Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Bun venit NANAMI! si vrem detalii mai multe despre tine

DANY si ELIANA si multam de urari.

Eliana dulceata ta,am citit si dincolo(la mamici) ca e bolnavioara Elena,offf,asa e si cu Robert,m-a distrus febra asta,si la fel nici el nu a facut asa ceva inainte....dar deja la noi e mai bine...spre sa treaca si fonfanitul asta de nas,ca dragutul de el doarme tare rau...sanatate multa si voua!...a,si distractie faina la nunta!

DANY drum bun!...sau ai ajuns deja?!

Fetelor pe unde mai sunteti:FELIS,NALLY,EMILLY,SALISA,DENISAM,VANESA,MARUTA,FULFULETZ?!..CUCU CUCU...HELOOOOOOOOOOOOOO!!!

la toti pestisorii!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nanami bine ai venit !

CRISMIR si noi suntem spre final cu raceala (sper). Adica doar tuseste si ii curge nasul... De dormit doarme de rupe... in schimb nu mananca... Trec si astea...

Nunta este sambata cealalta... mai e un pic... La capitolul pregatiri ... Am fost cu al meu sot sa-si ia costum... in sfarsit... Normal ca pantalonii au fost largi si i-am lasat la stramtat . Si pt. ca nu ne-am gandit ca poate gasim si pantofi... normal ca n-aveam suficienti bani la noi asa ca am renuntat la cravata si camasa (ca pe-astea i le pot lua si eu) si si-a luat si pantofi Zilele astea plec in cautari de cravata si camasa ori portocalii, ori verzi ... cat mai colorate (costumu e negru, asa ca merge cam orice si in afara de asta trebe sa-l si "colorez" cu ceva... io's fan culori... cat mai aprinse, cat mai vii)
Astazi ramane sa stabilim cu florile si pentru lumanari si pentru buchete... M-am vorbit cu fina si am ales modelu' de lumanare... care va fi cu trandafiri si orhidee. Mai trebe sa dau comanda de turat si sa cumpar un sal si oglinda pt. dezgatit miresica... Mai e un pic... abia astept...

Salisa... de cand zic sa iti raspund legat de cele 4 mesele ale mandrei tale... am uitat de fiecare data.... Dupa mine, zic ca e ok... si a mea tot cam asa avea cand a ramas la 4 mese si nu a fost chip sa-i dau mai des. Daca ii dadeam mai des manca f. putin asa ca am preferat sa-i dau mai rar, dar sa manance cum trebuie, fara mofturi.

Ce mai stiti de Nally, Maruta, Emilly, Felis, Denisam? N-au mai scris de muuuult.... Hai... veniti sa dati raportu'

si sa aveti o zi frumoasa!

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

mutumesc mult de calduroasa primire

alinabratu ce coincidenta !!!! ani diferiti , adica sunt mai mare sau mai mica??? glumeam , asta nu conteaza.
se pare ca eu am adus cutremurul ala mare din '77

elyenne esti nuna mare ??? ce fain!!! distractie placuta la nunta si sa-ti fie finii fericiti

ce sa va spun despre mine ,,, dupa cum ati vazut stau intr-o tara ffff. indepartata , am un baietel de 4 ani jum. si.... s.a.

va pupic
o zi buna tuturor

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Unde ati fugit pestisorilor? V-am gasit pe pagina 4... pai e frumos?

nanami multumesc Mai am un pic... peste o sapt. la ora asta vom fi la biserica...

Am mai bifat ceva legat de nunta... ca asta e grija mea acum...Am fost la cumparaturi cu mandra si am luat si ultimile maruntisuri... Au mai ramans lucrurile pe care trebe sa le fac aproape de nunta... adica sa comand turta, coafor... si sa vb de flori...

si un we frumos

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Crismir si Elyanne - ma bucur sa aud ca puiutii sunt mai bine Elenei si lui Robert
Dany- sper ca ai calatorit bine..Cum a fost revederea cu sora ta?
Crig - Da am ore la liceu.Ieri chiar am participat la un curs festiv , a fost tare emotionant. Copii erau toti foarte frumosi si emotionati...Voi ce planuri de vacanta aveti?
Nanami- iti spun si eu bine ai venit. Cum il chiama pe baietelul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!
CRISS dulce!

DANY ce faci?...cum a fost cu sora ta,si tot ce a-ti facut,a fost bine?

ELIANA ce e sa fi nasa,mie mi-a placut mult...si eu am cununat acum 6 ani...e foarte frumos....sa faci poze sa ne arati,sa vedem cum a-ti fost imbracati,mai facut curioasa cu camasa si cravata sotului...si tu cu ce vei fi imbracata?...eu am avut rochita rosie si palarie neagra(am avut eu un fix cu palaria,dar a mers super fain),iar sotul costum negru,camasa alba si lavaliera rosie,exact ca rochita mea...pacat ca nu am poze digitale de atunci...

Gata va pup si ne auzim maine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

pestisori... ce faceti??? sunteti ocupate in we. ma bucur pt, voi , ca la noi e asa de plictiseala in fiecare we. anul asta e asa de frig... nu stiu cand o sa vina vara.
pe baietelul meu il cheama Hiro. va pup, si numai bine.

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nanamibine ai venit in randurile noastre! Sa iti traisca baietelul !

Va doresc o saptamana linistita !

Astept povesti si poze de la nunti!

HOROSCOP : Pesti

Luni, 12 iunie 2006

Chiar daca apar unele intarzieri in activitatea ta si lucrurile nu iti ies cum planificasei, ar fi bine sa nu-ti pierzi rabdarea, in final victoria iti apartine. Trebuie sa stii insa ca pentru a reusi ai nevoie de ajutorul financiar al unui apropiat.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

nanami bun venit!
Criss noi planuri de vacanta nu ne facem .cel mai mult ne dorim sa ajungem in Italia cu Mariuca la control.Inca nu stim cand vom merge.
dany uite desertuldupa cum vezi eu la ore din astea apuc sa mai scriu p-aci asa ca ai grija ca dulcele ingrasa ..hihi.
elyanne sa va traiasca viitorii fini si o nunta cat mai frumoasa!Mirela dupa descrierea facuta cred ca ati fost niste frumosi cand ati cununat.

fug si eu la nani.va pup!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna dimineata! O ?
Ana e mai puturoasa in dimineata asta, inca doarme, asa ca profit sa va scriu.
Ca veni vorba de nasit...am fost si noi nasi anul trecut iar acum este pe drum un finut sau finuta (nu stim inca ce este).
Crig - m-am bucurat si eu de desertul tau, hmm ..hmm ce gustos
Nanami - nu fi suparata , nici la noi nu a venit vara in adevaratul sens al cuvantului..Hai sa o asteptam impreuna Am vazut pozele voastre, ce baiat mare ai..
Dany - bine ai ajuns acasa! O saptamana frumoasa si tie!
Crismir - noutati despre Robert?

Mergi la inceput