Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (24)
Raspunsuri - Pagina 6
addinel spune:
trendulici, dap... daca e ne vedem maine ca ne intoarcem oricum maine dupa-amiaza.
el pleaca cu sefa-su si cu nevasta lui... o babuta super super simpatica... cica ar da bine sa vin si eu ca fac conversatie cu madama (deja ne-am imprietenit pe la team buildinguri).
pupici pe botici
andreea_trend spune:
.... bine maine
Da vezi sa nu cumva sa uiti materialele !!!!
quote:
Originally posted by addinel
trendulici, dap... daca e ne vedem maine ca ne intoarcem oricum maine dupa-amiaza.
el pleaca cu sefa-su si cu nevasta lui... o babuta super super simpatica... cica ar da bine sa vin si eu ca fac conversatie cu madama (deja ne-am imprietenit pe la team buildinguri).
pupici pe botici
addinel spune:
gagicile cu nunti... ia dati adresele de mail sa va trimit ceva frumos... apropos! nicoleta a avut nunta week-endul trecut, nu? casa de piatra!!!
pupici pe botici
addinel spune:
trendulici, nu uit... si nu ma injura, pls! apropos, stii engleza? ca am gasit pe acasa si niste materiale bune prinate de mine prin facultate, care ar fi bune ptr tine.
pupici pe botici
addinel spune:
gata trendulici, poti sa stergi... ti-am trimis. mai, eu am activat pm-ul. nu stiu de ce nu se vede asta.
optimistelor, dormiti???
BraveGirl spune:
Kreliutz-m-ai terminat...vreau si eu sa merg.As pleca chiar acum....de abia astept sa termin cu licenta sa pot pleca cand vrea muschiul meu.
==========
Corina
Albumul meu
krelia spune:
Tiu pumnii la fata...sa termine odata cu invatatu asta 9care nu fol la nimik si sa pelce cu iubi al ei in al doilea hanimun!
Daaaaa??
quote:
Originally posted by BraveGirl
Kreliutz-m-ai terminat...vreau si eu sa merg.As pleca chiar acum....de abia astept sa termin cu licenta sa pot pleca cand vrea muschiul meu.
==========
Corina
Albumul meu
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Liana30 spune:
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by krelia
Tiu pumnii la fata...sa termine odata cu invatatu asta 9care nu fol la nimik si sa pelce cu iubi al ei in al doilea hanimun!
Daaaaa??
[]
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Multumesc pt incurajare...si noi de abia asteptam sa plecam in a doua hanimun....chiar vrea sa mai incercam o data Maldivele , poate de data asta avem mai mult noroc.
==========
Corina
Albumul meu
alexa si mami spune:
beeey, vad ca toate aveti planuri de vacanta. distractie maxima la toate!
si noi ziceam ca mergem peste hotare, da' si anul asta tot litoralul romanesc il vedem, am considerat ca e prea mica alexa si sunt prea multe pericole cu ccc cupilu' mic la straini. poate la anul.
georgi, suntem alaturi de tine
danezo, vezi ca vin peste tine pe mess.
alexa