Parfum de vara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by karfe

cel mai tare ma enerveaza cand imi iau un lucru si apoi isi mai iau si alte colege sau prietene la fel cred ca sunteti de acord cu mine

fab

te inteleg perfect...dar am gasit un remediu...cind ele spun wow ce super miroase..ce este? eu le spun cu totul alta marcasi asa am scapat sa mirosim la servici toate la fel...

http://www.sfaturiortodoxe.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Buna fetelor!Si eu vreau sa-mi achizitionez niste parfumuri si vreau si parerea voastra,ca de obicei:
Hypnose - Lancome=nu l-am avut, dar cred ca imi place cum miroase
Aigner Black-Aigner=nu l-am avut, dar am primit acum 2 ani o mostra cand am cumparat ceva din afara si parca tin minte ca mi-a placut mult, chiar mult.Voi l-ati mirosit?Cum vi se pare?Ce note are?Pt. ca eu nu am gasit prea multe despre acest parfum si aici nu se gaseste.Oare il pot gasi in duty free?
Verry irresistible-Givenchy=l-am avut si mi-a placut.Doar ca nu pot sa decid ce sa-mi iau:eau de toilette sau de parfum?Voi ce parere aveti?Care va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by karfe

cel mai tare ma enerveaza cand imi iau un lucru si apoi isi mai iau si alte colege sau prietene la fel cred ca sunteti de acord cu mine

fab

...parca vorbesti despre mine...
...si revenind la intrebarea initiala L'EAU PAR KENZO!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

A incercat cineva Burberry Brit? Este noua mea dragoste... dar nu stiu daca se poate incadra la parfum de vara, oricum nu este floral... pentru vara puteti incerca varianta eau de toilette, eau de parfum este cam tare...

Altele care-mi plac:
Light Blue - D&G
L'eau par Kenzo
Burberry London (cel lansat acum, este floral si misto pentru vara)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Buna fetelor!Si eu vreau sa-mi achizitionez niste parfumuri si vreau si parerea voastra,ca de obicei:
Hypnose - Lancome=nu l-am avut, dar cred ca imi place cum miroase
Aigner Black-Aigner=nu l-am avut, dar am primit acum 2 ani o mostra cand am cumparat ceva din afara si parca tin minte ca mi-a placut mult, chiar mult.Voi l-ati mirosit?Cum vi se pare?Ce note are?Pt. ca eu nu am gasit prea multe despre acest parfum si aici nu se gaseste.Oare il pot gasi in duty free?
Verry irresistible-Givenchy=l-am avut si mi-a placut.Doar ca nu pot sa decid ce sa-mi iau:eau de toilette sau de parfum?Voi ce parere aveti?Care va place?

Aigner Black-Aigner - nu-l stiu
Verry irresistible-Givenchy - imi place, dar cred ca pentru vara merge eau de toilette... are o colega la servici si miroase destul de puternic, de aia zic...

Mergi la inceput

Fetelor, dar de j'adore de la Christian Dior ce parere aveti?Va place?la ce ocazii ar putea fi purtat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Fetelor, dar de j'adore de la Christian Dior ce parere aveti?Va place?la ce ocazii ar putea fi purtat?

Asta poate fi purtat cu lejeritate vara pentru ca este fresh, este parfumul preferat al mamei mele, si miroase a margaritar.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by amarantina

N-am, Nana.
Parfumul asta e lansat de putin timp, si-a cumparat sotu niste Paco Rabanne de la Paris si i-au dat o mostra - asa am ajuns sa-l miros. Si am fost surprinsa in bine.
Ca altfel, mie-mi place sa folosesc vara parfumuri de iarna si invers...

M-ai facut curioasa tare cu el, mai ales ca mie imi place la nebunie paco rabanne, asa ca mi-ai dat tema de cercetare.
L-am cautat pe net dar nu l-am gasit, o sa mai caut, pana nu il gasesc nu ma las!
Pupici.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cerutti-Image sau Flower-Kenzo

_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor!Am sa incerc sa imi iau pt. inceput parfumurile de care vorbeam.Dar mai am o intrebare:hypnose de la lancome l-ati incercat?Va place?
Dar de Pleasures Intense Eau De Parfume-Estee Lauder ce parere aveti?

Mergi la inceput