Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (24)
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
Fetelor o sa ma fac ...din cauza unui subiect de la forumul "La bucatarie" mi s-a facut o pofta de mancare chinezeasca si acum mananc ca sparta....mi-am si fript limba cu supa pt ca m-am grabit sa mananc cat mai repede....mai aveam putin si saream pe saracul baiat care mi-a adus comanda....Sunt irecuperabila
==========
Corina
Albumul meu
fannna2003 spune:
salutare tuturor
va tot citesc dar scuzati ca nu intru prea des...am ceva de lucru, dar cand am sa reviiiin...va bombardez...nu puneti biciul...pls//
danezo pe la spanzurati nu mai da nimeni?
Elena
krelia spune:
hai trezirea din amorteala!!
Ia cititi acilea:
Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut. Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar , pe inserate se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice: - Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde: - Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni. - Bine, dar cu ce ne stergem? - Eu cu bikinii si apoi ii arunc. - E...oi gasi si eu ceva atunci. A doua zi se intalnesc barbatii. - Unde au fost mah nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini. - Tu stai bine. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII HALESCU!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
georgi75 spune:
fetele.
Sunt bine si se pare ca lucrurile se rezolva.
Dimineata am iesit in oras si de-asta nu am intrat.Sambata tre sa merg la o nunta si as vrea sa-mi iau o bluzica macar, ceva deosebit.Nu am gasit nik.Mai caut dupa amiaza.
Stef e la nani, dar s-au apucat niste vecini binevoitori sa bubuie cu ciocanele si sa dea gauri cu bormasina(cred ca asa se scrie),taie cu polizorul... si sunt un car de draci.E o harmalaie da ma mir ca nu se trezeste.
si sunt pe-aproape.
Nu va mai neglijez.Atat cat imi sta in putinta.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
BraveGirl spune:
M-am uitat si eu la "Lectii si know how on line" si ce-mi vad ochii: a postat si al meu sot....Nici aici nu scap
==========
Corina
Albumul meu
daniela_daneza spune:
"Cica se intalnesc 2 prieteni si unu ii zice celuilalt: -ba am 2 vesti, una proasta si una si mai proasta, pe care sa ti'o zic prima ? -ba suntem prieteni de atata timp, stii sa ma abordezi, combina'le si tu intr'un fel ca sa sune mai bine. -bine ma, pai hai sa'ti zic atunci : "Ne'o arde unu' pe nevasta'ta!"
PUPICI !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Plec afara cu Stefania si cu tati.Ce eveniment...A venit acasa la ora 19.00...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE