Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (24)
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
Neatza opti!!!
Georgi, iti doresc ca toate problemele sa se rezolve si sa treci peste tot necazul cu bine!!
Fetili, in wee...dupa ce iar l-am pistonat pe iubi, saracu' nu a mai rezistat si mi-a zis ca inelushu e dat la facut ...dragu' de el..iar ieri..l-am convins sa mergem in antalya in hanimun...aici www.miracleotel.com - sper sa fie ok...statiunea e la 11 km de oras si sunt curse din 20 in 20 de min...deci, daca vrem shopping in bazaruri...no problemo!
abia astept!!
Pupi la fete!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
addinel spune:
kreliutz, niice! vreau si eu! prin ce agentie iti iei biletele? sau faci rezervare direct? zi-mi si mie ca ma intereseaza, pls!
pupici pe botici
krelia spune:
tot acilea vrei si tu???
hai ca o sa umplem hotelu' cu miresicile 2006, in felul asta..ca si lid (de la miresici) vrea acolo
cauta la marshal ca au acolo oferta, la charter turcia
pupi si eu
quote:
Originally posted by addinel
kreliutz, niice! vreau si eu! prin ce agentie iti iei biletele? sau faci rezervare direct? zi-mi si mie ca ma intereseaza, pls!
pupici pe botici
26 august 2006
addinel spune:
kreliutz, si lasa-ma sa ghicesc... o sa pleci pe 28 august, nu??? si eu tot atunci, ca pe 26 are nunta o ft buna prietena de-a mea...
pupici pe botici
krelia spune:
nu, otzara mai incolo..pe 31 ..ca atunci e data de plecare a charterului
ce misto de tine ..pe 19 nunta ta..si la o saptamana..nunta prietenei
quote:
kreliutz, si lasa-ma sa ghicesc... o sa pleci pe 28 august, nu??? si eu tot atunci, ca pe 26 are nunta o ft buna prietena de-a mea...
pupici pe botici
26 august 2006
andreea_trend spune:
Neatza optimistelor!!!
Ma servesc si eu cu o cafea de la voi... hhhmmm... ce buna e
Eu azi vreau sa fac invitatiile pt nunta... ma intalnesc cu cineva... si voua nu va spun cu cine... sac sac .
Hai ca merg sa pap si eu ceva ca am o foameee...
la optimiste... revin mai tarziu.
addinel spune:
kreliutz, pai io vazui ac e si pe 28 ... sau vazui gresit? ca io-s chioara, port chiar ochelari...
pupicu m-a sunat ca pleaca in delegatie ... a zis ca ma anunta intr-o ora daca pot pleca cu el ...
pupici pe botici
krelia spune:
dap, e si pe 28, da' nu pot pleca chiar imediat ca mai ie neshte trebi de rezolvat acilea..bani de dat..cutare..alea alea...
si al meu trebuia sa plece in delegatie, da' s-a contramandat..pt el...cica vezi doamne sa-l protejeze, ca pt el e an special ...mai bine l-ar "proteja" cu niscaiva bani in plus la salariu
Si oricum, dk pleca..nu il lasau singur ci mergea cu o uratanie de colega...caaa...dk mergea singur ..intelegi tu
quote:
kreliutz, pai io vazui ac e si pe 28 ... sau vazui gresit? ca io-s chioara, port chiar ochelari...
pupicu m-a sunat ca pleaca in delegatie ... a zis ca ma anunta intr-o ora daca pot pleca cu el ...
pupici pe botici
26 august 2006
andreea_trend spune:
quote:
pupici pe botici
Cand trebuie sa pleci? Azi?
BraveGirl spune:
Salutare optimistelor!
Eu nu am nici uhn chef de invatat azi ...
==========
Corina
Albumul meu