Pestisori... pestisori... (21)
Raspunsuri - Pagina 9
daniela_daneza spune:
Crigsuper desert ...si cu siguranta nu ma ingras de la asa desert!D c tre sa ajungi in Italia cu Mariuca?
Va pup pe toate si intru mai tarziu.Acum fug catre servici!Dar nu inainte de a va da horoscopul:
13.06.2006- Trebuie sa lucrezi la planul pus la cale de tine si prietenii tai, dar ai nevoie si de bani. Din fericire, esti creativ. Daca veti lucra impreuna veti rezolva orice problema.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
crig72 spune:
Dany in Italia vom merge pentru problemele de sanatate ale Mariucai.Va fi nevoie de internare pentru mai multe investigatii postoperatorii.
Criss eu imi doresc o finuta,ca finut am.poate pe la anul.Acu' daca va fi tot baiat o sa fiu tot eu fericita sa-l tin in brate la botez.
pupici si o zi buna!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
daniela_daneza spune:
Crig, imi pare rau ca e bolnavioara .Dumnezeu va va ajuta sa se faca bine!Incredere si speranta ...pupici ..
Dany
nanami spune:
crig imi pare tare rau de copilasul tau , dar fii tare , ca totul va fi bine. si eu am avut probleme cu piciul si ma gandeam la tot felul de prostii, darcu ajutorul lui dumnezeu totul s-a rezolvat multa , multa bafta si succes va pup pe toate si numai bine.
mamica de terorist
crig72 spune:
Cu speranta mergem si noi mai departe.
pupici!
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
daniela_daneza spune:
prin acvariu!
Ce faceti?
Eu bine ! La servici , abia astept vacanta , dar pana la sf. lui iulie mai este cale lunga....Voi care pe unde plekati?
HOROSCOP:Pesti
Miercuri, 14 iunie 2006
Chiar daca nu iti iese nimic din ceea ce ti-ai propus sa realizezi ar fi bine sa nu pierzi rabdarea. Numai astfel vei reusi sa duci lucrurile la final. Cineva iti va face un cadou. Graba in care vrei sa faci lucrurile nu va face altceva decat sa intarzie realizarea proiectelor propuse.
Va pup
Dany
daniela_daneza spune:
Hey !Unde ati disparut toate ? M-ati lasat singurica pe aici ...asta e ...apareti voi candva ....eu imi fac datoria si postez horoscopul : Pesti
Joi, 15 iunie 2006
Te vei simti cam singur si daca nu ai langa tine o persoana la care sa tii, cu atat mai rau. Poate ca golul pe care il simti sa iti aduca aminte de unele greseli pe care le-ai facut in trecut. Romantismul ar putea fi totusi un atribut forte in relatiile pe care le vei stabili astazi.
Va pup !
Dany
nanami spune:
Buna pestisori ce mai faceti ??? se pare ca danieladaneza se certa singura(glumeam).
eu am piciul bolnav , si.... stiti cum e sunt rupta de oboseala multumimde horoscop si va pup pe toate
mamica de terorist
crig72 spune:
Hi!
Sanatate nanami pentru micutul tau!
Criss voi ce mai faceti?
dany nu te-am parasit..sunt aproape dar cam fara buna dispozitie.
va pup si vorbim later!
patatina mea
CRISMIR spune:
DANY dulce si sa sti ca va citesc dar stau cam prost cu scrisul,nu prea am chef de nimic...multumim de horoscop!
CRIG Mariuca,si sper sa fie totul bine,bafta multa va doresc!
La noi e asa de cald de nu putem iesii nicaieri,ti se face rau de caldura...si Robert deja e inebunit sa stea in casa,uffff
la toti pestisorii!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI