Pestisori... pestisori... (21)
Raspunsuri - Pagina 26
daniela_daneza spune:
Pesti Horoscopul carierei in saptamana 17.07.2006-24.07.2006
Luni si Marti, fii diplomat si modest – recunoaste ca si colegii tai au calitatile lor. Acest lucru te va ajuta sa pastrezi atmosfera relaxata in cadrul intalnirilor.
Miercuri, daca ai putin timp liber dupa-amiaza, opreste-te in biroul unui coleg pentru a-i da o mana de ajutor. Joi este o zi perfecta pentru stabilirea noilor planuri de viitor in ceea ce priveste cariera.
Sfarsitul saptamanii il petreci relaxandu-te si gandindu-te la cea mai importanta persoana pentru tine: tu insuti.
O zi minunata !
P.S. Voi in ce stare va aflati.Eu ma simt aiurea.Nu am chef de nimik, simt o lehamite fata de viata , chiar si fata de bucurie.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Charlie spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
P.S. Voi in ce stare va aflati.Eu ma simt aiurea.Nu am chef de nimik, simt o lehamite fata de viata , chiar si fata de bucurie.
Dany
Cine te-a suparat Dany ? Ma gandesc ca o asemenea stare de spirit nu vine din neant ?! Nu te judeca aspru - toti avem dreptul sa simtim si sa ne simtim aiurea ... important e sa te descarci si sa te montezi la loc. Altfel nu o scoti la capat. Oricum pestioaice fiind suntem predispuse la depresii serioase iar starile astea ne sunt mai comune decat ar fi sanatos. Si eu sunt cam ciudatica in perioada asta. Am facut ieri ceea ce planuia-i tu sa faci zilele trecute.: Am spus anumite lucruri care consideram eu ca trebuiesc spuse. Rezultatul : nu s-a clarificat nimic, confuzie, dureri de cap si o atmosfera generala incarcata. Cu tot cu musafiri.
Na ca am incercat sa iti spun o vorba de incurajare da nu am reusit decat sa ineguresc atmosfera si mai rau...
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
daniela_daneza spune:
Mersi Charlie !
Pe undeva ai dreptate m-a suparat ceva /cineva.....si ca de obicei iau vina asupra mea ..desi nu e deloc asa.Chiar daca nu am spus , inca , ma gandesc serios sa spun lucrurilor pe nume, indiferent daca se rezolva sau se dizolva...macar sunt eu impacata ca am spus, ca am intins o mana ...
O duminica plakuta !
Eu am 2 variante : ori merg in parc cu fetita mea preferata, si care ma remonteaza mereu cand sunt abatuta sau merg cu niste prieteni la o terasa unde, au aia akolo un tort glace, nemaipomenit...si pe care duminica trecuta eu nu l-am mai prins....se terminase, dar gustasem de la prietena mea.
Pupici!
Dany
CRISMIR spune:
DANY si eu sunt tot cam in starea asta a ta,din pacate
Dar las ca trece,are dreptate CHARLIE cu depresiile, dar eu zic ca la fel de repede ne si montam si mergem mai departe...azi sunt asa maine ma mobilizez ,zic"ce pui mei ca doar o viata avem si trebuie traita,hai gata cu supararea si depresia!"... si zi lucrurilor pe nume ca asa e mai bine si sti si tu o treaba,plus ca pe mine incertitudinea ma omoara...prefer sa ma urasca persoana respectiva o perioada dar eu sa stiu ca am zis ce am avut de zis,apoi daca e ea cumpatata peste cateva zile iti va da dreptate ,daca nu mai bine nu merita prietenia ta...nu stiu daca totdeauna e bine dar eu asa fac!
fetelor si sa aveti o seara placuta!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
daniela_daneza spune:
Mirela !Ai dreptate , trece si ne ridicam ca pasarea pheonix...
Dany
daniela_daneza spune:
HoroscopPreviziuni 17-07-2006
Daca ar fi dupa dv. nu v-ar ajunge salariul ca sa acoperiti nota de plata la telefon, atat de mare chef aveti astazi de a vorbi cu persoane pe care nu le-ati mai vazut demult. Intalnirea programata sau intamplatoare cu niste vechi colegi v-ar putea rezerva surprize de proportii, caci veti constata ca asteptarile dv. in ceea ce-i privea v-au fost serios inselate, mai ales in privinta celor de capul carora v-ati fi asteptat sa nu fie mare lucru si care va vor dovedi contrariul.
si o saptamana usoara!
Dany
crig72 spune:
Va salut dragele mele,
am citit zilele trecute de starea voastra de spirit si chiar ma gandeam ca nici eu nu sunt departe..nu va mai spun si de ofurile mele ca nu are rost.
Revin mai pe seara.Pana atunci cateva poze cu noi
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=99140&Show=Y
pupici
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
daniela_daneza spune:
Multumesc CRIG !
MULTI PUPICI ! Si fetitei adorate si mamicii !
Dany
alinabratu2000 spune:
Salutare pestioaice! M-am intors de la tara, unde am petrecut de minune cu Mihnea si cu rudele de acolo. M-am relaxat la maxim iar Mihnea a mancat si a dormit de miram de el. S-a jucat cu toti verii toata ziua in curte. L-a cunoscut pe Motzu' (catelul curtii), pr Rila (iepurashul), a vrut sa se joace si cu gainile, dar nu prea le prindea. A invatat sa muste pe toata lumea Ce sa mai, a fost super. Sapt viitoare plecam la mare aici la noi, in Neptun.
Vad ca ati scris o groaza, sunteti harnicute, ca de obicei.
Miresica (Emily), pe unde esti? Cum a fost la nunta?
Dany, n-am avut evenimente deosebite pe 14 iuliem oricum pupici
Charile, ce sport faci? Ma apucasem si eu de aerobic, dar conform statutului de peste, nu m-am putut tine prea mult de el. Asta e.
Va pup.
Charlie spune:
Salut Gagici !
:-) Ce placuta poate fi viata la tara! Pun pariu ca Mihnea e bucalat si rosu in obrajiori ! Distractie Placuta la Neptun Alina! Tocmai priveam valurile din fotografiile lui Crig si m-am pierdut...
Crig te putem ajuta? Un sfat? O parere...sau un umar sa plangi doar. Cateodata face mai mult decat orice ajutor..
Mirela de cand ai AC esti smechera () ..hm? Ce face Robert?
Dany ? Cum esti ? Au mai trecut nori?
Eu parca incep sa-mi revin.. Tocmai am realizat ca mai am 3 saptamani si plec. Acasa deocamdata. Adica la mama. Pe urma sper sa ajung si eu cumva la mare... Oh, la mare.
Va pup. Eu tocmai ..si fac si eu ca smileul din fotografie : stau si viseeeezzzzzzzzz...
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)