Parfum de vara

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by nuschu

nadyana, mie-mi place Miracle de la Lancome, Tresor mai putin, dar fiecare e cu preferintele lui. Si mie mi s-a spus ca-mi plac parfumuri de baba, imi placea intr-o iarna Obsession de la CK, dar acum nu cred ca mi-ar mai placea.

Oricum, eu sunt incapabila sa inteleg si sa fac diferenta intre un parfum dulce/ne-dulce, de seara, de zi. Pur si simplu unele mi se par prea grele pentru caldura si atunci nu le port (Chance de la Chanel l-am purtat iarna, dar acum ma doare capul de el, Van Cleef de la Van Cleef&Arpels de asemenea, inca mai stau in dubii cu Beyond Paradise, desi imi place mult, nu-mi dau seama daca e suportabil vara sau nu).

Am uitat mai sus sa mentionez si Truth de la CK. Imi place mult, desi mi s-a terminat cam de multisor si am uitat sa-l pun pe lista. Uite o idee buna.

Pisica, zambind

spuneai mai sus de Beyond Paradise de la Estee Lauder...sint doua tipuri cu exact acelasi parfum,doar ca unul e mai fin ,iar celalat mai tare...eu mi-am luat acum 2 zile,varianta mai tare,pt ca mi s-a parut ca la cel mai fin trece destul de repede mirosul...acum parca imi pare rau ca nu am luat varianta mai fina,pt ca cel putin pe pielea miroase foarte tare...si dupa dush,inca dimineata se mai simtea aroma...dar eu cred ca o picatura de parfum ajunge...am facut prostia si in prima zi,m-am dat cu vreo 3 picaturi...oauu e foarte tare,dar miroase atit de bine...a iasomie...are ceva comun cu parfumul clasic de la Escada nu mai stiu cum se numeste,dar este sticla imbracata intr-un material auriu,stilul ar da cam din epoca trecuta(ma refer la design)...deci daca iti place Beyond Paradise,si vrei sa sa se potriveasca vara,incearca cu esenta mai fina...numai bine tuturor...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Resuscitez si eu acest subiect, intii ca mai e putin si vine vara, apoi fiindca ma intereseaza un raspuns dar nu vreau sa fac un alt subiect si am zis sa contiuam poate, discutia despre parfumuri aici.

Culmea, nici nu ma intereseaza un parfum "de vara" ci unul mai dur. Ce parfumuri dure cunoasteti? Deci nu intepatoare in stilul Angel, dure dar nu ascutite (mai degraba dure si aspre/uscate, persuasive sa "aiba" ierburi, lemn, piele, mosc, ambra in nota de final, fara sa fie dulci ametitoare dar nici sa nu miroase a barbat)...
Mai deunazi am mirosit la o parfumerie Brit de la Burberry si pentru o secunda am avut impresia ca e ce caut dar pina sa ma gindesc, puff! a disparut duritatea de inceput, a ramas ceva...obisnuit.

Deci, cine are vreo idee? Astept cu interes.

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

Resuscitez si eu acest subiect, intii ca mai e putin si vine vara, apoi fiindca ma intereseaza un raspuns dar nu vreau sa fac un alt subiect si am zis sa contiuam poate, discutia despre parfumuri aici.

Culmea, nici nu ma intereseaza un parfum "de vara" ci unul mai dur. Ce parfumuri dure cunoasteti? Deci nu intepatoare in stilul Angel, dure dar nu ascutite (mai degraba dure si aspre/uscate, persuasive sa "aiba" ierburi, lemn, piele, mosc, ambra in nota de final, fara sa fie dulci ametitoare dar nici sa nu miroase a barbat)...
Mai deunazi am mirosit la o parfumerie Brit de la Burberry si pentru o secunda am avut impresia ca e ce caut dar pina sa ma gindesc, puff! a disparut duritatea de inceput, a ramas ceva...obisnuit.

Qi

OPIUM- YSL
Poison - Dior?????

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu vara folosesc Aqua di Roma-Laura Biagiotti si Weekend-Burberry

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

Culmea, nici nu ma intereseaza un parfum "de vara" ci unul mai dur. Ce parfumuri dure cunoasteti?... dure si aspre/uscate, persuasive sa "aiba" ierburi, lemn, piele, mosc, ambra in nota de final, fara sa fie dulci ametitoare dar nici sa nu miroase a barbat)...

Gucci: Rush

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

hugo boss-intense

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xya spune:

Votez si eu pt cateva parfumuri mai "dure":
- Versace - VERSACE`S BLONDE (tine foooaaaarte mult)
- Gucci - RUSH2
- Thierry Mugler - ANGEL (l-as recunoaste dintr-o mie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

O OUI!-LANCOME-absolut minunat pt primavara-vara
5 th Avenue-Elizabeth Arden-superb pt.toamna-iarna

Cosmina&Cristiana Daria(20.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

A aparut unul super la Chanel. Este Chanel Chance fresh sau asa ceva, are culoare verde pal. Miroase superb.

Nana, 20+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput