Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (24)
Raspunsuri - Pagina 4
chatonel spune:
Salutare, dragelor!
Nu prea citii din urma, acu venii de la dans.
Vazui doar ca Georgi e supi (nu-s pe cine), ca Daneza pleaca in vacanta- Bravo, sa fie petrecerea frumoasa!- si ca sinteti cuminti, in pagina intii :)
Toulouse, la ville rose
BraveGirl spune:
Am intrat sa va urez noapte buna!
Daniela...distractie placuta!
Georgy-sper ca maine sa fi fff optimista!
==========
Corina
Albumul meu
georgi75 spune:
fetele.
Va multumesc ca va ganditi la mine.deja mi-e mai bine, si sper sa fie si mai bine, sa treaca perioada asta.
V-as ruga sa nu va suparati pe mine ca nu va spun acum despre ce e vorba.Pur si simplu nu vreau sa-mi aduc aminte de ziua de duminica.Sunt prea proaspete toate in mintea mea...si uite chiar acum, cand scriu, parca incep sa le retraiesc.Si nu vreau asta.
Va pup ca m-ati sunat, ca v-ati facut griji pentru mine si... trebuie sa merg mai departe.D-zeu le hotaraste pe toate.
Ceea ce s-a intamplat ma face sa ma gandesc inca o data ca viata trebuie traita in fiecare clipa pt ca nu stii ce se va intampla in clipa urmatoare.
Maine intru mai mult, promit.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Si eu am intrat sa va urez: Noapte buna !!!
Georgi... sper ca maine sa fie mai bine pt tine si vestile care le astepti sa fie cele mai bune
Dany... o sa-i dai si sefului cateva cirese... si vacanta placuta
Addinel ... trebuie sa cinstesc fata ...
Teodora... distractie placuta la munte... si te asteptam cu poze
Gata... ma bag la nani ...ne auzim maine
la toate optimistele
teodora35 spune:
neata la opti 0din partea mea pt toate fetele si va doresc o zi buna in continuare.andreea multumesc,o sa fac si poze si o sa le pun.Va pup si inca odata va urez o zi asa cum va doriti sa fie
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
iri_sori spune:
BUNA DIMINEATA!
Pe langa cafeaua lui teo va dau si eu un
Dany ma bucur pentru tine ca pleci la Madrid
Georgi imi pare rau ca suferi sa iti dea D-zeu puterea sa mergi mai departe indiferent de situatie,sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul.
va pup pe toate sa aveti zile bune si taria sa mergeti mai departe.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
daniela_daneza spune:
Chatonel , pot sa iau pe loc repaus ?
Georgi ,ai incredere ca DD va aduce calm si intelepciune si se vor rezolva toate.Fii optimista si puternica!
Teodora multumimim de si petrecere frumoasa in excursie si sa faci multe .
Iri , merge si langa cafea ...mersi , o zi usoara !
V sarut pe toate si va doresc o zi mai buna ca cea de ieri!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"