Iasule, mandra cetate (34)
Raspunsuri - Pagina 15
mephala30 spune:
Dana36, Adi, multumim pentru urarile de ziua lui Iustin. Suntem noi marisori, dar nici 4 ani nu am facut. Abia am implinit 2.
2 anisori de viatza!!!
In week. vom organiza si petrecerea de ziua lui.
Adi, Stodal pentru tuse ai incercat? Auzisem ca e bun.
Sanatate!
Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
belnicol spune:
g_ioana i-am facut analizele lui Matei la Lumisan, singurul laborator unde am gasit sa fac gratuit analizele. Am platit una singura, vreo 60.000. Lumisanul asta este undeva pe linga Compan, parca asa se cheama vechiul cuptor de piine din Podu Ros. I-a luat singe din vena, si s-a cam invinetit mititelul, a plins mult tare. Dar si mie mi s-a invinetit, nu stiu acum daca venele noastre sint de vina sau mina asistentei. In fine, nu mai conteaza.
Acum ma duc la dr cu rezultatele si sint un pic ingrijorata ca erau cam multe chestii acolo care nu se incadrau in valorile normale. Am sa vad ce spune.
V-am pupat. O zi buna.
Editez. Am uitat sa-ti spun ca i-am facut singele, urina si scaunul. Nicoleta si Matei
mariussimiuc spune:
Buna dimineata si de la mine!
LA MULTI ANI pentru Iustin!!!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
amironeanu spune:
IUSTIN Sa cresti mare, sanatos, sa ai parte numai de noroc in viata si sa ai grija de fratiorul/surioara ta! LA MULTI ANI!
Noi suntem bine in general, de doua nopti plange tare rau, ziua ne arata ca are buba la gurita, margem la doctor sa vedem ce este. Dar in general este bine, vesela, nu prea mananca. Am fost si noi sambata in Parcul Expozitiei, s-a jucat la greu, topoganele sunt preferintele ei, atat din parcul nou cat si din cel vechi.
Raluca, multa sanatate mamei tale!
Dana, succes cu locul de joaca!
Gabriela, duminica a fost ziua de nastere a soacrei mele si nu am mai ajuns in parc, dar eu tot ii sunt datoare Stefaniei cu un joc de 1 iunie. Cand te pot gasi la firma, sa vad ce ai?
Stefana, si eu vroiam sa te intreb, ai facut prajitura cu lamaie cu lapte condensat? Unde ai gasit?
Ioana, eu stiu ca la MedicalTest se ia singe din deget si mai este un laborator in Tg. Cucu, la parterul primului bloc turn, pe partea dinspre Sararie.
O zi buna!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Stefana spune:
Adi, aia fara lapte condensat am facut-o. Nici nu m-am obosit sa caut, ca banuiesc ca nu as fi gasit. O sa intreb o data in piata la moldovence, dar nu cred ca aduc, daca nu sunt cereri. Daca vreti sa o faceti, va spun numai ca eu am tinut-o in cuptor 45 de minute in loc de 20, ca nu se prindea crema, insa banuiesc ca e din cauza focului de la cuptorul meu, pe care trebuie sa o tin la f mic daca vreau sa nu se arda prajitura. Si a iesit perfecta.
Cu Oana nu vorbeste nimeni pe messenger sau la tel? Sa aflam si noi ce e cu ea. Sper ca e bine totusi.
O zi buna tuturor!
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
g_ioana spune:
LA MULTI ANI, IUSTIN!!!!Si noi mai avem un pic si facem 2 anisori!!!
Nicoleta,multumesc,eu n-am curaj sa-i iau din vena,asa ca cred ca o sa ajung tot la Profamilia unde i-am luat anul trecut.
AndreeaM am fost azi si am intrebat la Medicaltest si nu fac in degetzel,multumesc orcum,mai incerc si-n Targu Cucu.
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
ralnied1 spune:
Va multumesc din inima tuturor pentru sustinere!
Aime... pe mama o opereaza joi abia... Si ii este cam rau...
Singura veste buna: AM ROCHITA!!!!!!!!!!!! Si voal, si coronita..... Si imi plac ffff mult.... Sper ca acum v-am mai linistit, macar in privinta asta...
La multi ani pentru Iustin si din partea mea!!!!!!!
Va pupic pe toate dulce!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!