos. Asa-mi trebuie. Imi cer scuze, iti promisesem ca-ti dau de stire, dar nu m-am tinut de cuvint.

Va las fetele, sa auzim de bine. Ma duc la pui.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput