Parfum de vara

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Multumesc mult fetelor!Am sa incerc sa imi iau pt. inceput parfumurile de care vorbeam.Dar mai am o intrebare:hypnose de la lancome l-ati incercat?Va place?
Dar de Pleasures Intense Eau De Parfume-Estee Lauder ce parere aveti?

Mie astea 2 nu mi se par de vara, mi se par cam grele. Lancome am avut si-mi place, dar pentru sezonul rece.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Nina Ricci premier Jour, Envy by Gucci,L'Eau d'Issey, Ralph Lauren Polo Sport, Dolce and Gabbana Light Blue, Annayake (Pour Elle)il foloseam in Germania din pacate nu l-am descoperit aici...inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

hypnose e super (dar depinde si cum prinde pe pielea fiecareia...). eu il folosesc cu succes desi e putin "greu", nu e chiar un parfum de vara. cred ca din gama lancome cel mai "de vara" ramane "O" (eau de lancome). iti recomand sa incerci si noa de la cacharel sau miss pretty de la cartier. sunt tineresti, florale, vaporoase...eventual dolce vita de la dior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

corectez , e vorba despre So Pretty de la cartier, scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Guerlain - Colors of love, e SUPER
YSL - In love again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Am cumparat si eu Light Blue - D&G, parca nu persista sau nu il mai simt......In topul preferintelor mele ramane Allure si Poeme.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Vara asta port Bvlgary - Au the vert , imi place f tare .Si mai am pt vara tot Bvgary-Blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Eu ma dau acum cu Escada - Sentiment. Vara mai folosesc Gieffeffeffe, de la Ferre , dar acum parca e, totusi, cam greut si m-am mai dat cu Max Mara, insa ultimele cateva saptamani numai Sentiment.

Eu am acceasi problema ca mai toti oamenii, ajung sa definesc o situatie, o perioada din viata printr-un miros si, desi Light Blue de la D&G e "varatic", nu prea il mai suport. Insa vad ca e foarte popular.

Mai am "in casa" Eclat d'Arpege, de la Lanvin si unei prietene i-am luat Gucci - Envy Me si ii vine foarte bine, e un miros foarte placut.

Mi-a mai placut Parfum d'Ete, de la Kenzo si-mi place si flaconul (in forma de frunza) si candva, mai demult, Sunwater de la Lancaster.

Parca si eu am o retinere in a folosi aceleasi lucruri ca prietenele/colegele, insa ma gandeam ca parfumul reactioneaza diferit in functie de fiecare tip de piele.

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by nuschu

Eu ma dau acum cu Escada - Sentiment. Vara mai folosesc Gieffeffeffe, de la Ferre , dar acum parca e, totusi, cam greut si m-am mai dat cu Max Mara, insa ultimele cateva saptamani numai Sentiment.

Eu am acceasi problema ca mai toti oamenii, ajung sa definesc o situatie, o perioada din viata printr-un miros si, desi Light Blue de la D&G e "varatic", nu prea il mai suport. Insa vad ca e foarte popular.

Mai am "in casa" Eclat d'Arpege, de la Lanvin si unei prietene i-am luat Gucci - Envy Me si ii vine foarte bine, e un miros foarte placut.

Mi-a mai placut Parfum d'Ete, de la Kenzo si-mi place si flaconul (in forma de frunza) si candva, mai demult, Sunwater de la Lancaster.

Parca si eu am o retinere in a folosi aceleasi lucruri ca prietenele/colegele, insa ma gandeam ca parfumul reactioneaza diferit in functie de fiecare tip de piele.

Pisica, zambind

La fel si eu, can folosesc un anumit parfum, definesc o anumita perioada din viata..Credeam ca doar mie mi se intimpla asa.De ex. , can folosesc Lancome-Tresor ma simt foarte bine pt. ca il foloseam in perioade frumoase din viata mea.Imi place mult firma lancome, desi verisoara mea care are nasul f. pe sus spunea ca numai babele folosesc Lancome.Mie nu mi se pare deloc, ci ramine marca mea preferata de parfumuri si Tresor-ul-parfumul meu preferat.Am cam toate care imi plac de la ei:Atraction, Miracle si acum mi-am luat Hypnose(mi se pare ca merge vara).
Tot de curand mi-am luat si Givenchy-Very irresistible-pe care eu una vara(si nu numai)il ador.Merge bine vara eau de toilette.Imi place f. mult.
Tot de curan mi-am luat si Aigner-Aigner black-care merge si el vara dar seara si oricand in celelalte anotimpuri.
Eu tresor-ul il folosesc mai putin vara, dar in rest..f. mult imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

nadyana, mie-mi place Miracle de la Lancome, Tresor mai putin, dar fiecare e cu preferintele lui. Si mie mi s-a spus ca-mi plac parfumuri de baba, imi placea intr-o iarna Obsession de la CK, dar acum nu cred ca mi-ar mai placea.

Oricum, eu sunt incapabila sa inteleg si sa fac diferenta intre un parfum dulce/ne-dulce, de seara, de zi. Pur si simplu unele mi se par prea grele pentru caldura si atunci nu le port (Chance de la Chanel l-am purtat iarna, dar acum ma doare capul de el, Van Cleef de la Van Cleef&Arpels de asemenea, inca mai stau in dubii cu Beyond Paradise, desi imi place mult, nu-mi dau seama daca e suportabil vara sau nu).

Am uitat mai sus sa mentionez si Truth de la CK. Imi place mult, desi mi s-a terminat cam de multisor si am uitat sa-l pun pe lista. Uite o idee buna.

Pisica, zambind

Mergi la inceput