Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (24)
Raspunsuri - Pagina 3
Liana30 spune:
georgiiiii ma si speriasi fatoooo..crezui ca se pusa colegu pe tine...si nu mai potiiii
o zi minunata!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
malla spune:
Eu tot la Tm. sunt, intru de pe un calc.care nu e al meu :)... intelesei eu gresit sau Georgy, a fost suparata tare....dar nu aflai ce avu... Sper ca a rezolvat...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
teodora35 spune:
salutare fetele ce mai faceti? georgi sper sa primesti vesti bune de acolo de unde le astepti.Bravegirl multa bafta la examene si la licenta pe care o vei da.
Si ce cautati pe pagina 2 se poate nu ma asteptam la asa ceva eu care sunt obisnuita sa va gasesc tot timpul in fruntea clasamentului.
ce o mai face sunul pe acolo pe unde este ?ce face puiutul ei ca banuiesc ca e tarte greu sa stea prin straini .nici nu vreau sa ma gandesc cand o fi sa plecam in conced ce o sa faca jessy a mea
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
teodora35 spune:
am uitat sa va mai spun ceva maine plec in excursie cu fata mea la Gura Diham abia astept pacat ca nu tine vreo 2 zile excursia asta.Sper sa fac poze frumoase ca sa vi le arat si voua.Si mai sper sa am o zi cu soare si sa fie cald
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
Buna seara , optimistelor!
V-am citit repede , ca abia acum am intrat pe DC.
TEODORA petrecere frumoasa in excursie!Cand plekati in concediu si unde?
Adriana,ce faci la TM?
Sper sa mai intru de acasa !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
teodora35 spune:
daniela am vrea sa plecam la mare dar la mine este o problema nu se stie niciodata cand ne da concediu si nu prea pot sa imi iau bilete anul trecut trebuia sa luam in iulie si pina la urma am luat o sapt in oct,si restul de sarbatori asa ca sincer nu stiu exact cand voi avea concediu Poate doar sa imi schmb meseria sa am si eu concediu ca tot omul.Sotul meu lucreaza la gradinita si el are concediu aproape 2 luni pe cand eu nu prea
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
malla spune:
daniela, umblu hai-hui:) Am venit sa ii aduc la soramea ochelarii ca si-a facut la mine in oras (mai ieftin). Sunt cu Andrei, bineanteles...e in centrul atentiei, purtat numai pe brate si tinut numai in pupaturi...
Adinella
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Am o veste trasnet.Am vb acum cu un verisor care este in Madrid si m-a invitat la el.Cred ca am sa plek la sf. lui iulie , inceputul lui august si ma intorc cu el cu masina pe 1 august....Il iau si pe nepot ...wau ...sunt bucuroasa ...plus ca mai am si alte motive sa ajung akolo...
Sper sa nu imi faca seful figuri cu concediul ....ca nush ce ii fac
Sunteti primele , care ati aflat !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
malla spune:
mai daniela, ma bucur pt. tine...felicitari! si distractie frumoasa!
Adinella
Andrei si Adriana