Pestisori... pestisori... (21)
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
Miercuri, 7 iunie 2006
Esti productiv in materie de bani. Faci cum faci si reusesti sa te strecori de fiecare data si unii chiar te admira pentru abilitatea ta de a iesi cu fata curata din orice situatie. Atentie catre mijlocul zilei la cineva care incearca sa iti puna bete in roate.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
criss1902 spune:
Salutare dragi pestisori!
Am senzatia ca in ultimul timp nu-mi mai ajunge timpul, aman treburile de la o zi la alta...Inca mai resimt oboseala din weekend..
O tin dintr-o petrecere in alta: banchetul la scoala, nunta, aniversarea mamei, ieri aniversarea casatoriei si inca nu s-au terminat. Ma intreb cum o sa arat la sfarsitul lunii? Cate kg voi avea de dat jos dupa atatea bunatati?
Am reusit sa pun niste poze cu spectacolul Anei de 1 iunie si poze din weekend.
http://photos.yahoo.com/cribuzatu
iepumic spune:
Criss, ca bine zici de kg de dat jos! Eu tocmai mi-am schimbat serviciul de o saptamana si avand un alt program de lucru mi-am dat complet peste cap regimul alimentar....mananc numai tampenii, nu mai am timp si energie sa pregatesc mancare sanatoasa si uite, e ora 11 noaptea si mie mi-e o foame de lup! (de obicei dupa 8 seara nu prea mai mancam).Sper sa gasesc repede o solutie, ca dupa ce ca stau toata ziua pe scaun...asta imi mai lipsea....unde mai pui ca ma doare si stomacul. Si se pare ca Pestisorii sunt foarte sensibili la alimentatie (spun din experienta personala).
Azi chiar mi s-a potrivit horoscopul: partea cu betele in roate. M-am trezit cu o belea neasteptata la servici exact la ora pranzului....
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
daniela_daneza spune:
Dany , sa stii ca si la mine s-a potrinit azi horoscopul, mai ales cu betele in roate ....dar trec toate ...
Criss , ce mare e ANA ! Sa iti traiasca !Si nu te mai plange de petreceri!
Dany
crig72 spune:
Mirela pupici si voua.Amvazut si eu pozele tale.Ai niste prietene super!!
Criss eu stau acasa de ceva timp cu mici pauze si tot simt ca nu-mi ajunge timpul.Si la Mariuca am inteles ca au fost cu varsat de vant dar nu la ea in grupa ci la scolari si vad ca nu s-a prins de ea.Oricum e bine sa le faca.Am vazut pozele tale.Anei!Mi-a placut si poza in care e cu tine la nunta cred.Ai avut banchet la scoala?Predai la liceu?
Dany tu esti sufletul subiectului..pupici si o sa-ti mai trimit cate un "desert"din cand in cand.
Alina la care mare vii la cea neagra?? Sa va traiasca Mihnea!! E un scump!
va pup si sper ca de maine sa fiu mai activa dar nu promit.
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
CRISMIR spune:
CRIG si multumim(la fel si tie)
DANY pt horoscop.
CRISS am vazut pozele,foarte frumoase si fain ca va distrati atata,si eu as vrea
Robert e bolnavior,a luat un virus,e rosul gatul si face febra,nasul e infundat...dar am fost la doctor si ne-a dat siropuri si sper sa fie bine cat mai repede.
Hai ca va pup si ne auzim maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
elyanne spune:
Crismir sa treaca.
Si mandra mea este in aceiasi situatie... se pare ca e raspandit virusu' asta... Sigurul simptom ca ar avea ceva a fost febra mare... in rest era ok. Acum nu mai face febra, dar tuseste si are nasu infundat... si mi-e o mila de ea... n-a mai fost niciodata racita si habar n-are de ce i se intampla toate astea.
Eu m-am mai eliberat cu muncile... am intrat in linie dreapta cu nunta unde vom fi nasi (pe 17 iunie)... Sper sa am mai mult timp... Acum ne luptam cu viroza lu' Meme.... o sa treaca si asta.
pt. toti pestisorii... si nu va suparati pe mine ca dau mai rar pe la voi.
daniela_daneza spune:
Buna pestisori !
Azi sunt cam chiauna , pt. ca m-am trezit de la 4.00, in conditiile in care m-am culcat la 12.00 noaptea....am emotii ....astazi plek catre Bacau , pt . a comemora 1 an de la trecerea in nefiinta a tatalui meu..plus ca ieri am avut o zi ..
Mirela , multa sanatate lui Robert , sa isi revina repede , gandacelul .
Crig , astept desertul !
Horoscop Joi, 8 iunie 2006
Pesti
Daca ai facut o greseala in dragoste, este bine sa o indrepti in cel mai scurt timp cu putiinta. Unul dintre parinti ti-ar putea reprosa ca nu-ti faci suficient timp si pentru familie sau ca tratezi problemele casnice cu prea multa superficialitate. Diplomatia este cuvantul cheie al acestei zile.
Dany
alinabratu2000 spune:
bun venit nanami! vad ca esti nascuta in aceeasi zi cu mine, dar in ani diferiti.
pupici pestioaicelor.