Iasule, mandra cetate (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mephala, mamica de Iustin, sa-ti traiasca puiutul si sa va bucurati de el!
Andrea, in principiu sunt sigur saptamana asta de la 9 la 12 si pot fi si in rest sau daca nu e colega mea...ea acum are dizertatia si vine numai patru ore, oricum pana la 16 e cineva.
Raluca, multa sanatate mamei tale si felicitari pt rochita de mireasa, sa fii cea mai frumoasa, ca asa sta bine unei miresici.
Laboratorul de analize cu fata spre Sararie se numeste Praxis, am inteles ca au subst f. bune acolo.
In rest nu stiu ce sa spun, Mateiul meu mi-a facut febra vreo doua zile, sper sa fie ok in continuare. Octavian pleaca in excurise joi...se termina scoala, am serbare cu amandoi copiii pe 15 iunie, si Paul nu va fi in tara. Speram sa fie bine si sa ma incadrez sa ajung la amandoi.
Sanatate tuturor,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nicoleta,un ortoped bun (din auzite,nu din probate) este dr Gotia.Stiu ca il gasesti la spitalul de copii,nu stiu daca are si cabinet particular.In schimb,are sotia dumnealui,care si ea este un pediatru foarte bun si are cabinetul vis-a-vis de liceul de arta,cum urci de la filarmonica spre Independentei,pe dreapta.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Iasule, mandra cetate (35)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput